• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Galati - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Galati - AngliaTrebuie sa ajungi in Anglia cat mai repede posibil? Atunci este necesar sa iei legatura cu reprezentantii companiei Marius Trans deoarece te vor ajuta sa ajungi aici cat mai repede posibil. Doar alaturi de aceasta companie poti beneficia de cel mai sigur serviciu de transport persoane Galati – Anglia din cate exista.  Este necesar sa mai stii ca plecarea din Galati are loc de pe strada Brailei 134 in incinta Casei de Cultura. Plecarile se fac doar in zilele de marti, joi sau sambata. Anglia este o tara pe care trebuie sa o vizitezi. Aici vei gasi o multitudine de atractii turistice. Trebuie sa mai stii ca in Anglia timp de mai bine de 300 de ani limba oficiala a fost franceza. In plus primul magazin de ciocolata fierbinte a fost deschis in Londra iar cel mai inalt punct de observatie din lume este London Eye.

Poti ajunge in Anglia mai repede decat crezi cu ajutorul unui mijloc de transport persoane Galati – Anglia. Autocarele pe care Marius Trans le pune la dispozitie se numara printre cele mai bune de pe piata si sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, toaleta ecologica si sisteme video – audio. Pe durata calatoriei vei primi o masa calda alaturi de o racoritoare sau de o bautura calda. In plus soferii sunt mereu atenti la drum si se vor asigura ca totul sa decurga cat mai bine.

Plecari din Galati catre Anglia in zilele: Marti,  Joi si Sambata la ora 02.00 de la Strada Brailei 134 (Incinta Casei de Cultura – La Papadie)

Curse autocar Galati - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Galati - AngliaPoti avea parte de o vacanta minunata in Anglia daca alegi Marius Trans.  Cu siguranta vei  avea parte de ce mai bune curse autocar Galati – Anglia alaturi de Marius Trans. Cu ajutorul acestei companii vei ajunge in Anglia chiar si in doua zile. Durata calatoriei depinde de trafic, conditiile meteorologice dar si de destinatie. Poti transporta in mod gratuit doua bagaje care sa cantareasca in total 40 de kg. Plecarea din Galati are loc de pe strada Brailei 134 in incinta Casei de Cultura.

Plecarile se fac doar in zilele de marti, joi sau sambata. Galati este un oras de-a dreptul superb in care vei avea ce vizita. Aici te vei putea bucura de Faleza Dunarii care se mai numeste micul paradis. Tot aici vei mai putea vizita Precista o biserica cetate care a fost construita intre anii 1643-1647. Padurea Garboavele este un alt loc din Galati pe care nu trebuie sa il ratezi.  Profita chiar acum de cele mai avantajoase curse autocar Galati – Anglia.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Galati - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Galati - AngliaO tara precum Anglia trebuie sa fie vizitata cat mai des. Daca vrei sa calatoresti sigur si calitativ atunci trebuie sa alegi Marius Trans. Acestia iti pun la dispozitie cele mai ieftine bilete autocar Galati – Anglia din cate exista. Pretul unui bilet de autocar costa 100 de euro pentru un adult.

Poti beneficia de un discount de 50% in cazul in care esti copil, pensionar, student, persoanele care cumpara biletul dus-intors dar si clientii fideli. Biletul se poate cumpara chiar in ziua plecarii dar cu o rezervare in prealabil la agentie. Rezervarea o poti face telefonic iar in ziua plecarii sa cumperi cele mai accesibile bilete autocar Galati – Anglia.

Contactat Mariustrans pentru transport Anglia - Galati

Marius Trans iti pune la dispozitie cel mai bun serviciu de transport persoane Galati – Anglia. Te asigur ca vei avea parte de o calatorie exceptionala de care te vei bucura in totalitate. In cazul in care ai nevoie de mai multe informatii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei Marius Trans la numarul de telefon 0748 926 575 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909