• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Oradea - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Oradea - AngliaPoti calatori in Anglia in cele mai bune conditii doar cu Marius Trans.  Aceasta companie de transport persoane Oradea – Anglia se numara printre cele mai sigure de piata si iti ofera posibilitatea de a ajunge in Anglia in cel mai scurt timp posibil. Plecarea din Oradea are loc in zilele de Marti, Joi si Sambata  la ora 17.00 de la strada Razboieni nr 104 bloc RB112 (langa autogara), dar pentru mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei Marius Trans. Anglia este o tara care impresioneaza inca de la prima vedere. In mod sigur nu stiai ca in Marea Britanie nu poti fi niciodata la o distanta mai mare de 100 de kilometri de tarmul marii.  In plus in anul 1990 in  Marea Britanie speranta de viata era de 47 de ani in timp ce acum este de 80 de ani.

Cu Marius Trans poti avea parte de un transport persoane Oradea – Anglia desfasurat in cele mai bune conditii.  Autocarele puse la dispozitie sunt de ultima generatie si sunt marca Mercedes, Setra sau Scania. In plus toate sunt dotate cu toaleta ecologica, sisteme video-audio, aer conditionat sau scaune rabatabile.  Soferii sunt atenti la drum si se asigura intotdeauna ca traseul este sigur si calitativ. Principalul lor scop este sa ajunga la destinatie in cele mai sigure conditii. Pe durata traseului vei mai primi in mod gratuit o masa calda, o bautura calda sau racoritoare.

Plecari din Oradea catre Anglia in zilele: Marti, Joi si Sambata la ora 17.00 de la Razboieni nr 104 bloc RB112 (langa autogara)

Curse autocar Oradea - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Oradea - AngliaImpreuna cu agentia Marius Trans vei avea parte de cele mai bune curse autocar Oradea – Anglia.  Toate plecarile din tara noastra sunt atent programate astfel incat totul sa decurga cat mai perfect. Din Oradea plecarile loc in zilele de Marti, Joi si Sambata  la ora 17.00 de la strada Razboieni nr 104 bloc RB112 (langa autogara). O calatorie in Anglia poate dura si 2 zile in functie de trafic, de conditiile meteorologice dar si de destinatie. O veste buna este ca poti lua cu tine bagaj format din doua genti care sa cantareasca in total 40 de kg.

Oradea este municipiul de resedinta al judetului Bihor, din zona Crisanei si are o populatie e aproximativ 200.000 de locuitori. Statiunile balneare Baile Felix si Baile 1 mai se afla la o distanta de 8 km, respectiv 4 km de oras. Pe langa apele termale recunoscute pe plan international pentru efectele terapeutice, in aceasta zona se gaseste o formatiune carstica spectaculoasa. De secole, municipiul Oradea a reprezentat un punct important de referinta pentru zona, fiind cel mai important centru cultural si comercial. Turismul oradean incepe sa se dezvolte, Oradea participand, alaturi de Baile Felix, la Targul de Turism de la Viena din ianuarie 2015.Toate aceste curse autocar Oradea – Anglia sunt desfasurate in cele mai bune conditii astfel incat toate persoanele sa fie multumite pe deplin.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Oradea - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Oradea - AngliaIn Anglia poti ajunge extrem de repede cu ajutorul unui autocar. Daca vrei sa ai parte de cele mai bune conditii si de siguranta atunci trebuie sa apelezi la Marius Trans.  Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 de euro. Copii, pensionarii, clientii fideli , studentii dar si persoanele care achizitioneaza bilete tur retur beneficiaza de un discount de 50% din pretul intreg al biletului. Cu Marius Trans vei avea parte de cele mai ieftine bilete autocar Oradea – Anglia.

Trebuie sa stii ca poti cumpara biletul chiar in ziua plecarii dar cu o rezervare in prealabil la agentie. Cu siguranta este mult mai usor sa iti rezervi biletul telefonic decat sa mergi personal sa il achiti.  Cumpara chiar acum bilete autocar Oradea – Anglia pentru a avea parte de o experienta de neuitat.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Oradea cu autocarul

Cu siguranta iti doresti sa ai parte de cel mai bun serviciu de transport persoane Oradea -Anglia. Cu Marius Trans vei avea parte de o calatorie interesanta si placuta. Vei vedea cat de bine te vei simti atunci cand vei ajunge in Anglia. Pentru mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748 926 575 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909