• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
 • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
 • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
 • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

 • Transport zilnic cu microbuzul la destinatie
 • Oferim o masa Calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti
 • Plecari zilnice din aproape toata tara
 • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 120 E

Oferta transport autocar la destinatie

 • Transport direct cu autocare moderne direct la gari si autogari
 • Oferim o masa calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti 75 Kg
 • Plecari in zilele Marti,Joi, Vineri, si Sambata
 • Reduceri pt copii intre 2-10 de pana la 50%
 • Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 E

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Toplita - GermaniaVrei sa ajungi in Germania cat mai repede posibil? Atunci trebuie sa optezi pentru serviciile unei companii de transport persoane Toplita – Germania asa cum este MariusTrans. Calatorind cu autocarul vei avea parte de cea sigura si linistita calatorie.  Plecarea din Toplita are loc de la str principala la ora 10.00 si pentru mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei MariusTrans. Germania este o destinatie foarte frecventata de romani atat pentru locurile de munca bine platite dar si din punct de vedere turistic. Agentia noastra va pune la dispozitie plecari Toplita – Germania calitative si sigure cu vehicule marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele, verificate corespunzator de catre specialist nostrii tehnic si visual inainte de fiecare plecare.  Autocarele pe care aceasta companie ti le pune la dispozitie sunt moderne si sunt dotate cu toaleta ecologica, scaune rabatabile, sisteme video si audio dar si aer conditionat. Pe durata calatoriei vei mai primi o masa calda, o bautura calda sau o racoritoare. Soferii sunt intotdeauna atenti la drum si se asigura ca totul va decurge perfect. Pretul unui bilet de autocar incepe de la 100 euro iar cel de microbuz de la 120. Acest tarif se poate modifica in functie de greutatea bagajelor transportate sau destinei.

Plecari din Toplita catre Germania cu autocarul in zilele: Marti, Joi, Vineri si Sambata la ora 10.00 de la str principala

Plecarile din Germania catre Toplita au loc in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Toplita - Germania de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la adresa zilnic

curse autocar Toplita - GermaniaMariusTrans este compania care te va putea transporta in cele mai bune conditii in Germania. Poti avea parte de cele mai reusite curse autocar Toplita – Germania din Romania. Plecarea din Toplita are loc de la str principala la ora 10.00 si pentru mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei MariusTrans. Poti lua cu tine un bagaj format din trei genti care sa cantareasca in total 75 de kg, in mod gratuit dar si o geanta de man ape care o puteti lua cu dvs. in interiorul vehiculului.  O astfel de cursa poate dura pana la 24 de ore in functie de trafic, destinatie dar si de conditiile meteorologice. Transportul de persoane Toplita – Germania se realizeaza la standard de calitate cu mijloace de calatorie modern si echipate corespunzator si igienizate inainte de fiecare calatorie. Toplita este un municipiu din judetul Harghita din zona Transilvaniei a Romaniei si are o populatie de minim12.000 de locuitori. Principala ramura economica a municipiului este industria de exploatare si prelucrare a lemnului (fabrici de mobila, cherestea, PAL). De asemenea, este dezvoltata si industria textila (tricotaje), de incaltaminte, alaturi de cea agricola, de panificatie, turism si transport. Profita acum de cele mai calitative curse de microbuz Toplita – Germania. Calatoriile retur se realizeaza in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica atat catre judetul Harghita cat si catre alte regiuni si localitati din tara noastra.

Transport autocar Toplita - Germania tur - retur catre si din urmatoarele orase:

AachenDortmundGoppingenLeipzigPotsdam
AugsburgDresdenHalleLudwigsburgRastatt
AlbstadtDuisburgHofLubeck Reggensburg
BalingenDusseldorfHannoverMagdeburgReutingen
Bad KissingenEmdenHamburgMainzRosenheim
Berlin ErfurtHeidelbergMannheimSchweinfurt
BielefeldEssenHeilbronnMunsterSiegen
BremenFulda IngolstdtMunchenStuttgart
BonnFrankfurt am MainJenaNurnberg Tubingen
BremerhavenFreiburgKasselOffenburgTraunstein Ulm
ChemnitzFreilassingKarlsruheOffenbachWiesbaden
CottbusGiesenKoblenzOldenburgWurzburg
CloppenburgGeraKrefeldOsnabruckWolfsburg
Darmstadt GothaKolnPforzheim

Bilete de autocar Toplita - Germania la destinatie | Plecari directe cu autocarul

bilete autocar Timisoara - GermaniaVei putea ajunge in Germania mai repede decat ai crede cu ajutorul autocarului. MariusTrans este compania care iti ofera cele mai avantajoase bilete de autocar Toplita – Germania din piata locala incepand cu 100 euro pentru un adult. In plus, copii, clientii fideli, persoanele care achizitioneaza bilete tur-retur sau pensionarii si studentii pot beneficia de o reducere de pana la 50% din pretul intreg al biletului. Poti sa iti cumperi biletul chiar in ziua plecarii dar cu o rezervare in prealabil la agentie.  Cu firma noastra de transport persoane international vei avea parte de cele mai avantajose bilete de microbuz Toplita – Germania, incepand cu 120 euro pentru un bilet intreg. Diferenta dintre bilete de autocar si cele de microbuz este ca primul ajunge la destinatie catre principalele orase si localitati din Germania iar microbuzul ajunge direct la adresa. Indiferent daca alegeti sa calatori catre Germania in vederea locului de munca, pentru studii sau in vacanta alaturi de families au prieteni, agentia noastra de transport persoane in strainatate va pune la dispozitie oferte avantajoase si vehicule modern si sigure pentru o calatorie reusita.

Transport persoane Germania – Toplita cu microbuzul la adresa

Poti avea parte de cea mai buna calatorie spre Germania doar cu MariusTrans. Aceasta companie iti ofera o modalitate sigura de transport persoane Toplita – Germania. In plus pentru mai multe detalii legate de ofertele promotionale, pentru rezervari, informatii cu privire la programul calatoriilor sau destinatii, poti lua oricand legatura cu reprezentiatii companiei la numarul de telefon 0748 926 575 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909