• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Adjud - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Adjud - GermaniaIti doresti sa ajungi in Anglia cat mai repede posibil? Situatia financiara nu iti permite sa iti cumperi un bilet de avion? Atunci apeleaza cu incredere la serviciile companiei Marius Trans si vei beneficia de cele mai bun serviciu de transport persoane Adjud – Anglia din piata locala. Plecarea din Adjud are loc de la intrarea in magazinul Lidl la ora 06:30 in zilele de duminica, marti, miercuri, joi si vineri.

Anglia este o tara impresionanta in care nu ai cum sa te plictisesti. Obiectivele turistice cele mai interesante in Anglia sunt: The Lake District este cel mai mare parc national al Angliei si atrage mai mult de 15 milioane de vizitatori anual, St. Ives este un sat de pescari care este singurul port din sud-estul Angliei dar si multe altele.

Serviciul de transport persoane Adjud-Anglia pus la dispozitie de Marius Trans este sigur si calitativ. Autocarele puse la dispozitie de catre aceasta companie sunt sigure si sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sisteme audio-video si toaleta ecologica.  In plus toate autocarele sunt de ultima generatie, marca Mercedes, Setra sau Scania. Soferii vor avea grija ca intotdeauna toti calatorii sa ajunga in timp util la destinatie. Pe durata traseului vei primi o masa calda insotita de bauturi calde sau racoritoare.

Plecari din Adjud catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 04.30 de la intrare Lidl

Plecarile din Anglia catre Adjud au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Adjud - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Adjud - AngliaColaboreaza cu Marius Trans daca vrei sa ai parte de cele mai bune curse autocar Adjud – Anglia. Plecarea din Adjud are loc intotdeauna in zilele de duminica, marti, miercuri, joi si vineri de la intrarea in Lidl la ora 06:30. Poti lua cu tine in mod gratuit un bagaj format din doua genti care sa cantareasca in total 50 de kg. O astfel de cursa poate dura cateva zile in functie de aglomeratia din trafic dar si de conditiile meteorologice.

Adjud este un municipiu din judetul Vrancea si este marginit de coline subcarpatice. Cele mai cunoscute obiective turistice din Adjud sunt: Manastirea Siretului, Muzeul Orasenesc, Valea Siretului sau Valea Trotusului. Calatoriile retur au loc atat ctre Adjud cat si catre alte regiuni si orase din tara noastra, cu plecare saptamana direct la destinatie. Cursele de autocar Adjud – Germania se realizeaza cu vehicule de ultima generatie, marca Mercedes, Scania sau Setra de 3 si 4 stele, dotate corespunzator si verificate periodic de catre specialist nostri atat tehnic cat si estetic.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Adjud - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Adjud - Anglia ieftineIn cazul in care iti doresti sa ajungi in Anglia relaxat si binedispus atunci iti recomand autocarul.  Cu Marius Trans vei avea parte de cele mai ieftine bilete autocar Adjud – Anglia.  Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 de euro pentru adulti. Clientii fideli, copii, persoanele care achizitioneaza bilete tur-retur sau pensionarii si studentii pot beneficia de o reducere de pana la 50% din pretul intreg al biletului.

Biletul se poate cumpara chiar in ziua plecarii dar este necesara o rezervare inainte cu cateva zile. Marius Trans iti ofera o calatorie sigura si civilizata astfel incat sa fii pe deplin multumit. Cumpara chiar acum bilete autocar Adjud – Anglia la cele mai avantajoase preturi.

Contact Mariustrans pentru transport Anglia - Adjud cu autocarul

Poti ajunge in timpul util in Anglia cu ajutorul unui mijloc de transport persoane Adjud-Anglia sigur si calitativ. Marius Trans reprezinta cel mai sigur mijloc de transport. Poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0322086122 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909