• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
 • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
 • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
 • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

 • Transport zilnic cu microbuzul la destinatie
 • Oferim o masa Calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti
 • Plecari zilnice din aproape toata tara
 • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 120 E

Oferta transport autocar la destinatie

 • Transport direct cu autocare moderne direct la gari si autogari
 • Oferim o masa calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti 75 Kg
 • Plecari in zilele Marti,Joi, Vineri, si Sambata
 • Reduceri pt copii intre 2-10 de pana la 50%
 • Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 E

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Dej - GermaniaPentru cei care sunt in cautarea unei metode ieftine si avantajose de a calatori in strainatate, trebuie sa ia in considerare serviciile de transport persoane Dej – Romania cu autocarul sau cu microbuzul la tarife extrem de competitive incepand cu 100 euro pentru un bilet de autocar si 120 euro pentru cel de microbuz. Germania este una dintre cele mai vizitate țări din Uniunea Europeană și oferă numeroase oportunități atât din punct de vedere al locurilor de muncă cât  și din punct de vedere turistic. Alături de Marius Trans puteți să călătoriți în cele mai bune condiții în străinătate cu mijloace de transport moderne marca Mercedes Setra și Scania de trei și patru stele. Vehiculele noastre sunt dotate cu aer condiționat, scaune rabatabile, toaletă ecologică și sisteme video și audio, moderne, pentru delectarea pasagerilor în timpul călătoriilor cu informații media. Plecările Dej – Germania un loc din localitate de la peco OMV la ora 13:00. Pe lângă mijloacele de transport moderne, vă punem la dispoziție și șoferi profesioniști, care își cunosc cu precizie traseul și care vă vor transporta către destinația finală în cele mai bune condiții de siguranță și confort.

Plecari din Dej catre Germania cu autocarul in zilele: Marti, Joi, Vineri si Sambata la ora 13.00 de la Peco Omv

Plecarile din Germania catre Dej au loc in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Dej - Germania de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la adresa zilnic

curse autocar Dej - GermaniaImpreuna cu agentia noastra de transport persoane in strainatate, puteti avea parte de curse de autocar Dej – Germania cu plecare in zilele de marti, joi, vineri si sambata catre cele mai importante gari si autogari din Germania, dar si cu microbuzul direct la adresa. Plecarea din Dej are loc de la peco OMV la ora 13:00 in fiecare saptamana. Marius Trans este unul dintre liderii locali ai pietei de transport persoane in strainatate si va pune la dispozitie pentru fiecare calatorie o masa gratuita dar si o bautura calda sau racoritoare intr-o locatie de pe traseu. Mai mult decat atat impreuna cu noi, puteti sa calatoriti cu bagaje de cala de pana la 75 de kg, dispuse in trei genti, dar si cu un bagaj de mana pe care il puteti transporta cu dumneavoastra in interiorul autocarului. Transportul de persoane Dej – Germania se ridica la cele mai inalte standarde de calitate si de confort de care puteti beneficia pentru calatoriile internationale cu microbuzul sau cu autocarul. Dej este un municipiu din Judetul Cluj din zona Transilvaniei a tarii noastre si are o populatie de aproximativ 35.000 de locuitori. In regiune se pot vizita numeroase obiective turistice precum biserici case memoriale sau muzee cat si Obiectivul memorial al cimitirului Eroilor Romani. Cursele retur din Germania catre judetul Cluj se desfasoara in zilele de marti, joi, sambata si duminica. Cursele de microbuz Dej – Germania au o durata de pana la 24 de ore, tinand cont de conditiile meteo, destinatie cat si de starea traficului.

Transport autocar Dej - Germania tur - retur catre si din urmatoarele orase:

AachenDortmundGoppingenLeipzigPotsdam
AugsburgDresdenHalleLudwigsburgRastatt
AlbstadtDuisburgHofLubeck Reggensburg
BalingenDusseldorfHannoverMagdeburgReutingen
Bad KissingenEmdenHamburgMainzRosenheim
Berlin ErfurtHeidelbergMannheimSchweinfurt
BielefeldEssenHeilbronnMunsterSiegen
BremenFulda IngolstdtMunchenStuttgart
BonnFrankfurt am MainJenaNurnberg Tubingen
BremerhavenFreiburgKasselOffenburgTraunstein Ulm
ChemnitzFreilassingKarlsruheOffenbachWiesbaden
CottbusGiesenKoblenzOldenburgWurzburg
CloppenburgGeraKrefeldOsnabruckWolfsburg
Darmstadt GothaKolnPforzheim

Bilete de autocar Dej - Germania la destinatie | Plecari directe cu autocarul

bilete autocar Dej - GermaniaUnele dintre cele mai avantajoase tarife pentru transportul de persoane în străinătate îl veți dobândi împreună cu compania noastră de transport persoane internațional MariusTrans. Prețul unui bilet de autocar Dej – Germania începe de la 100 de euro pentru un adult și se poate modifica în funcție de opțiuni sau destinație. Totuși, alături de noi veți beneficia de o serie de avantaje și de promoții. Oferim o reducere de până la 50% din prețul întreg, promoție destinată copiilor, grupurilor de persoane, celor care achiziționează bilete tur retur, studenților, pensionarilor sau clienților fideli. Prețul unui bilet de microbuz Dej – Germania începe de la 120 de euro iar vehiculele noastre ajung direct la adresa. Indiferent dacă Alegeți să călătoriți către Germania din Dej în vederea obținerii unui loc de muncă pentru a vă vizita familia sau prietenii, agenția noastră vă pune la dispoziție oferte extrem de avantajoase dar și mijloacele de transport verificate periodic și igienizate corespunzător înainte de fiecare călătorie. Achiziția biletelor poate fi efectuată în mod practic direct la îmbarcare de la șoferii noștri, dar printre o rezervare în prealabil în cadrul agenției noastre cu câteva zile înainte.

Contactati-ne pentru transport Germania – Dej cu autocarul

Pentru a avea un loc asigurat întruna dintre călătoriile noastre în străinătate puteți să faceți o rezervare pentru transportul de persoane Dej – Germania la numărul de telefon 0756 278 909. De asemenea, pentru alte informații legate de destinații, .punctele de plecare, promoții sau alte detalii legate de transportul internațional de persoane cu autocarul și cu microbuzul ne mai puteți contacta la adresa de mail office@mariustrans.ro.

0756 278 909