• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Constanta - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Constanta - AngliaTrebuie sa ajungi in Anglia cat mai repede posibi? Nu ai suficienti bani pentru a calatori cu autocarul? Atunci trebuie sa optezi pentru cel mai sigur mijloc de transport persoane Constanta – Anglia,si anume autocarul. Plecarea din Constanta are loc de pe Bulevardul Tomis nr 299, bloc B3, Parter, Sc A ( vizazi de OMV) in zilele de marti, joi si sambata. Pentru mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei Marius Trans. Anglia este o tara in care nu ai efectiv cum sa te plictisesti. Obeictivele turistice din aceasta tara sunt numeroase si se bucura de un mare succes in randul turistilor. Aici vei putea vizita The Lake District care este cel mai mare parc national al Angliei si atrage un numar impresionant de vizitatori anual, St. Ives este un sat de pescari care este singurul port din sud-estul Angliei dar si multe altele.

In plus in Londra se gasesc peste 200 de muzee.  Marius Trans iti pune la dispozitie un serviciu calitativ de transport persoane Constanta – Anglia. Autocarele sunt dotate cu scaune rabatabile, sisteme audio-video, toaleta ecologica si aer conditionat. In plus sunt de ultima generatie si sunt marca Mercedes, Setra sau Scania. Soferii vor avea grija ca intotdeauna calatorii sa ajunga la timp si traseul sa fie cat mai placut. In plus pe durata traseului vei primi o masa calda insotita de o bautura calda si de racoritoare.

Plecari din Constanta catre Anglia in zilele: Marti, Joi si Sambata la ora 03.30 de la Bulevardul Tomis nr. 299, Bloc B3, Parter, Sc.A (vizavi de OMV)

Curse autocar Constanta - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Constanta - AngliaMarius Trans este compania care iti va asigura cele mai bune curse autocar Constanta – Anglia. Plecarea din Constanta are loc de pe Bulevardul Tomis nr 299, bloc B3, Parter, Sc A ( vizazi de OMV) in zilele de marti, joi si sambata. In plus poti lua cu tine un bagaj alcatuit din doua genti care sa cantareasca 40 de kg in mod gratuit. O astfel de cursa poate dura pana la doua zile totul in functie de trafic dar si de conditiile meteorologice.

Constanta este un oras frumos in care te poti distra si te poti bronza pe parcursul verii. Principalele atractii turistice de aici sunt: Farul Genovez,  Dunele Marine de la Agigea, Tropaeum Traiani dar si multe altele. Profita acum si beneficiaza de cele mai bune curse autocar Constanta – Anglia din piata.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Constanta - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Constanta - AngliaPoti ajunge in Anglia mai repede decat ai crede cu ajutorul autocarului. Cu Marius Trans poti avea parte de bilete autocar Constanta – Anglia la cele mai mici preturi. Trebuie sa stii ce pretul unui bilet de autocar este de 100 de euro pentru adulti. In plus clientii fideli, copii, persoanele care achizitioneaza bilete tur-retur sau pensionarii si studentii pot beneficia de o reducere de pana la 50% din pretul biletului.

Alege Marius Trans daca vrei sa ai parte de o calatorie sigura si civilizata. Doar aici vei avea parte de cele mai ieftine bilete autocar Constanta – Anglia.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Constanta

Cu Marius Trans poti ajunge intr-un timp scurt in Anglia. Doar aceasta companie iti ofera cel mai sigur transport persoane Constanta-Anglia din cate exista. Pentru mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748926575  sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909