• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Huedin - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Huedin - AngliaAi nevoie de un mijloc de transport cu ajutorul caruia sa ajungi cat mai repede in Anglia. Apeleaza la Marius Trans care iti asigura un serviciu de transport persoane Huedin – Anglia cat mai perfect posibil. Trebuie sa intelegi ca drumul catre Anglia este destul de lung si ai nevoie sa ajungi la destinatie odihnit si relaxat. Plecarea din Huedin are loc din centru, de la biserica la ora 15:00 in zilele de marti, joi sau sambata. Anglia este o tara pe care trebuie neaparat sa o vizitezi. Aici vei gasi o multitudine de atractii turistice pe care nu trebuie sa le ratezi. Vei putea merge in vizita la Big Ben – emblema capitalei britanice, minutarul ceasului are peste 4 metri, Palatul Buckingham – care este resedinta oficiala din Londra, Muzeul Madame Tussauds –  unde vei avea parte de o experienta unica.

Marius Trans iti pune la dispozitie autocare marca Setra, Mercedes sau Scania pentru transport persoane Huedin – Anglia. In plus toate aceste autocare sunt moderne si sunt dotate cu toaleta ecologica , scaune rabatabile, aer conditionat si sisteme video – audio. Pe durata calatoriei vei primi o masa calda, o bautura calda si o racoritoare.   Soferii sunt atenti la drum si se asigura ca toti calatorii vor avea parte de o experienta minuntata.

Plecari din Huedin catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 15.00 de la centru- biserica

Plecarile din Anglia catre Huedin au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Huedin - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Huedin - AngliaO vacanta in Anglia te va cuceri pe deplin. Alege Marius Trans daca vrei sa ai parte de cele mai bune curse autocar Huedin – Anglia din cate exista. Vei putea ajunge la destinatie complet relaxat si binedispus. O vacanta spre Anglia poate dura chiar si doua zile in functie de aglomeratia din trafic, de conditiile meteorologice sau de destinatie. Este foarte important sa mai stii faptul ca poti transporta un bagaj format din doua genti care sa cantareasca in total 40 de kg. Plecarea din Huedin are loc fix din centru, mai exact de la biserica la ora 15:00 in zilele de marti, joi sau sambata.

Huedin este un  oras care se regaseste in Cluj Napoca, este pozitionat in Depresiunea Huedinului la o altitudine de peste 500 m. Aici vei gasi numeroase atractii turistice precum Biserica Reformata – Calvina ridicata in secolul XIII si care afost reconstruita in secolul XVI, fortareata Sebesvar, Biserica Romano-catolica realizata in anul 1848 dar si multe altele.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Huedin - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Huedin - Anglia ieftineO tara precum Anlia merita sa fie vizitata. Cu Marius Trans poti avea parte de cele mai bune bilete autocar Huedin – Anglia din cate exista. In plus pretul unui bilet este de 100 de euro de adult iar copii, pensionarii, studentii, clientii fideli sau persoanele care cumpara biletul dus – intors vor beneficia de un discount destul de mare de 50% din pretul intreg al biletului.

Poti sa iti cumperi biletul de autocar chiar in ziua plecarii dar este necesar sa faci o rezervare in prealabil la agentie. Aceasta rezervare o poti face telefonic dupa care poti cumpara bilete autocar Huedin – Anglia atunci cand pleci.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Huedin cu microbuzul

Poti avea parte de cel mai bun serviciu de transport persoane Huedin – Anglia din piata. Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu reprezentantii Marius Trans si vei avea parte de cea mai confortabila calatorie. Ia legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748 926 575 sau poti trimite un email pe adresa office@mariustrans.ro.

0756 278 909