• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
 • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
 • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
 • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

 • Transport zilnic cu microbuzul la destinatie
 • Oferim o masa Calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti
 • Plecari zilnice din aproape toata tara
 • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 120 E

Oferta transport autocar la destinatie

 • Transport direct cu autocare moderne direct la gari si autogari
 • Oferim o masa calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti 75 Kg
 • Plecari in zilele Marti,Joi, Vineri, si Sambata
 • Reduceri pt copii intre 2-10 de pana la 50%
 • Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 E

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Resita - GermaniaAtunci cand cautam o modalitate de a calatori in strainatate, trebuie sa luam in calcul o serie de factori precum costurile, confortul sau timpul petrecut pe traseu. Din punct de vedere al costurilor dar si al sigurantei, autocarul si microbuzul constituie una dintre cele mai sigure solutii dar si cea mai ieftina. Atunci cand doriti un transport de persoane Resita – Germania, Mariustrans va ofera unele dintre cele mai avantajose solutii pentru calatoria dvs. in strainatate. Pretul unui bilet de autocar incepe de la 100 euro iar cele de microbuz de la 120 euro. Aceste tarife se pot modifica in functie de greutatea bagajelor transportate sau destinatia finala. Plecarea din Resita are loc din localitate la ora 09.00 in zilele de Marti,Joi, Vineri, si Sambata cu autocarul si zilnic cu microbuzul. Plecarile Resita – Germania au loc cu mijloace de transport moderne, marca Mercedes, Scania si Setra, de 3 si 4 stele, dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, confortabile si spatioase, sisteme video si audio cu informatii media dar si cu toaleta ecologica. Nu in ultimul rand, personalul nostru specializat efectueaza periodic verificari tehnice si estetice in randul vehiculelor noastre si ofera o dezinfectare generala inainte de fiecare calatorie.

Plecari din Resita catre Germania cu autocarul in zilele: Marti, Joi, Vineri si Sambata la ora 09.00

Plecarile din Germania catre Resita au loc in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Resita - Germania de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la adresa zilnic

curse autocar Resita - GermaniaMariustrans este una dintre cele mai profesionsite agentii de transport persoane in strainatate din piata locala, impreuna cu noi puteti avea parte de curse autocar Resita – Germania sigure si accesibile. Plecarea are loc din localitate la ora 09.00. Un alt beneficiu important cand alegeti calatoriile in strainatate cu Mariustrans este posibilitatea de a calatori cu bagaje de cala de pana la 75 de kg dispuse in maxim de 3 genti. De asemenea, puteti lua cu dvs. in interiorul vehiculului un bagaj de mana in mod gratuit. Totodata, pentru transportul de persoane Resita – Germania, soferii nostri v-au pregatit o masa calda pe traseu in mod gratuit. Cursele de autocar au ca destinatie principalele gari si autogari din Germania iar cele de microbuz ajung direct la adresa. Resita este municipiul de resedinta al judetului Caras-Severin din zona Banatului a Romaniei si are o populatie de minim 70.000 de locuitori. Resita a fost considerat mult timp ca fiind unul din marile centre industriale ale Romaniei, avand influente in industria siderurgica, a constructiilor de masini si chimica. Regiune este bine dezvoltata din punct de vedere al educatiei si al turismului. Cursele de microbuz Resita – Germania ajung direct la adresa, fiind o modalitate des abordata de marea majoritate a pasagerilor pentru a ajunge dintr-o tara intr-alta rapid si eficient. Durata unei calatorii alaturi de agentia Mariustrans este de pana la 24 de ore, tinand cont de starea traficului, vreme sau destinatie. Cursele retur cu autocarul sau cu microbuzul se desfasoara atat catre judetul Caras-Severin cat si catre alte zone din Romania si au loc in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica.

Transport autocar Resita - Germania tur - retur catre si din urmatoarele orase:

AachenDortmundGoppingenLeipzigPotsdam
AugsburgDresdenHalleLudwigsburgRastatt
AlbstadtDuisburgHofLubeck Reggensburg
BalingenDusseldorfHannoverMagdeburgReutingen
Bad KissingenEmdenHamburgMainzRosenheim
Berlin ErfurtHeidelbergMannheimSchweinfurt
BielefeldEssenHeilbronnMunsterSiegen
BremenFulda IngolstdtMunchenStuttgart
BonnFrankfurt am MainJenaNurnberg Tubingen
BremerhavenFreiburgKasselOffenburgTraunstein Ulm
ChemnitzFreilassingKarlsruheOffenbachWiesbaden
CottbusGiesenKoblenzOldenburgWurzburg
CloppenburgGeraKrefeldOsnabruckWolfsburg
Darmstadt GothaKolnPforzheim

Bilete de autocar Resita - Germania la destinatie | Plecari directe cu autocarul

bilete de autocar Resita - GermaniaPreturile avantajose, vehicule de ultima generatie, soferi profesionisti si un personal amabil sunt doar o parte din beneficiile pe care le puteti dobandi printr-un parteneriat cu Mariustrans. Pretul unui bilet de autocar Resita – Germania porneste de la 100 euro pentru un adult si se poate modifica tinand cont de optiunile alese de client, destinatia finala sau de greutatea bagajelor transportate. Totusi, pentru a fi alaturi de dvs. am introdus oferte promotionale de pana la 50% din pretul intreg al biletului. Aceste oferte se adreseaza copiilor, pensionarilor, grupurilor de persoane sau celor care cumpara bilete tur-retur. Pretul biletelor de microbuz Resita – Germania incep de la 120 euro si ajung direct la adresa stabilitata de dvs. Biletele se pot achizitiona direct de la sofer dar printr-o rezervare in prealabil de la agentia noastra cu cateva zile inainte. Indifernet daca alegeti sa calatoriti catre Germania din Romania in interes de serviciu, pentru studii sau in vacanta, Mariustrans va ofera unele dintre cele mai avantajose oferite in raport cu calitatea oferita din piata locala.

Contactati-ne pentru transport Germania – Resita cu microbuzul la adresa

In cadrul numarului de telefon 0756 278 909 puteti sa cereti detalii si sa ne adresati intrebari legat de serviciile noastre de transport persoane Resita – Germania. De asemenea, mai puteti face rezervari si sa cereti detalii legate de calatoriile in strainatate cu autocarul sau cu microbuzul si la adresa de mail office@mariustrans.ro. Reprezentatii nostri va stau la dispozitie cu toate detaliile.

0756 278 909