• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
 • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
 • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
 • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

 • Transport zilnic cu microbuzul la destinatie
 • Oferim o masa Calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti
 • Plecari zilnice din aproape toata tara
 • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 120 E

Oferta transport autocar la destinatie

 • Transport direct cu autocare moderne direct la gari si autogari
 • Oferim o masa calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti 75 Kg
 • Plecari in zilele Marti,Joi, Vineri, si Sambata
 • Reduceri pt copii intre 2-10 de pana la 50%
 • Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 E

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Barlad - GermaniaMariustrans va pune la dispozitie transport de persoane Barlad – Germania cu mijloace de transport moderne, atent igienizate si verificate periodic de catre un personal specializat. Alaturi de noi puteti calatori catre Germania la preturi extrem de avantajoase, incepand cu 100 euro pentru autocar si 120 euro pentru microbuz. Va oferim vehicule marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele dotate cu aer conditionat, sisteme video si audio pentru informatii media, toaleta ecologica dar si scaune rabatabile pentru fiecare pasager in parte. Plecarile Barlad – Germania cu autocarul sau cu microbuzul au loc de la Str. Republicii nr.128 (vizavi de statia de autobuz Cerbul de Aur) la ora 03.00 cu plecare catre garile si autogarile din Germania in cazul autocarelor sau direct la adresa in cazul microbuzelor. Germania are cea mai mare economie nationala din Europa, a patra din lume ca PIB nominal, si a cincea din lume in functie de paritatea puterii de cumparare, motiv pentru care reprezinta o atractie importanta pentru locurile de munca dar si pentru turism. Pe langa mijloace de transport performante, Mariustrans va ofera si soferi bine pregatiti, care va vor oferi toate informatiile de care aveti nevoie si care va vor transporta in siguranta deplina catre destinatie finala.

Plecari din Barlad catre Germania cu autocarul in zilele: Marti, Joi, Vineri si Sambata la ora 03.00 de la Str. Republicii nr.128 (vizavi de statia de autobuz Cerbul de Aur)

Plecarile din Germania catre Barlad au loc in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Barlad - Germania de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la adresa zilnic

curse autocar Barlad - GermaniaTransportul cu autocarul sau cu microbuzul in strainatate a devenit unul dintre cele mai avantajose sisteme de a calatori in raport pret-calitate, iar agentia noastra s-a asigurat ca a imbunatatit aceste servicii pe parcursul anilor. Impreuna cu echipa noastra de profesionisti puteti sa aveti parte de curse autocar Barlad – Germania cu plecare de la Str. Republicii nr.128 (vizavi de statia de autobuz Cerbul de Aur) la ora 03.00, cu plecare in zilele de Marti,Joi, Vineri, si Sambata si zilnic in cazul microbuzelor. Barlad este un municipiu din judetul Vaslui din zona Moldovei a Romaniei si detine o populatie de aproximativ 60.000 de locuitori. Rolul important pe care l-a jucat Barladul este reflectat si in avantul pe care il cunoaste dezvoltarea activitatilor culturale. Dezvoltarea invatamantului a creat o puternica atmosfera spirituala care a determinat crearea unor institutii de cultura specializate. Atunci cand veti alege servicile agentiei noastre de transport persoane Barlad – Germania de destinatie sau la adresa, veti avea posibilitatea de a transporta atat bagaje de cala cat si bagaje de mana. In pretul biletului veti avea posibilitatea de a calatori cu 3 bagaje de pana la 75 de kg pentru cala si de un bagaj de mana. Durata unei calatorii nu depaseste in majoritatea cazurilor 24 de ore. Acest lucru poate fi influentat de conditiile meteo, destinatia finala sau de starea traficului de pe traseu. Transportul cu autocarul Barlad – Germania se ridica la cele mai inalte standarde de calitate in raport cu pretul oferit.

Transport autocar Barlad - Germania tur - retur catre si din urmatoarele orase:

AachenDortmundGoppingenLeipzigPotsdam
AugsburgDresdenHalleLudwigsburgRastatt
AlbstadtDuisburgHofLubeck Reggensburg
BalingenDusseldorfHannoverMagdeburgReutingen
Bad KissingenEmdenHamburgMainzRosenheim
Berlin ErfurtHeidelbergMannheimSchweinfurt
BielefeldEssenHeilbronnMunsterSiegen
BremenFulda IngolstdtMunchenStuttgart
BonnFrankfurt am MainJenaNurnberg Tubingen
BremerhavenFreiburgKasselOffenburgTraunstein Ulm
ChemnitzFreilassingKarlsruheOffenbachWiesbaden
CottbusGiesenKoblenzOldenburgWurzburg
CloppenburgGeraKrefeldOsnabruckWolfsburg
Darmstadt GothaKolnPforzheim

Bilete de autocar Barlad - Germania la destinatie | Plecari directe cu autocarul

Firma noastra de transport persoane in strainatate a incercat de-a lungul timpului sa ofere clientilor sai unele dintre cele mai accesibile tarife din piata locala, pastrandu-si totodata si calitatea serviciilor. Astfel, puteti avea parte de bilete autocar Barlad – Germania la pretul de 100 euro si bilete de microbuz de la 100 euro. Acest tarif se poate modifica in functie de greutatea bagajelor, optiuni sau destinatia finala. Totusi, echipa noastra vine in ajutorul clientilor cu reduceri semnificative, de pana la 50% pentru copii, pensionari, grupuri de persoane sau pentru cei care achizitioneaza  bilete tur-retur. Nu in ultimul rand, in pretul biletului veti beneficia de masa calda si de o bautura calda sau racoritoare pe traseu in mod gratuit. Germania este o destinatie extrem de frecventata de romani atat pentru locul de munca, studii sau turism, iar autocarul intruneste toate calitatile necesare de a calatori rapid si la un pret avantajos. Biletele de autocar Germania – Barlad sau de microbuz pot fi achizitionate direct de la sofer, dar doar in urma unei rezervari in cadrul agentiei Mariustrans.

Contact Mariustrans pentru transport Germania – Barlad la adresa

Pentru detalii, informatii sau alte intrebari ne puteti contacta la adresa de mail office@mariustrans.ro. De asemenea, rezervarile, pot fi efectuate in cadrul numarului de telefon 0756 278 909. Echipa Mariustrans va sta la dispozitie si cu detalii legate de programul curselor, destinatii si alte detalii legate de transportul de persoane Barlad – Germania cu autocarul si cu microbuzul. Calatoriile retur pot fi programate pentru zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica.

0756 278 909