• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Iasi - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Iasi - AngliaAtunci cand ne gandim la Anglia ne gandim la o tara minunata in care trebuie sa ajungem macar o data in viata. Alaturi de compania Marius Trans vei avea parte de cel mai calitativ transport persoane Iasi – Anglia . Doar asa iti vei putea da seama cat de mult conteaza sa ai parte de cele mai bune servicii din cate exista. Plecarea din Iasi are loc de pe Strada Strapungerii Silvestru nr 7 in zilele de marti, joi si sambata. Ora la care se face aceasta plecare este 05:00. Anglia este o tara minunata in care trebuie sa ajungi mai devreme sau mai tarziu. Trebuie sa stii ca limba franceza a fost limba oficiala a acestei tari de mai bine de 300 de ani. In plus din orice punct al Marii Britanii pana la cea mai apropiata mare nu sunt mai mult de 74.5 mile.

Totodata mai este necesar sa stii ca primul magazin de ciocolata a fost deschis in Londra. Poti ajunge in Anglia mai repede decat crezi daca beneficiezi de transport persoane Iasi – Anglia. Autocarele puse la dispozitie de Marius Trans sunt moderne si sunt dotate cu aer conditionat, toaleta ecologica , scaune rabatabile si sisteme video – audio. Pe durata calatoriei vei primi o masa calda impreuna cu o bautura calda dar si cu o racoritoare. Trebuie sa mai stii ca toate autocarele sunt marca Setra, Mercedes sau Scania.  In plus soferii sunt profesionisti si se vor asigura intotdeauna ca toate persoanele vor ajunge la timp la destinatie.

Plecari din Iasi catre Anglia in zilele: Marti, Joi si Sambata la ora 05.00 de la Strada Străpungerii Silvestru nr.7

Curse autocar Iasi - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Iasi - AngliaVacanta in Anglia va fi de-a dreptul minunata. Alege cele mai bune curse autocar Iasi – Anglia si vei ajunge la destinatie relaxat si binedispus. O calatorie catre Anglia poate dura chiar si doua zile, totul consta in functie de aglomeratia din trafic, conditiile meteorologice si de destinatie. Trebuie sa mai stii ca poti transporta un bagaj in mod gratuit format din doua genti care sa cantareasca impreuna 40 de kg. Plecarea din Iasi are loc de pe Strada Strapungerii Silvestru nr 7 in zilele de marti, joi si sambata. Ora la care se face aceasta plecare din Iasi este de 05:00.

Iasul este un oras important din tara noastra in care trebuie sa ajungi. Aici ai ce vizita si te asigur ca vei ramane impresionat. In Iasi poti vizita Teatrul National Vasile Alecsandri care este cel mai vechi teatru din Romania, biblioteca Gheorghe Asachi este inclusa in topul “Celor mai frumoase Biblioteci din Lume” dar si Palatul Culturii care este un simbol al Iasului. Alege Marius Trans daca vrei sa te bucuri de cele mai calitative curse autocar Iasi – Anglia .

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Iasi - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Iasi - AngliaAlege o tara precum Anglia si nu vei regreta. Mijlocul de transport va fi unul desavrasit. Marius Trans iti pune la dispozitie de fiecare data cele mai ieftine bilete autocar Iasi – Anglia din piata.

Pretul unui bilet de autocar este de 100 de euro pentru adult. Copii, pensionarii, persoanele care cumpara biletul dus intors, stundentii dar si clientii fideli beneficiaza de un discount de 50% din pretul intreg al biletului.

Poti cumpara biletul chiar in ziua plecarii dar mai intai trebuie sa faci o rezervare la agentie. Alege bilete autocar Iasi – Anglia ca sa poti avea parte de o calatorie sigura dar si sa poti face economiile pe care le doresti.

Contact Mariustrans pentru transport Anglia - Iasi

Poti avea parte de cel mai bun serviciu de transport persoane Iasi – Anglia doar daca vei colabora cu Marius Trans. Calatoria de care te vei bucura va fi una de-a dreptul exceptionala si te asigur ca vei mai alege aceasta modalitate de a calatori. Pentru mai multe informatii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon  0748 926 575 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909