• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Urziceni - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Urziceni - AngliaTrebuie sa ajungi in Anglia cat mai repede posibil? Atunci este necesar sa iei legatura cu reprezentantii companiei Marius Trans deoarece te vor ajuta sa ajungi aici cat mai repede posibil. Doar alaturi de aceasta companie poti beneficia de cel mai sigur serviciu de transport persoane Urziceni – Anglia din cate exista.  Este necesar sa mai stii ca plecarea din Urziceni are loc saptamanal atat tur cat si retur. Anglia este o tara pe care trebuie sa o vizitezi. Aici vei gasi o multitudine de atractii turistice. Trebuie sa mai stii ca in Anglia timp de mai bine de 300 de ani limba oficiala a fost franceza. In plus primul magazin de ciocolata fierbinte a fost deschis in Londra iar cel mai inalt punct de observatie din lume este London Eye.

Poti ajunge in Anglia mai repede decat crezi cu ajutorul unui mijloc de transport persoane Urziceni – Anglia. Autocarele pe care Marius Trans le pune la dispozitie se numara printre cele mai bune de pe piata si sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, toaleta ecologica si sisteme video – audio. Pe durata calatoriei vei primi o masa calda alaturi de o racoritoare sau de o bautura calda. In plus soferii sunt mereu atenti la drum si se vor asigura ca totul sa decurga cat mai bine.

Curse autocar Urziceni - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Urziceni - AngliaPoti avea parte de o vacanta minunata in Anglia daca alegi Marius Trans.  Cu siguranta vei  avea parte de ce mai bune curse autocar Urziceni – Anglia alaturi de Marius Trans. Cu ajutorul acestei companii vei ajunge in Anglia chiar si in doua zile. Durata calatoriei depinde de trafic, conditiile meteorologice dar si de destinatie. Poti transporta in mod gratuit doua bagaje care sa cantareasca in total 40 de kg. Plecarea din Urziceni are loc saptamanal atat tur cat si retur.

Urziceni este un municipiu din judetul Ialomita, din zona Munteniei a tarii noastre si are o populatie de aproximativ 15.000 de locuitori. Este un oras de marime mijlocie ale carui principale activitati sunt agricultura si serviciile. Profita chiar acum de cele mai avantajoase curse autocar Urziceni – Anglia.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Urziceni - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Urziceni - AngliaO tara precum Anglia trebuie sa fie vizitata cat mai des. Daca vrei sa calatoresti sigur si calitativ atunci trebuie sa alegi Marius Trans. Acestia iti pun la dispozitie cele mai ieftine bilete autocar Urziceni – Anglia din cate exista. Pretul unui bilet de autocar costa 100 de euro pentru un adult.

Poti avea parte de un discount de 50% in cazul in care esti copil, pensionar, student, persoanele care cumpara biletul dus-intors dar si clientii fideli. Biletul se poate cumpara chiar in ziua plecarii dar cu o rezervare in prealabil la agentie. Rezervarea o poti face telefonic iar in ziua plecarii sa cumperi cele mai accesibile bilete autocar Urziceni – Anglia.

Contact Mariustrans pentru transport Anglia - Urziceni

Marius Trans iti pune la dispozitie cel mai bun serviciu de transport persoane Urziceni – Anglia. Te asigur ca vei avea parte de o calatorie exceptionala de care te vei bucura in totalitate. In cazul in care ai nevoie de mai multe informatii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei Marius Trans la numarul de telefon 0748 926 575 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909