• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Tulcea - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Tulcea - AngliaVrei sa vizitezi Anglia? Ai nevoie atunci de un mijloc optim de transport in care sa te simti in siguranta si care sa te ajute sa ajungi in timp util la destinatie. Anglia este o tara in care poti ajunge cu cea mai mare usurinta. In plus poti beneficia de cel mai sigur mijloc de transport persoane Tulcea – Anglia din cate exista. Trebuie sa stii ca plecarea din Tulcea are loc de la BD 1 Decembrie 1918, nr 8 (Fosta scoala de sofer Doriami la ora 01:00 in zilele de Marti, Joi si Sambata. Anglia este o tara bogata in istorie dar si in peisaje naturale.  In cazul in care nu stiai primul semafor a fost montat in Londra si tot in Londra se regasesc peste 200 de muzee. In plus Castelul Windsor este cea mai mare casa regala din lume.

Toate autocarele pe care Marius Trans ti le pune la dispozitie sunt marca Setra, Mercedes sau Scania, in plus sunt moderne si sunt dotate cu cu aer conditionat, scaune rabatabile, toaleta ecologica si sisteme video – audio. Soferii se vor asigura intotdeauna ca drumul este cat mai placut si cat mai sigur. Plecarile cu autocarul sau cu microbuzul Tulcea – Anglia la destinatie sau la adresa se desfasoara saptamanal in cele mai bune conditii de calatorie si la preturi extreme de avantajoase.

Plecari din Tulcea catre Anglia in zilele: Marti, Joi si Sambata la ora 01.00 de la BD 1 Decembrie 1918, nr 8 (Fosta scoala de sofer Doriami

Curse autocar Tulcea - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Tulcea - AngliaAlaturi de Marius Trans poti avea parte de cea mai reusita vacanta.  Trebuie sa stii ca aceasta companie reuseste sa realizeze cele mai sigure curse autocar Tulcea – Anglia.  Doar cu autocarul poti ajunge in Anglia cat mai sigur posibil. O astfel de calatorie poate dura chiar si doua zile totul in functie de trafic, de distanta dar si de conditiile meteorologice. In plus poti transporta in mod gratuit un bagaj format din doua genti care sa cantareasca in total 40 kg. Plecarea din Tulcea are loc de la BD 1 Decembrie 1918, nr 8 (Fosta scoala de sofer Doriami la ora 01:00 in zilele de Marti, Joi si Sambata.

Tulcea este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume, din zona Dobrogei a tarii noastre si are o populatie de aproximativ 73.000 de locuitori. Tulcea este un important centru industrial. Aici se realizeaza constructii si reparatii de nave. O parte din economie s-a dezvoltat in jurul turismului, fapt atestat prin constructiile si investitiile ce s-au facut pentru construirea de noi hoteluri. Beneficiaza acum de cele mai calitative curse autocar Tulcea – Anglia din cate exista.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Tulcea - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Tulcea - Anglia ieftineTrebuie sa vizitezi Anglia cat de repede poti. Alege Marius Trans pentru o calatorie minunata si sigura. Doar ei iti pun la dispozitie cele mai bilete autocar Tulcea – Anglia de care te vei putea bucura oricand. Pretul unui bilet de autocar este in valoare de 100 de euro de adult. In plus poti beneficia de un discount considerabil de 50% in conditiile in care esti copil, pensionar, student, persoanele care cumpara biletul dus-intors dar si clientii fideli.

Biletul il poti cumpara chiar in ziua plecarii dar cu o rezervare in prealabil la agentie. Rezervarea o poti face telefonic iar biletul il poti cumpara chiar in ziua plecarii. Marius Trans iti pune la dispozitie o calatorie calitativa si bilete autocar Tulcea – Anglia ieftine. Calatoriile retur au loc saptamanal, catre zona Dobrogei cu mijloace de transport rapide si sigure.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Tulcea

Cu Marius Trans poti beneficia de un serviciu de transport persoane Tulcea – Anglia calitativ si sigur. Trebuie sa intelegi ca o calatorie atat de lunga implica rabdare si siguranta. Autocarele cu care calatoresti trebuie sa prezinte rezistenta si calitate. In plus daca ai nevoie de mai multe informatii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon  0748 926 575 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909