• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Deva - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Deva - AngliaAnglia este o tara pe care trebuie sa o vizitezi cat mai repede posibil daca vrei sa te bucuri de cele mai impresionante atractii turistice. Aici poti ajunge cel mai bine cu ajutorul autocarului sau al microbuzului. Marius Trans este compania care iti poate pune la dispozitie cel mai sigur serviciu de transport persoane Deva – Anglia. Trebuie sa stii ca plecarea din Deva are loc de la Agentia Latino Expres , in gara la ora 00:00 in zilele de luni, miercuri, joi , vineri si sambata. Trebuie sa vizitezi Anglia macar o data in viata. Peisajele naturale de care te vei bucura aici sunt unice iar atractiile turistice te vor impresiona la maxim. In plus cel mai vechi metrou din lume este cel londonez iar in Marea Britanie timp de aproape 300 de ani limba oficiala a fost franceza.

Cu ajutorul acestei companii vei puatea ajunge in Anglia mai repede decat ai  crede. In plus poti beneficia de cel mai sigur transport persoane Deva – Anglia. Autocarele puse la dispozitie se numara printre cele mai bune si cele mai sigure din cate exista. Toate aceste autocare sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, toaleta ecologica si sisteme video – audio. Marcile acestora sunt Setra, Mercedes sau Scania iar soferii sunt mereu atenti la drum si se asigura ca nimic sa nu intervena si sa deterioreze placuta experienta de care te vei bucura pe deplin.

Plecari din Deva catre Anglia in zilele: Luni, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata la ora 00.00 de la Agentia  Latino Expres – in gara

Plecarile din Anglia catre Deva au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Deva - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Deva - AngliaO vacanta minunata in Anglia este o ocazie pentru tine de a scapa de problemele de zi cu zi. In plus poti avea parte de cele mai sigure curse autocar Deva – Anglia de care sa te bucuri in orice moment. Poti ajunge in Anglia in doar doua zile iar durata calatoriei depinde de trafic, de conditiile meteorologice dar si de destinatie. Bagajul pe care il poti lua in mod gratuit poate fi compus din doua genti care sa cantareasca in total 40 de kg.

Ca sa poti pleca in Anglia din Deva trebuie sa te prezinti la Agentia Latino Expres , in gara la ora 00:00 in zilele de luni, miercuri, joi , vineri si sambata. Deva este un oras in care trebuie sa ajungi. Atractiile turistice aici sunt la tot pasul si te vei putea bucura oricand de Statuia lui Decebal, biserica ortodoxa “ Adormirea Maicii Domnului”, Cetetea Deva dar si multe altele. Alege chiar acum sa beneficiezi de cele mai calitative curse autocar Deva – Anglia.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Deva - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Deva - Anglia ieftineAnglia este o tara pe care trebuie sa o vizitezi. Daca vrei sa calatoresti la un cost mai avantajos atunci trebuie sa beneficiezi de bilete autocar Deva – Anglia ieftine, care sa iti asigure vacanta mult visata. Un bilet de autocar poate costa 100 de euro de adult. Pentru a beneficia de un discount de 50% trebuie sa fii student, pensionar, copil, client fidel sau sa cumperi biletul dus-intors.

 Poti cumpara biletul chiar in ziua plecarii dar cu o rezervare in prealabil la agentie. In plus rezervarea o poti face telefonic, chiar in ziua plecarii astfel vei avea parte de bilete autocar Deva – Anglia cat mai repede posibil.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Deva

Alaturi de Marius Trans vei avea parte de cel mai bun serviciu de transport persoane Deva – Anglia. Intreaga calatorie va fi de-a dreptul exceptionala si te vei bucura de toate peisajele care iti vor iesi in cale. Pentru mai multe informatii poti suna la numarul 0748 926 575 sau poti trimite un email pe adresa office@mariustrans.ro.

0756 278 909