• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
 • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
 • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
 • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

 • Transport zilnic cu microbuzul la destinatie
 • Oferim o masa Calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti
 • Plecari zilnice din aproape toata tara
 • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 120 E

Oferta transport autocar la destinatie

 • Transport direct cu autocare moderne direct la gari si autogari
 • Oferim o masa calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti 75 Kg
 • Plecari in zilele Marti,Joi, Vineri, si Sambata
 • Reduceri pt copii intre 2-10 de pana la 50%
 • Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 E

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Ploiesti - GermaniaImpreuna cu Mariustrans puteti sa beneficiati de servicii profesioniste pentru transportul de persoane Ploiesti – Germania cu autocarul sau cu microbuzul. Agentia noastra va ofera unele dintre cele mai avantajoase oferte pentru a calatori in strainatate in raport cu calitatea oferita din piata locala din Romania. Pretul pentru un bilet de autocar incepe de la 100 euro pentru un adult iar cele de microbuz de la 120 euro. De asemenea, soferii nostri indeplinesc toate conditiile legale si au experienta necesara pentru a va transporta direct la adresa cu microbuze noastre si la adresa cu autocare. Mijloacele de transport pe care compania noastra vi le pune la dispozitie sunt marca Mercedes, Setra si Scania, lideri mondiali in astfel de vehicule, dotate corespunzator cu aer conditionat, toaleta ecologica, sisteme video si audio dar si cu scaune rabatabile pentru fiecare pasager. Plecarile Ploiesti – Germania au loc de la ora 05.30 de la Piata Mihai Viteazu, Nr.2, Bl.37F. Germania joaca un rol important in Uniunea Europeana inca de la inceputurile sale si a mentinut o alianta puternica cu multe tari inclusiv cu Romania, motiv pentru care in tara noastra sunt disponibile numeroase locuri de munca datorita investiitilor externe dar si pentru cei care doresc sa munceasca in strainatate.

Plecari din Ploiesti catre Germania cu autocarul in zilele: Marti, Joi, Vineri si Sambata la ora 05.30 de la Piata Mihai Viteazu, Nr.2, Bl.37F

Plecarile din Germania catre Ploiesti au loc in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Ploiesti - Germania de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la adresa zilnic

curse autocar Ploiesti - GermaniaDaca doriti sa beneficiati de curse autocar Ploiesti – Germania, trebuie sa aveti in vedere ca plecarile au loc din localitate la ora 05.30 de la Piata Mihai Viteazu, Nr.2, Bl.37F cu autocarul in zilele de Marti,Joi, Vineri, si Sambata iar cele de microbuz au loc zilnic. Unul dintre cele mai importante beneficii pe care le aveti din colaborarea cu Mariustrans este ca puteti sa beneficiati de transport gratuit al bagajelor, de pana la 75 de kg dispus in 3 genti de cala si una de mana pe care o puteti lua cu dvs. in interiorul vehiculului. Soferii transportului de persoane Ploiesti – Germania va vor oferi pe parcursul calatoriei si o masa calda pe traseu, intr-o locatie placuta pe care acestia o vor alege. Ploiesti este municipiul de resedinta al judetului Prahova din zona Munteniei a tarii naostre si are o populatie de minim 200.000 de locuitori. Localitatea este poreclita si capitala aurului negru, activitatea sa economica este bazata pe prelucrarea petrolului, orasul avand patru mari rafinarii, dar si alte industrii legate de aceasta ramura (constructii de masini, echipamente electrice, intretinere). Durata unei calatorii pentru transportul cu autocarul Ploiesti – Germania poate dura pana la 24 de ore, tinand cont de conditiile meteo, destinatie sau dificultatile legate de trafic intampitate pe traseu. Calatoriile retur din Germania catre Ploiesti se desfasoara in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica.

Transport autocar Ploiesti - Germania tur - retur catre si din urmatoarele orase:

AachenDortmundGoppingenLeipzigPotsdam
AugsburgDresdenHalleLudwigsburgRastatt
AlbstadtDuisburgHofLubeck Reggensburg
BalingenDusseldorfHannoverMagdeburgReutingen
Bad KissingenEmdenHamburgMainzRosenheim
Berlin ErfurtHeidelbergMannheimSchweinfurt
BielefeldEssenHeilbronnMunsterSiegen
BremenFulda IngolstdtMunchenStuttgart
BonnFrankfurt am MainJenaNurnberg Tubingen
BremerhavenFreiburgKasselOffenburgTraunstein Ulm
ChemnitzFreilassingKarlsruheOffenbachWiesbaden
CottbusGiesenKoblenzOldenburgWurzburg
CloppenburgGeraKrefeldOsnabruckWolfsburg
Darmstadt GothaKolnPforzheim

Bilete de autocar Ploiesti - Germania la destinatie | Plecari directe cu autocarul

bilete autocar Ploiesti - GermaniaMariustrans este alaturi de clientii sai si de persoanele care doresc sa circule sigur dar si la preturi avantajose in strainatate. Astfel, alaturi de noi veti putea avea parte de bilete autocar Ploiesti – Germania incepand cu 100 euro pentru un adult, direct la destinatie, catre cele mai importante localitati din Germania. Aceste calatorii se desfasoara catre garile si autogarile din marile orase. Pentru o mai buna experienta va oferim si reduceri de pana la 50%, destinate copiilor, studentilor, pensionarilor, grupurilor de persoane sau celor care cumpara bilete tur-retur de la agentia noastra de transport persoane international. Achizitionarea biletelor se poate efectua atat tur cat si retur direct la imabrcare de la soferii nostri, dar cu o rezervare prealabila efectuata in cadrul agentiei noastre. Pretul biletelor de microbuz Ploiesti – Germania incep de la 120 euro pentru un adult si merg direct la adresa stabilita de dvs. din Germania si de asemenea acestea bilete beneficiaza de aceleasi oferte promotionale ca si in cazul calatoriilor cu autocarul. Chiar daca alegeti sa calatoriti in vacanta impreuna cu familia sau sa calatoriti in vederea locului de munca din judetul Prahova catre Germania sau retur, Mariustrans constituie una dintre cele mai accesibile dar si mai serioase solutii.

Contact Mariustrans pentru transport Germania – Ploiesti

Am alcatuit o echipa bine stabilita si profesionista care va sta la dispozitie pentru transportul de persoane Ploiesti – Germania la telefon 0756 278 909. Nu in ultimul rand, ne mai puteti scrie si electronic la email-ul office@mariustrans.ro pentru detalii suplimentare cu privire la programul calatoriilor, destinatii, oferte promotionale sau alte informatii.

0756 278 909