• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Gherla - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Gherla - AngliaMarius Trans te poate ajuta sa ajungi in Anglia mai repede cat crezi. Acesta companie iti pune la dispozitie cel mai sigur serviciu de transport persoane Gherla – Anglia din cate exista. Vei vedea cat de frumoasa poate fi calatoria cu autocarul si cat de relaxat te vei simti. Din Gherla plecarea are loc  de la Peco Petrom la ora 19:00 in zilele de duminica, marti, miercuri, joi si vineri. Anglia este o tara superba, vei vedea ca te vei intoarce de fiecare data cu drag aici. Te asigur ca pe toata durata calatoriei tale vei avea ce vizita si fiecare moment petrecut aici va fi unic. Metroul din Londra este cel mai vechi din lume si tot aici s-a deschis primul magazin de ciocolata fierbinte. In plus in Londra sunt peste 200 de muzee.

Ca sa poti ajunge in Anglia in deplina siguranta ai nevoie de un serviciu de transport persoane Gherla – Anglia de cea mai buna calitate. Marius Trans iti pune la dispozitie autocare moderne si dotate cu toaleta ecologica, aer conditionat, scaune rabatabile si sisteme video – audio. In plus toate autocarele sunt marca Mercedes, Setra sau Scania. Soferii sunt mereu atenti la drum si iti vor asigura cea mai confortabila calatorie. Pe langa toate astea vei mai primi si o masa calda pe drum, o bautura calda sau o racoritoare.

Plecari din Gherla catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 20.00 de la Peco Petrom

Plecarile din Anglia catre Gherla au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Gherla - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Gherla - AngliaAnglia este tara pe care trebuie sa o vezi. Marius Trans te ajuta sa ai parte de cele mai bune curse autocar Caransebes – Anglia din cate exista. In plus vei putea avea parte de a ajunge in Anglia in cele mai bune conditii.  Cu ajutorul autocarului te vei putea bucura de toate peisajele care iti ies in cale. O calatorie catre Anglia poate dura chiar si doua zile in functie de conditiile meteorologice, de trafic sau de destinatie. Bagajul pe care il poti lua cu tine in mod gratuit poate fi format din doua genti care sa cantareasca in total 40 kg. Plecarea are loc din Gherla de la Peco Petrom la ora 19:00 in zilele de duminica, marti, miercuri, joi si vineri.

Gherla este un oras modern din Transilvania care se bucura de cele mai minunate atractii turistice. Aici vei putea vizita: Biserica Franciscana care a fost construita in anul 1748, Muzeul de Xilogravura care a fost infiintat in anul 1777 dar si Cetatea Gherlei realizata in anul 1526. Profita chiar acum de cele mai avantajoase curse de autocar Gherla – Anglia si nu vei regreta.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Gherla - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete de autocar Gherla - AngliaPoti ajunge chiar acum in Anglia cu un cost mult mai redus. Marius Trans iti pune la dispozitie cele mai ieftine bilete autocar Gherla – Anglia. Pretul unui bilet este in valoare de 100 de euro iar copii, pensionarii, studentii, clientii fideli sau persoanele care cumpara biletul dus – intors vor beneficia de un discount considerabil de 50% din pretul intreg al biletului.

Biletul de autocar se poate cumpara chiar in ziua plecarii. Oricum trebuie sa faci o rezervare in prealabil la agentie. Rezervarea o poti face telefonic dupa care poti sa cumperi bilete autocar Gherla – Anglia.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Gherla

Poti beneficia de cel mai bun serviciu de transport persoane Gherla – Anglia daca colaborezi cu Marius Trasn. Cu autocarul poti ajunge in Anglia mult mai relaxat si mai binedispus. Pentru mai multe detalii poti oricand lua legatura cu reprezentantii companiei Marius Trans la numarul de telefon 0748 926 575 sau poti trimite un email pe adresa office@mariustrans.ro.

0756 278 909