• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
 • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
 • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
 • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

 • Transport zilnic cu microbuzul la destinatie
 • Oferim o masa Calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti
 • Plecari zilnice din aproape toata tara
 • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 120 E

Oferta transport autocar la destinatie

 • Transport direct cu autocare moderne direct la gari si autogari
 • Oferim o masa calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti 75 Kg
 • Plecari in zilele Marti,Joi, Vineri, si Sambata
 • Reduceri pt copii intre 2-10 de pana la 50%
 • Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 E

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Piatra Neamt - GermaniaUnele dintre cele mai sigure calatorii in plan terestru sunt realizate cu ajutorul autocarelor si al microbuzelor conform statisticilor, iar pe langa aceste detalii, tariful extrem de avantajos transforma din transportul de persoane Piatra Neamt – Germania o alegere extrem de inspirata. Curele au loc cu unele dintre cele mai performante mijloace de transport din piata locala, marca Mercedes, Setra si Scania, lideri pentru transporturile in masa. Pretul unui bilet incepe de la 100 euro pentru autocare care au ca destinatie garile si autogarile din marile orase din Germania si de la 120 euro pentru microbuzele care ajung direct la adresa. Germania este un punct central de transport important, datorita pozitiei sale centrale. Acest lucru poate fi observat in retelele numeroase si moderne de transport. Reteaua extinsa de autostrazi care se plaseaza pe locul trei la nivel mondial dupa lungimea totala si este caracterizata prin lipsa de limita a vitezei pe majoritatea drumurilor. Plecarile Piatra Neamt – Germania cu autocarul sau cu microbuzul au loc de la Bulevardul Republicii nr. 42 (langa Rocri) la ora 05.00. Alegand calatoriile impreuna cu agentia noastra beneficiati de aer conditionat, scaune rabatabile, extrem de spatioase pentru fiecare pasager in parte, sisteme video-audio dar si de toaleta ecologica.

Plecari din Piatra Neamt catre Germania cu autocarul in zilele: Marti, Joi, Vineri si Sambata la ora 05.00 de la Bulevardul Republicii nr. 42 (langa Rocri)

Plecarile din Germania catre Piatra Neamt au loc in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Piatra Neamt - Germania de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la adresa zilnic

curse autocar Piatra Neamt - GermaniaOferim unele dintre cele mai fiabile calatorii pentru transportul de persoane international prin cursele de autocar Piatra Neamt – Germania puteti ajunge la destinatia dorita sigur si rapid. Cursele au ca punct de plecare Bulevardul Republicii nr. 42 (langa Rocri) la ora 05.00. Soferii nostri gestioneaza cu profesionalism fiecare calatorie, avand pregatirea necesara dar si raspunsuri la intrebarile pe care le puteti avea legat de destinatii sau cursele pe care le efectuam. Impreuna cu Mariustrans puteti calatori in mod gratuit cu 3 bagaje de cala de pana la 75 kg dar si cu un bagaj de mana in mod gratuit. De asemenea, pentru serviciile de transport persoane Piatra Neamt – Germania la destinatie beneficiati si de o masa calda pe traseu intr-o locatie aleasa de soferii nostri. Piatra Neamt este municipiul de resedinta al judetului Neamt din zona Moldovei a Romaniei si are o populatie de minim 85.000 de locuitori. Regiunea este bine dezvoltata din punct de vedere turistic. Aici se pot gasi numeroase muzee, Curtea Domneasca, Cetatea dacica de la Batca Doamnei, coline si areale protejate. Daca doriti sa aveti parte de curse de microbuz Germania – Piatra Neamt, trebuie sa stiti ca plecarile au loc in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica, atat catre judetul Neamt cat si catre alte zone din Romania. Durata unei calatorii poate fi influentata de starea traficul, destinatie sau conditiile meteorologice, dar nu ar trebui sa depaseasca 24 de ore.

Transport autocar Piatra Neamt - Germania tur - retur catre si din urmatoarele orase:

AachenDortmundGoppingenLeipzigPotsdam
AugsburgDresdenHalleLudwigsburgRastatt
AlbstadtDuisburgHofLubeck Reggensburg
BalingenDusseldorfHannoverMagdeburgReutingen
Bad KissingenEmdenHamburgMainzRosenheim
Berlin ErfurtHeidelbergMannheimSchweinfurt
BielefeldEssenHeilbronnMunsterSiegen
BremenFulda IngolstdtMunchenStuttgart
BonnFrankfurt am MainJenaNurnberg Tubingen
BremerhavenFreiburgKasselOffenburgTraunstein Ulm
ChemnitzFreilassingKarlsruheOffenbachWiesbaden
CottbusGiesenKoblenzOldenburgWurzburg
CloppenburgGeraKrefeldOsnabruckWolfsburg
Darmstadt GothaKolnPforzheim

Bilete de autocar Piatra Neamt - Germania la destinatie | Plecari directe cu autocarul

bilete autocar Piatra Neamt - GermaniaPreturile accesibile, confortul sporit dar si gradul ridicat de igienna sunt doar cateva aspecte din experienta pe care o veti dobandi in urma cursele cu Mariustrans. Pretul unui bilet de autocar Piatra Neamt – Germania porneste de la 100 euro iar cele de microbuz care ajung direct la adresa de la 120 euro. Mai mult decat atat, aveti parte si de reduceri substantiale de pana la 50% din pretul intreg, oferte disponibile pentru copii, pensionari, grupuri de persoane, sau pentru cei care achizitioneaza bilete de autocar tur-retur. Puteti procura biletele printr-o rezervare efectuata cu cateva zile inainte in cadrul agentiei Mariustrans, prin telefon sau email direct de la soferi, in ziua in care doriti sa plecati. Indiferent daca alegeti sa achizitionati bilete microbuz Piatra Neamt – Germania pentru a calatori in interes de afaceri sau pentru concedii alaturi de prieteni sau familie, firma noastra de transport persoane international va sta la dispozitie cu preturi extrem de avantajoase.

Contacti-ne pentru transport Germania – Piatra Neamt cu autocarul

Pentru detalii sau rezervari legate de transportul de persoane Piatra Neamt – Germania, echipa noastra poate fi contactata la telefon 0756 278 909. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si prin email-ul office@mariustrans.ro daca doriti sa ne solicitati detalii legat de statiile de plecare, ofertele promotionale pe care vi le-am pregatit sau destinatii.

0756 278 909