• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport-persoane-romania-anglia-la-destinatieDoriti sa calatoriti catre Anglia in conditii sigure, ieftin si intr-un confort sporit? Acum puteti sa aveti parte de toate acestea cu serviciile de transport persoane Anglia direct la adresa pe care agentia noastra vi le pune la dispozitie. Scopul nostru este sa va oferim un serviciu avantajos, ieftin si confortabil. Calatorind cu autocarul sau cu microbuzul din tara noastra catre Regatul Unit va economisi bani si ofera o alternativa reusita la tren sau la alte mijloace de transport in comun. Impreuna cu firma noastra veti putea calatori catre Anglia tur-retur incepand cu tariful de 100 euro de adult. Marea Britanie este una dintre cele mai populare destinatii in randul romanilor, atat din punct de vedere al locurilor de munca, din punct de vedere turistic cat si o destinatie care acapareaza anual mii de studenti datorita unora dintre cele mai apreciate universitati din lume. Daca sunteti in cautarea de transport persoane Romania – Anglia cu autocarul sau cu microbuzul trebuie sa stiti ca agentia noastra va ofera calatorii zilnice direct la destinatie la preturi extrem de competitive. Autocarele pe care vi le oferim sunt de ultima generatie, marca Mercedes, Setra si Scania, dotate corespunzator cu aer conditionat, scaune rabatabile, sisteme video-audio si toaleta ecologica. Toate aceste beneficii contribuie semnificativ la confortul pasagerului si ii ofera acestuia o calatorie civilizata catre destinatia dorita.

Curse autocar Romania - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse-autocar-romania-anglia-la-adresaMulte persoane aleg sa beneficieze de curse cu autocarul Romania – Anglia sau cu microbuzul dat fiind costul redus pentru calatorie, posibilitatea de a calatori direct la adresa, acolo unde trenul sau avionul nu pot ajunge. Nu in ultimul rand, aceste mijloace de transport sunt mult mai putin poluante decat orice alte mijloace de transport in comun, lucru care le transforma in solutia perfecta de a calatori international. Punem accent pe satisfactia clientului, de aceea pe langa autocare moderne si preturi avantajoase, am ales un sistem profesionist de alegerea al soferilor care va vor transporta la destinatie. Soferii autocarelor au o importanta deosebita in perspectiva noastra, deoarece acestia raspund atat de siguranta pasagerilor cat si de confortul acestora. Soferii nostri detin o vasta experienta in transportul cu autocarul Anglia – Romania de la domiciliu sau retur, au pregatirea necesara si isi cunosc cu precizie traseul. Mai mult decat atat, acestia va vor asista cu bagajele pe care le transportati si va vor oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru ca dvs. sa va simtiti cat mai informat pe tot parcursul calatoriei. Nu in ultimul rand, specialistii nostri efectueaza verificari periodice asupra mijloacelor noastre de transport, atat din punct de vedere estetic cat mai ales tehnic, pentru a ne asigura ca nu veti avea parte de evenimente neplacute pe parcursul calatoriei dvs.

Plecari Anglia - Romania zilnic | Transport persoane la adresa

Agentia noastra de transport persoane international realizeaza plecari Romania – Anglia cu autocarul la destinatie in fiecare zi atat tur cat si retur la preturi extrem de avantajoase. Acoperim cele mai importante orase din tara noastra dar si cele mai esentiale localitati si regiuni din Marea Britanie, locuri unde alte mijloace de transport in comun nu pot ajunge. Perioada unei calatorii in strainatate cu autocarul sau cu microbuzul poate fi de pana la 2 zile tinand cont de starea traficului, destinei sau conditiile meteorologice. Alegand compania noastra pentru a calatori in strainatate veti avea parte de posibilitatea de a transporta bagaje de cala de pana la 50 kg in mod gratuit dar si bagaje de mana pe care le puteti transporta cu dvs. in autocar.

Transport cu autocarul Romania - Anglia ieftin

Plecarile zilnice Anglia – Romania sunt extrem de avantajose prin intermediul agentiei noastre, deoarece va oferim o masa calda pe traseu in mod gratuit si o bautura calda sau racoritoare. Un alt avantaj pe care il aveti alaturi de echipa noastra este ca veti putea ajunge direct la destinatie fie cu o singura cursa fie cu escala, in functie de tipul cursei pe care il veti alege. De aceea, calatoria cu autocarul in strainatate aduce foarte multe avantaje, deoarece nu trebuie sa va faceti griji cu privire la ce mijlaoce de transport trebuie sa schimbati sau sa luati pentru a ajunge la destinatia dorita. In cazul acesta noi ne vom ocupa de aceste detalii.

Curse tur - retur catre si din urmatoarele orase si localitati:

Bilete autocar Anglia - Romania | Preturi si oferte

bilete-autocar-romania-angliaDaca doriti sa achizitionati bilete de autocar Anglia, firma noastra va pune la dispozitie cele mai avantajose oferte. Pretul pentru o calatorie cu autocarul sau cu microbuzul din tara noastra catre Marea Britanie sau retur incepe de la 100 euro. Acest tarif se poate modifica in functie de greutatea bagajelor transportate. Achizitia biletelor se poate face intr-un mod foarte practic direct la urcare in vehicul in ziua in care doriti sa plecati, co conditia a efectua o rezervare in cadrul agentiei noastre cu cateva zile inainte. Totodata, pentru biletele de autocar Romania – Anglia am pregatit o serie de reduceri si oferte semnificative. Clientii fideli, copii, cei care achizitioneaza bilete tur-retur, pensionarii sau studentii pot beneficia de o reducere de pana la 50% din pretul intreg al biletului. Ne asiguram cu fiecare cursa ca veti avea parte de o calatorie sigura, civilizata si confortabila si dorim sa oferim o satisfactie ridicata in randul fiecarului client care alege serviciile noastre de transport persoane international cu microbuzul sau cu autocarul. Astfel, alaturi de noi, veti avea parte de fiecare data de preturi competitive in raport cu serviciile oferite, sisteme de transport moderne, marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele dar si de soferi amabili si profesionisti.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Romania

Datorita diversitati in materie de destinatii pe care vi le oferim, ne puteti cere oricand detalii pentru transportul de persoane Romania – Anglia sau retur la adresa de mail office@mariustrans.ro. De asemenea, pentru alte detalii sau informatii cu privire la timpul calatoriilor, statiile in care autocarele ajung, regiunile pe care le tranzitam, programul curselor sau orasele destinatiilor, ne puteti contacta si la telefon 0332086122. Nu in ultimul rand, echipa noastra va asigura de cele mai avantajose oferte si de cele mai profesioniste indrumari pentru calatoria dvs. in strainatate.

0332 086 122