• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Timisoara - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Timisoara - AngliaApeleaza la Marius Trans daca vrei sa ajungi in Anglia in cel mai sigur si convenabil mod posibil. Toate peisajele de care te vei bucura pe parcursul calatoriei te vor impresiona. Poti oricand beneficia de cel mai bun serviciu de transport persoane Timisoara – Anglia din cate exista. Vei vedea cat de frumoasa poate fi calatoria cu autocarul si cat de relaxat te vei simti. Plecarea din Timisoara are loc din parcarea de langa Peco Lukoil vis a vis Padurea Verde la ora 02:30. Poti pleca cu Marius Trans din acest oras in zilele de Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica. Trebuie sa ajungi cat mai repede in Anglia daca vrei sa te bucuri cu adevarat de cele mai deosebite peisaje naturale.

Anglia a impresionat intotdeauna prin frumustea de care a dat dovada si prin peisajele cu totul aparte. Cu toate astea , Anglia are o istorie bogata in care animalele puteau fi acuzate de crima si trimise la moarte. Pentru a ajunge in Anglia ai nevoie de cel mai bun serviciu de transport persoane Timisoara – Anglia. Autocarele puse la dispozitie de Marius Trans sunt moderne si sunt doatate cu aer conditionat, scaune rabatabile, toaleta ecologica si sisteme video – audio. Soferii sunt grijulii si se asigura intotdeauna ca traseul va fi cat mai placut si mai sigur. Pe langa toate astea vei mai primi o masa calda pe drum dar si o bautura calda sau o racoritoare.

Plecari din Timisoara catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 02.30 de la parcarea de langa Peco Lukoil vis a vis Padurea Verde

Plecarile din Anglia catre Timisoara au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Timisoara - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Timisoara - AngliaAnglia este o tara plina de posibilitati. Cu Marius Trans vei avea parte de cele mai bune curse autocar Timisoara – Anglia de care vei fi pe deplin multumit. Vei ramane suprins sa afli ca poti ajunge in Anglia in cele mai bune conditii. O astfel de calatorie poate dura chiar si doua zile. In general aceasta perioada difera in functie de trafic, de destinatie dar si de conditiile meteorologice. Bagajul pe care il poti transporta in mod gratuit este realizat din doua genti care sa aiba o greutate totala de 40 de kg. Plecarea din Timisoara are loc din parcarea de langa Peco Lukoil vis a vis Padurea Verde la ora 02:30. Poti pleca cu Marius Trans in zilele de Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica.

Timisoara este municipiul de resedinta al judetului Timis si are o populatie de aproximativ 300.000 de persoane. Timisoara este un centru industrial, comercial, medical, financiar si universitar important pentru tara noastra. Principalele atuuri ale municipiului sunt forta de munca inalt calificata, infrastructura dezvoltata, competivitatea mediului de afaceri, rata antreprenoriala ridicata, piata locala stabila, pozitia geografica, caracterul cosmopolit si traditia culturala. Alege Marius Trans pentru a avea parte de curse autocar Timisoara – Anglia cat mai calitative si cat mai sigure.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Timisoara - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete de autocar Timisoara - AngliaPoti ajunge in Anglia cu un cost mai redus decat te-ai astepta. Alege Marius Trans daca vrei sa ai parte de cele mai avantajoase bilete autocar Timisoara – Anglia din cate exista. Trebuie sa stii ca pretul unui bilet de autocar costa 100 de euro iar copii, pensionarii, studentii clientii fideli sau persoanele care cumpara biletul dus – intors vor beneficia de un discount considerabil de 50%.

In plus biletul de autocar se poate cumpara chiar in ziua plecarii dar cu o rezervare in prealabil. Alege cele mai ieftine bilete autocar Timisoara – Anglia. Calatoriile retur din Anglia se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima genaratie, cu destinatie atat catre judetul Timis cat si catre alte regiuni din tara noastra. Cursele retur au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Timisoara cu microbuzul

 Poti ajunge in Anglia binedispus si relaxat daca vei beneficia de serviciul de transport persoane Timisoara – Anglia. Poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei pentru a le solicita mai multe informatii. Marius Trans iti pune la dispozitie numarul de telefon 0748 926 575 si adresa de email office@mariustrans.ro pentru a afla tot ce iti doresti.

0756 278 909