• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Cluj Napoca - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Cluj - AngliaTrebuie sa ajungi in Anglia cat mai repede posibil? Cu toate astea vrei sa optezi pentru o varianta accesibila? Atunci este cazul sa apelezi la Marius Trans, singura companie care o sa iti ofere cel mai bun serviciu de transport persoane Cluj – Anglia din cate exista.  Din Cluj se poate pleca de la Peco OMV de pe Calea Turzii de la ora 21:00. Vei putea pleca in zilele de duminica, marti, miercuri, joi sau vineri. Anglia este tara in care trebuie sa ajungi macar o data in viata. Aici vei avea parte de fel de fel de atractii turistice.  Poate ca nu stiai dar primul semafor din lemn a fost montat in Londra.  Tot in Londra exista o strada pe care se circula doar pe partea dreapta.

Pentru a putea ajunge in Anglia ai nevoie de un serviciu de transport persoane Cluj – Anglia calitativ, pe care sa te poti baza. Marius Trans este compania care iti pune la dispozitie cele mai sigure autocare dotate cu scaune rabatabile, toaleta ecologica, aer conditionat si sisteme video – audio. In plus soferii sunt mereu atenti la drum si sunt gata oricand sa iti ofere tot suportul de care ai nevoie. Pe drum vei primi in mod gratuit o masa calda, o bautura calda sau o racoritoare.

Plecari din Cluj catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 09.00 de la Peco OMV Calea Turzii

Plecarile din Anglia catre Cluj au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Cluj Napoca - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Cluj - AngliaAnglia este tara in care trebuie sa ajungi. Marius Trans efectueaza cele mai bune si mai sigure curse autocar Cluj – Anglia de care poti avea parte. Poti ajunge in Anglia in deplina siguranta daca vei alege aceasta companie de transport. Calatoria poate dura 2 zile, totul depinde de conditiile meteorologice, de destinatie sau de trafic. Poti transporta in mod gratuit un bagaj format din doua genti care sa cantareasca 40 de kg.

Clujul este un oras superb in care trebuie sa ajungi neaparat. Locatiile pe care trebuie sa le vizitezi atunci cand ajungi in Cluj sunt: Biserica Sfantul Mihail, Casa lui Matei Corvin,piata Muzeului cu Biserica Franciscana, Strada in oglinda dar si multe altele.  Alege cele mai sigure curse autocar Cluj Napoca – Anglia apeland la Marius Trans, cea mai buna companie din piata.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Cluj - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete de autocar Cluj - AngliaAnglia este o tara pe care trebuie sa o vezi. Te poti bucura de toate peisajele care iti ies in cale daca vei calatori cu autocarul. Iti poti cumpara cele mai ieftine bilete autocar Cluj – Anglia din cate exista.  Pretul unui bilet de autocar este in valoare de 100 de euro pentru adult. Copii, pensionarii, studentii, clientii fideli si persoanele care cumpara biletul dus intors pot beneficia de un discount considerabil de 50% din pretul intreg al biletului.

In plus biletul de autocar il poti cumpara chiar in ziua plecarii. Mai intai trebuie sa faci o rezervare la agentie dupa care iti poti cumpara bilete autocar Cluj Napoca – Anglia. Aceasta rezervare o poti face telefonic iar asta te va ajuta mai mult decat iti poti da seama.

Contact Mariustrans pentru transport Anglia - Cluj Napoca cu autocarul

Marius Trans iti pune la dispozitie cel mai amplu serviciu de transport persoane Cluj Napoca – Anglia. Autocarele puse la dispozitie sunt calitative si sigure. In acest mod vei avea parte de o calatorie sigura si efectuata in cele mai bune conditii. Poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748926575  sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909