• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Orsova - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Orsova - AngliaIti doresti sa ajungi in Anglia in deplina siguranta? Atunci trebuie sa apelezi la cea mai buna companie de transport persoane Orsova – Anglia din piata locala. Vei vedea ca vei ajunge in cel mai scurt timp posibil in Anglia dar si in deplina siguranta. Plecarea din Orsova are loc din rompetrol langa expres in zilele de Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 23.00. Anglia este o tara interesanta in care nu te vei plictisi. Aici se afla cel mai vechi metrou din lume, construit in anul 1863. Trebuie sa mai stii si faptul ca in Londra sunt vorbite peste 300 de limbi diferite fiind cel mai cosmopolit oras din lume. In plus primul semafor din lume a fost montat la Londra. Tot in Londra se gasesc peste 200 de muzee.

Marius Trans iti pune la dispozitie un transport persoane Orsova – Anglia desfasurat in cele mai bune conditii. Autocarele disponibile sunt de ultima generatie si sunt marca Mercedes, Setra sau Scania.  Autocarele sunt moderne si sunt dotate cu sisteme video-audio, aer conditionat, toaleta ecologica si scaune rabatabile. Soferii sunt intotdeauna atenti la drum si vor ca toti clientii sa fie pe deplin multumiti de conditiile de transport oferite. Pe intreaga durata a traseului toti calatorii vor beneficia de o masa calda, de o bautura calda sau de o racoritoare.

Plecari din Orsova catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 23.00 de la Rompetrol langa expres

Plecarile din Anglia catre Orsova au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Orsova - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Orsova - AngliaMarius Trans iti ofera cele mai bune curse autocar Orsova – Anglia. Toate plecarile din tara noastra sunt planificate astfel incat totul sa decurga cat mai normal. Orice persoana isi doreste sa aiba parte de un mijloc de transport sigur si confortabil, ei bine Marius Trans iti ofera asta si nu numai. O calatorie in Anglia poate dura si 2 zile , in functie de trafic, de conditiile meteorologice sau de destinatie.  Poti lua cu tine un bagaj format din doua genti care sa cantareasca in total 40 de kg. Plecarea din Orsova are loc din rompetrol langa expres in zilele de Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 23.00.

Orsova este un municipiu din judetul Mehedinti, din zona Banatului a Romaniei si are o populatie de aproximativ 10.000 de locuitori. Este situat pe malul lacului de acumulare Portile de Fier I de pe Dunare, in zona de varsare a raului Cerna in Dunare. Principalele industrii dezvoltate la nivelul orasului sunt: industria energetica, constructii de nave fluviale, industria constructoare de motoare, generatoare si transformatoare electrice. Marius Trans iti asigura curse de autocar Orsova – Anglia desfasurate la cea mai inalta calitate.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Orsova - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete de autocar Orsova - AngliaPoti ajunge in Anglia mai repede decat ai crede. Poti avea parte de cele mai bune conditii de transport daca vei alege Marius Trans. In plus doar aici poti beneficia de cele mai avantajoase bilete autocar Orsova – Anglia. Pretul unui bilet incepe de la 100 de euro iar copii, pensionarii, studentii, clientii fideli  dar si persoanele care achizitioneze bilete tur retur beneficiaza de un discount de 50% din pretul intreg al biletului.

Biletul de poate cumpara direct in ziua plecarii. Trebuie sa faci o rezervare in prealabil la agentie. Aceasta rezervare se poate face telefonic cu cea mai mare usurinta. Cumpara chiar acum bilete autocar Orsova – Anglia pentru a avea parte de o experienta de neuitat.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Orsova cu autocarul sau cu microbuzul

Poti avea parte de cel mai bun serviciu de transport persoane Orsova – Anglia doar cu Marius Trans. Vei vedea ca intreaga calatorie va fi placuta si relaxata. Poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei pentru mai multe detalii. Poti suna la numarul de telefon 0748 926 575 sau poti trimite un email pe adresa office@mariustrans.ro.

0756 278 909