• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Falticeni - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Falticeni - AngliaApeleaza la Marius Trans daca vrei sa ajungi in Anglia in cel mai frumos mod posibil. Toate peisajele de care te vei bucura pe parcursul calatoriei te vor impresiona. Poti oricand beneficia de cel mai bun serviciu de transport persoane Falticeni – Anglia din cate exista. Vei vedea cat de frumoasa poate fi calatoria cu autocarul si cat de relaxat te vei simti. Plecarea din Falticeni are loc de pe strada Plutonier Ghinita la ora 08:00. Poti pleca cu Marius Trans din acest oras doar in zilele de marti, joi si sambata. Trebuie sa ajungi cat mai repede in Anglia daca vrei sa te bucuri cu adevarat de cele mai deosebite peisaje naturale.

Anglia a impresionat intotdeauna prin frumustea de care a dat dovada si prin peisajele cu totul aparte. Cu toate astea , Anglia are o istorie bogata in care animalele puteau fi acuzate de crima si trimise la moarte. Pentru a ajunge in Anglia ai nevoie de cel mai bun serviciu de transport persoane Falticeni – Anglia. Autocarele puse la dispozitie de Marius Trans sunt moderne si sunt doatate cu aer conditionat, scaune rabatabile, toaleta ecologica si sisteme video – audio. Soferii sunt grijulii si se asigura intotdeauna ca traseul va fi cat mai placut si mai sigur. Pe langa toate astea vei mai primi o masa calda pe drum dar si o bautura calda sau o racoritoare.

Plecari din Falticeni catre Anglia in zilele: Marti, Joi si Sambata la ora 08.00 de la Str. Plutonier Ghinita

Curse autocar Falticeni - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Falticeni - AngliaAnglia este o tara plina de posibilitati. Cu Marius Trans vei avea parte de cele mai bune curse autocar Falticeni – Anglia de care vei fi pe deplin multumit. Vei ramane suprins sa afli ca poti ajunge in Anglia in cele mai bune conditii. O astfel de calatorie poate dura chiar si doua zile. In general aceasta perioada difera in functie de trafic, de destinatie dar si de conditiile meteorologice. Bagajul pe care il poti transporta in mod gratuit este realizat din doua genti care sa aiba o greutate totala de 40 de kg. Plecarea din minunatul oras Falticeni are loc de pe strada Plutonier Ghinita la ora 08:00.

Poti pleca cu Marius Trans doar in zilele de marti, joi si sambata. Falticeni este un oras care se situeaza in partea de sud-est a judetului Suceava. Aici vei gasi impresionante atractii turistice precum Manastirea Rasca, Manastirea Slatioara, Manastirea Camarzani, Partia de schi Malini, Situl arheologic Budeni, Izoare de ape sulfuroase dar si multe altele. Alege Marius Trans pentru a avea parte de curse autocar Falticeni – Anglia cat mai calitative si cat mai sigure.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Falticeni - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete de autocar Falticeni - AngliaPoti ajunge in Anglia cu un cost mai redus decat te-ai astepta. Alege Marius Trans daca vrei sa ai parte de cele mai avantajoase bilete autocar Falticeni – Anglia din cate exista. Trebuie sa stii ca pretul unui bilet de autocar costa 100 de euro iar copii, pensionarii, studentii clientii fideli sau persoanele care cumpara biletul dus – intors vor beneficia de un discount considerabil de 50%.

In plus biletul de autocar se poate cumpara chiar in ziua plecarii dar cu o rezervare in prealabil. Alege cele mai ieftine bilete autocar Falticeni – Anglia.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Falticeni cu autocarul sau cu microbuzul

 Poti ajunge in Anglia binedispus si relaxat daca vei beneficia de serviciul de transport persoane Falticeni – Anglia. Poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei pentru a le solicita mai multe informatii. Marius Trans iti pune la dispozitie numarul de telefon 0748 926 575 si adresa de email office@mariustrans.ro pentru a afla tot ce iti doresti.

0756 278 909