• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Onesti - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Onesti - AngliaMarius Trans este compania care te va ajuta sa ajungi in timp util in Anglia. Serviciile ireprosabile si angajatii vor face din aceasta experienta una de neuitat. Serviciul de transport persoane Onesti  – Anglia pus la dispozitie de Marius Trans se numara printre cele mai bune de pe piata.  Plecarea din Onesti  are loc in zilele de Marti, Joi si Sambata  la ora 06:00 de la Bulevardul Republicii nr.78 (Langa Autogara). Anglia este o tara interesanta plina de atractii turistice. Cea mai veche din Regatul Unit al Marii Britanii are o vechime de aproape 6.000 de ani . In aceasta tara orice cal, ponei sau magar trebuie sa aiba un “ pasaport special”.  Londra este capitala Angliei in care se gasesc peste 200 de muzee, fiecare avand farmecul sau personal.

Poti pleca catre Anglia in cele mai sigure conditii doar cu Marius Tans.  Aici vei avea parte de un serviciu sigur de transport persoane Onesti  – Anglia de care sa te bucuri oricand. In plus toate autocarele care iti sunt puse la dispozitie sunt moderne si sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sisteme video – audio si toaleta ecologica. In plus acestea sunt de ultima generatie si sunt marca Mercedes, Setra sau Scania. Soferii sunt profesionisti si se vor asigura intotdeauna ca vei ajunge in timp util la destinatie si in deplina siguranta. Pe toata durata calatoriei vei mai primi si o masa calda plus bauturi racoritoare si bauturi calde.

Plecari din Onesti catre Anglia in zilele: Marti, Joi si Sambata la ora 06.00 de la Bulevardul Republicii nr.78 (Langa Autogara)

Curse autocar Onesti - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Onesti - AngliaMarius Trans iti pune la dispozitie cele mai bune curse autocar Onesti  – Anglia. Cu ajutorul acestei companii vei avea parte de o calatorie sigura si calitativa. Plecarea din Onesti  are loc in zilele de Marti, Joi si Sambata  la ora 06:00 de la Bulevardul Republicii nr.78 (Langa Autogara). O astfel de cursa poate dura chiar si doua zile, in functie de trafic, de destinatie dar si de conditiile meteorologice.

Poti lua cu tine oricand un bagaj format din doua genti care sa cantareasca in total 40 de kg. Alegand cursele de autocar Onesti  – Anglia vei avea parte de cea mai buna dar si cea mai relaxanta varianta de transport.  Onesti este un municipiu din judetul Bacau din zona Moldovei a Romaniei si detine o populatie de aproximativ 40.000 de locuitori. Obiective turistice recomandate sunt: Dealul Perchiu, Biserica Adormirea Maicii Domnului din Borzesti, Crucea Eroilor de pe Dealul Perchiu, dar si numeroase muzee, teatre sau cinematografe.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Onesti - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar ieftine Onesti - AngliaMarius Trans este firma de transport persoane international care iti ofera posibilitatea  de a ajunge mai ieftin in Anglia. Aici vei gasi cele mai ieftine bilete autocar Onesti  – Anglia de pe piata. Trebuie sa stii ca pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 de euro de adult. Clientii fideli, pensionarii, copii, persoanele care achizitioneaza biletel tur-retur sau studentii pot beneficia de o reducere de 50% din pretul intreg al biletului.

Biletul il poti cumpara in ziua plecarii dar este necesar sa faci o rezervare cu cateva zile inainte. Cumpara bilete autocar Onesti  – Anglia si vei avea parte de cea mai avantajoasa calatorie. Cursele retur se desfasora periodic atat catre Alba Iulia cat si catre alte regiuni din tara noastra la tarife extreme de avantajoase.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Onesti

Alege sa beneficiezi de cel mai bune serviciu de transport persoane Onesti  – Anglia de pe piata. Cu Marius Trans vei putea calatorii in cele mai bune conditii. Daca iti doresti sa ai parte de mai multe informatii atunci poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748 926 575 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909