• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Beclean - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Beclean - AngliaCalatoria spre Anglia cu autocarul te sperie? Nu ai absolute niciun motiv pentru care sa te alarmeze faptul ca vei calatori in Anglia cu autocarul, din contra poti avea linistea si relaxarea de care ai nevoie pentru ca atunci cand ajungi in Anglia sa te poti plimba atat cat iti doresti. Marisu Trans este compania care iti va pune la dispozitie cel mai bun serviciu de transport persoane Beclean – Anglia.

Plecarea din Beclean are loc in zilele de duminica, marti, miercuri, joi si vineri din parcarea Bachus la ira 19:00.  Anglia este o tara in care vei avea parte de aventura vietii tale. Poti merge oricand sa vizitezi Padurea Sherwood cea despre care se povesteste in Robin Hood.  Poti merge in cel mai vechi pub care seamana cu o pestera, acest pub se numeste Ye Olde Trip to Jerusalem si a fost infiintat in anul 1189. Marius Trans iti pune la dispozitie cel mai bun serviciu de transport persoane Beclean – Anglia.

Autocarele puse la dispozitie de aceasta companie sunt moderne si sunt dotate cu aer conditionat, toaleta ecologica , scaune rabatabile si sisteme video – audio. In plus toate autocarele sunt marca Mercedes , Setra si Scania. Pe toata durata traseului vei primi o masa calda si o bautura calda sau o racoritoare. Soferii sunt mereu atenti la drum si te vor duce pana la adresa in deplina siguranta.

Plecari din Beclean catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 20.30 de la parcare Bachus.

Plecarile din Anglia catre Beclean au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Beclean - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Beclean - AngliaPoti avea parte de curse autocar Beclean – Anglia desfasurate in cele mai bune conditii daca vei colabora cu Marius Trans. Doar as ate vei putea bucura de peisajele care iti ies in cale si vei putea sta relaxat pe scaun. O calatorie spre Anglia poate dura 2 zile in functie de aglomeratia din trafic, de conditiile meteorologice dar si de destinatie. Bagajul pe care il poti transporta in mod gratuit este format din doua genti care sa cantareasca in total 40 de kg.

Beclean este un oras frumos si curat in care te poti relaxa asa cum iti doresti. Cele mai importante atractii turistice de aici sunt  Baile Figa, castelul din Arcalia , castelul Teleki din Gornesti, Manastirea Nicula, Salina Dej dar si multe altele. Cu siguranta aici poti petrece cateva zile desparte de toate grijile de acasa. Cu Marius Trans vei putea beneficia de cele mai sigure curse autocar Beclean – Anglia care sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Beclean - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Beclean - AngliaAnglia este o tara pe care trebuie sa o vezi. Profita acum si cumpara cele mai ieftine bilete autocar Beclean – Anglia de pe piata. Pretul unui bilet porneste de la 100 de euro iar copii, pensionarii, studentii, clientii fideli sau persoanele care cumpara biletul dus – intors vor beneficia de un discount de 50% din pretul intreg al biletului.

Trebuie sa mai stii ca biletul se poate cumpara chiar in ziua plecarii. Trebuie sa faci mai intai o rezervare in prealabil la agentie. Aceasta rezervare o poti face si telefonic dupan care poti cumpara bilete autocar Beclean – Anglia si asa vei avea parte de o experienta minunata.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Beclean cu autocarul sau cu microbuzul

Poti avea parte de un serviciu de transport persoane Beclean – Anglia de-a dreptul exceptional. Marius Trans este compania care te va ajuta sa ajungi in Anglia mai repede decat ai crede. Poti oricand lua legatura cu acestia la numarul de telefon 0322086122 sau poti trimite un email pe adresa office@mariustrans.ro.

0756 278 909