• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Calarasi - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Calarasi - AngliaAi nevoie sa ajungi urgent in Anglia dar nu dispui de foarte multi bani? Atunci alege Marius Trans singura companie care te poate ajuta sa ajungi in Anglia cu cele mai mici costuri. Doar aici vei avea parte de un serviciu de transport persoane Calarasi – Anglia desfasurat in cele mai bune conditii.  Plecarea din Calarasi are loc de pe strada Prelungirea Bucuresti bloc I 37 parter ( langa parcul Big) la ora 02:00. Zilele in care poti pleca in Anglia sunt marti, joi si sambata.  Anglia este o tara frumoasa in care se merita sa mergi macar o data.

Cu siguranta nu stiai ca in Londra s-a deschis primul magazin de ciocolata fierbinte din lume. Primul semafor din lume se gaseste in Londra si tot in Londra se gaseste peste 200 de muzee in care poti petrece cateva momente de calitate. Poti avea parte de cel mai bun serviciu de transport persoane Calarasi – Anglia doar daca colaborezi cu Marius Trans. Autocarele acestei companii sunt exceptionale, sunt moderne si sunt dotate cu , toaleta ecologica, aer conditionat, sisteme video – audio si scaune rabatabile. Soferii sunt profesionisti si sunt pregatiti sa faca fata tuturor piedicilor care le-ar putea iesi in cale. Mai poti beneficia de o masa calda pe durata traseului, de o bautura calda dar si de o racoritoare.

Plecari din Calarasi catre Anglia in zilele: Marti, Joi si Sambata la ora 02.00 de la Strada Prelungirea Bucuresti bloc I 37 Parter (langa parcul Big)

Curse autocar Calarasi - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Calarasi - AngliaAnglia este locul in care poti ajunge intr-o perioada scurta de timp. Alege Marius Trans daca vei vrea sa ai parte de curse autocar Calarasi – Anglia sigure si calitative. Acum ai ocazia sa calatoresti in cele mai bune conditii si sa ajungi in Anglia relaxat si odihnit. Calatoria catre Anglia poate dura si 2 zile. In general aceasta dureaza in functie de trafic, de destinatie dar si de conditiil meteorologice. Bagajul pe care il poti transporta in mod gratuit format din doua genti care sa aiba o greutate totala de 40 kg. Calarasi este un oras in care se merita sa petreci cateva zile.

Aici ai o multime de atractii turistice asa cum ar fi : Gradina Zoologica Calarasi  – este a treia ca marime din tara noastra, Ostroave pe Dunare – este locul in care te poti bucura de cateva plaje amenajate, Biserica fostei Manastiri Negoiesti – a fost construita in secolul 17. Profita si alege sa ai parte de cele mai bune curse autocar Calarasi – Anglia desfasurate in cele mai bune conditii.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Calarasi - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar ieftine Calarasi - AngliaAnglia este o tara in care trebuie sa mergi. Indiferent de anotimp aici vei avea parte de cele mai frumoase momente din viata ta. Poti opta pentru bilete autocar Calarasi – Anglia ieftine, care sa nu te destabilizeze financiar. Biletul de autocar costa 100 de euro iar copii, studentii, pensionarii, clientii fideli dar si persoanele care cumpara biletul dus-intors au posibilitatea de a beneficia de un discount de 50% din pretul intreg al biletului.

Biletul de autocar se poate cumpara chiar in ziua plecarii, destul de minunat nu-i asa? Ei bine trebuie totusi sa faci o rezervare in prealabil la agentie. Rezervarea o poti face chiar in ziua plecarii dar trebuie sa cumperi mai intai bilete autocar Calarasi – Anglia.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Calarasi cu autocarul

Alege Marius Trans pentru cel mai bun serviciu de transport persoane Calarasi – Anglia. Cu autocarul poti ajunge in Anglia complet relaxat si odihnit. Pentru mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei sunand la numarul de telefon 0748926575  sau le poti trimite un email pe adresa office@mariustrans.ro.

0756 278 909