• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Petrosani - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Petrosani - AngliaAnglia este o tara frumoasa in care ai ce sa vizitezi si in care in mod sigur nu te vei plictisi. In cazul in care iti este teama sa zbori cel mai bine este sa ajungi in Anglia cu ajutorul autocarului. Marius Trans este compania care iti pune la dispozitie cel mai bun serviciu de transport persoane Petrosani – Anglia din cate exista. Din Petrosani, plecare are loc de la Peco MOL,langa autogara Normandia in zilele de Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica de la orele 22.40.  Anglia este o tara frumoasa care impresioneaza prin frumusetea si prin atractiile turistice spectaculoase pe care le are. In Marea Britanie nu poti fi niciodata la o distanta mai mare de 100 de kilometri de tarmul marii.

Agentia Marius Trans iti pune la dispozitie cel mai bun serviciu de transport persoane Petrosani – Anglia de pe piata. Autocarele puse la dispozitie sunt moderne si sunt de ultima generatie marca Mercedes, Setra sau Scania. Toate autocarele sunt dotate cu toaleta ecologica, sisteme video-audio, aer conditionat sau scaune rabatabile.  Soferii se asigura intotdeauna ca toti calatorii sa ajunga in timp util la destinatie. In plus sunt profesionsiti si intreaga calatorie va fi una placuta si relaxanta. Vei primi o masa calda in mod gratuit, o bautura calda si o racoritoare.

Plecari din Petrosani catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 22.40 de la Peco MOL,langa autogara Normandia

Plecarile din Anglia catre Petrosani au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Petrosani - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Petrosani - AngliaMarius Trans iti pune la dispozitie curse autocar Petrosani – Anglia desfasurate in cele mai bune conditii. Toate cursele efectuate sunt cat mai bine realizate astfel incat totul sa decurga cat mai bine. Din Petrosani, plecare are loc de la Peco MOL,langa autogara Normandia in zilele de Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica de la orele 22.40. Poti lua cu tine un bagaj format din douoa genti care sa cantareasca 40 de kg. In plus trebuie sa mai stii ca o calatorie spre Anglia poate dura 2 zile in functie de trafic, de  conditiile meteorologice dar si de destinatie.

Barlad este un oras care impresioneaza prin peisajele naturale si prin frumustea orasului care te lasa fara cuvinte. Aici poti oricand vizita Gradina Zoologica care este amenajata in interiorul unei paduri. Aceasta se intinde pe o suprafata de 6 hectare si a fost infiintata in anul 1959.  Casa Sturdza din Barlad este o alta atractie turistica impreionanta. Casa a fost contruita in anul 1812 si are o istorie bogata. Petrosani este un municipiu din judetul Hunedoara, din zona Transilvaniei a Romaniei si are o populatie de paorixmativ 40.000 de locuitori.  Este recunoscut ca fiind un oras minier, aici aflandu-se sediul Complexului Energetic Hunedoara, care cuprinde mai multe exploatari miniere. Din Petrosani se ajunge usor in masivul Parang prin intermediul telescaunului, cabane si partii de schi frecventate de elevii scolii de sport, de turisti din tara cat si din strainatate. Vei putea beneficia de curse de autocar Petrosani – Anglia realizate in cel mai bun mod posibil.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Petrosani - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Petrosani - AngliaAutocarul reprezinta cel mai sigur mijloc de a ajunge in Anglia. Pretul acestor bilete autocar Petrosani – Anglia porneste de la 100 de euro. Copii, studentii, pensionarii, clientii fideli dar is persoanele care cumpera biletul dus intors vor beneficia de un discount de 50% din pretul intreg.

Biletul de autocar se poate cumpara chiar in ziua plecarii dar trebuie sa faci mai intai o rezervare la agentie. Aceasta rezervare o poti face telefonic, te asigur ca nimic nu este mai simplu de atat. Cumpara chiar in aceste momente bilete autocar Petrosani – Anglia si vei avea parte de experienta vietii tale.

Contact Mariustrans pentru transport Anglia - Petrosani

Poti avea parte de cel mai bun serviciu de transport persoane Petrosani -Anglia realizat in cele mai bune conditii. Marius Trans este compania care iti asigura o calatorie placuta si interesanta. Poti oricand afla mai multe detalii la numarul de telefon 0748 926 575 sau la adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909