• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
 • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
 • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
 • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

 • Transport zilnic cu microbuzul la destinatie
 • Oferim o masa Calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti
 • Plecari zilnice din aproape toata tara
 • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 120 E

Oferta transport autocar la destinatie

 • Transport direct cu autocare moderne direct la gari si autogari
 • Oferim o masa calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti 75 Kg
 • Plecari in zilele Marti,Joi, Vineri, si Sambata
 • Reduceri pt copii intre 2-10 de pana la 50%
 • Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 E

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Craiova - GermaniaUnele dintre cele mai mari beneficii ale transportului de persoane international cu autocarul il constituie pretul extrem de avantajos dar si siguranta pe care aceste mijloace de transport o poate oferi. Astfel, impreuna cu Mariustrans, veti putea avea parte de transport persoane Craiova – Germania, direct la destinatie cu autocare moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele. De asemenea, alaturi de echipa noastra puteti calatori cu soferi profesionisti, direct la adresa cu microbuze de ultima generatie. Pretul unui bilet de autocar incepe de la 100 euro pentru un adult iar cele de microbuz de la 120 euro. Germania este una dintre cele mai frecventate tari din Uniunea Europeana dar si una dintre cele mai puternice din punct de vedere economic, motiv pentru care aceasta destinatie este vazuta de romani ca un mare potential din punct de vedere al locurilor de munca, turistic si al studiilor. Soferii nostri, bine pregatiti si cu o vasta experienta in domeniu, va vor transporta catre principalele gari su autogari din Germania dar si direct la adresa in cele mai sigure si confortabile conditii. Plecarile Craiova – Germania au loc de la Strada Decebal nr.2-4 (Vis –A-Vis de Autogara Nord), la ora 06.00. Mijloacele de transport pe care vi le-am pus la dispozitie sunt dotate corespunzator cu sisteme de ultima generatie: aer conditionat, scaune rabatabile, toaleta ecologica dar si cu sisteme video si audio, pentru delectarea pasagerilor pe parcursul calatoriei cu informatii media.

Plecari din Craiova catre Germania cu autocarul in zilele: Marti, Joi, Vineri si Sambata la ora 06.00 de la Strada Decebal nr.2-4 (Vis –A-Vis de Autogara Nord),

Plecarile din Germania catre Craiova au loc in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Craiova - Germania de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la adresa zilnic

curse autocar Craiova - GermaniaStatisticile spun ca cursele de autocar international sunt unele dintre cele mai sigure mijloace de a calatori in strainatate pe plan terestru si mai mult decat atat, acestea au si un grad foarte scazut de poluare pe pasager si costuri extrem de avantajoase. Cursele de autocar Craiova – Germania se realizeaza de la Strada Decebal nr.2-4 (Vis –A-Vis de Autogara Nord), la ora 06.00. Alegand compania noastra de transport persoane in strainatate veti avea parte de posibilitatea de calatori cu bagaje de cala si de mana de pana la 75 de kg in mod gratuit. Durata unei calatorii pentru transportul de persoane Craiova – Germania cu autocarul sau cu microbuzul poate fi de pana la 24 de ore, tinand cont de starea vremii, al traficului sau destinatie. Craiova este municipiul de resedinta al judetului Dolj, din zona Olteniei a Romaniei si are o populatie de cel putin 250.000 de locuitori. Craiova este un oras cu numeroase constructii vechi: biserici, case si palate boieresti sau alte constructii laice si mai este un vechi centru universitar de prestigiu al invatamantului romanesc. Transportul cu autocarul Craiova – Germania are la baza o activitate de succes al agentiei noastre care ofera pasagerilor sai nu doar preturi, accesibile si conditii moderne de calatorie dar si o masa calda pe traseu, oferita de soferii nostri in mod gratuit intr-o locatie linistita si placuta. Cursele retur cu autocarul din Germania catre judetul Dolj au loc in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica.

Transport autocar Craiova - Germania tur - retur catre si din urmatoarele orase:

AachenDortmundGoppingenLeipzigPotsdam
AugsburgDresdenHalleLudwigsburgRastatt
AlbstadtDuisburgHofLubeck Reggensburg
BalingenDusseldorfHannoverMagdeburgReutingen
Bad KissingenEmdenHamburgMainzRosenheim
Berlin ErfurtHeidelbergMannheimSchweinfurt
BielefeldEssenHeilbronnMunsterSiegen
BremenFulda IngolstdtMunchenStuttgart
BonnFrankfurt am MainJenaNurnberg Tubingen
BremerhavenFreiburgKasselOffenburgTraunstein Ulm
ChemnitzFreilassingKarlsruheOffenbachWiesbaden
CottbusGiesenKoblenzOldenburgWurzburg
CloppenburgGeraKrefeldOsnabruckWolfsburg
Darmstadt GothaKolnPforzheim

Bilete de autocar Craiova - Germania la destinatie | Plecari directe cu autocarul

bilete autocar Craiova - GermaniaDaca sunteti in cautarea de bilete autocar Craiova – Germania, trebuie sa stiti ca ati ajuns in loc potrivit. Va oferim nu doar preturi extrem de avantajoase in raport cu serviciile oferite dar si numeroase oferte si promotii. Biletul de autocar incepe de la 100 euro pentru un adult si se poate modifica tinand cont de greutatea bagajelor transportate, destinatie si de alte optiuni pe care le puteti alege de la agentia noastra. Va asteptam cu reduceri extrem de importante: pana la 50% din pretul unui bilet intreg! Aceste reduceri sunt dedicate copiilor, grupurilor de persoane, celor care cumpara bilete tur-retur, pensionarilor sau clientilor fideli. Bilete de microbuz Craiova – Germania au ca pret de pornire suma de 120 lei iar vehiculele ajung direct la adresa specifica de dvs. Bilete pot fi achizitionate intr-un mod usor direct la urcare in vehicul, de la soferii nostri, dar printr-o rezervare prealabila in cadrul agentiei noastre.

Contactati-ne pentru transport Germania – Craiova

Mariustrans este unul dintre cei mai importanti lideri ai pietii locale de transport persoane Craiova – Germania, avand sisteme moderne de a calatori in strainatate dar si un grad ridicat de profesionalism. Serviciilor noastre va sunt oferite la numarul de telefon 0756 278 909, unde puteti face rezervari, solicita diferite detalii legate de cursele pe care le efectuam. Nu in ultimul rand, ne mai puteti scrie si la adresa de mail office@mariustrans.ro pentru alte informatii legate de programul curselor, destinatii si oferte promotionale.

0756 278 909