• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Tecuci - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Tecuci - AngliaSunteti in cautarea unui system avantajos de a calatori catre Marea Britanie? Nu stii cu ce sa calatoresti astfel incat sa mai poti economisi o suma importanta de bani? Atunci trebuie sa alegi Marius Trans, singura companie care te poate transporta in deplina siguranta la destinatia dorita. In plus doar asa vei avea parte de cel mai calitativ serviciu de transport persoane Tecuci – Anglia. Poti pleca in Anglia in cele mai bune conditii din Tecuci. Plecarea are loc din Parcare Kaufland la ora 06:30 in zilele de Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica.

Stiai ca Anglia este o tara minunata in care te vei bucura de cele mai frumoase atractii turistice?  Cu  siguranta nu stiai ca suprafata Angliei este de 74 de ori mai mica decat cea a Americii.  In plus in Marea Britanie nu poti fi niciodata la o distanta mai mare de 100 de kilometri fata de tarmul marii de oriunde te-ai afla. Alege Marius Trans si vei avea cele mai bune conditii de transport persoane Tecuci – Anglia din cate exista. Autocarele care iti sunt puse la dispozitie sunt dotate cu aer conditionat, toaleta ecologica , scaune rabatabile si sisteme video – audio. Acestea sunt marca Setra, Mercedes sau Scania. Soferii sunt mereu atenti la drum si au grija ca totul sa decurga cat mai bine posibil.

Plecari din Aiud catre Anglia in zilele: Marti, Joi si Sambata la ora 03.00 de la Strada Gheorghe Petrascu nr.23 D

Curse autocar Tecuci - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Tecuci - AngliaPoti avea parte de cea mai avatantajoasa calatorie in straintate daca alegi Marius Trans. Doar asa vei beneficia de cele mai reusite curse autocar Tecuci – Anglia din cate exista. Mai trebuie sa stii ca o calatorie catre Anglia poate dura chiar si doua zile. Aceasta calatorie este influentata de conditiile meteorologice, de aglomeratia din trafic dar si de destinatie. Bagajul pe care il poti transporta in mod gratuit poate fi format din doua genti care sa cantareasca in total 40 de kg.

Plecarea din Tecuci are loc intotdeauna din Parcare Kaufland la ora 06:30 in zilele de Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica.

Tecuci este un oras din judetul Galati din zona Moldovei a Romaniei si are o populatie de 35.000 de locuitori. Orasul este renumit mai ales pentru fabricile sale de conserve din legume, fructe si carne. De asemenea,  localitatea a cunoscut o crestere economica deosebita, care se datoreaza in mare parte investitiilor straine directe, atat in domeniul industriei, cat si in servicii. In plus Marius Trans iti asigura cele mai calitative curse autocar Tecuci – Anglia.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Tecuci - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Tecuci - AngliaIntr-o tara precum Anglia trebuie sa ajungi pentru a vedea cat de importante sunt muzeele si cat de mult conteaza istoria. Marius Trans iti pune la dispozitie cele mai ieftine bilete autocar Tecuci – Anglia. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 de euro. In cazul in care doresti sa beneficiezi de o reducere trebuie sa stii faptul ca studentii, copii , pensionarii, persoanele care cumpara biletul dus intors si clientii fideli beneficiaza de un discount de 50% din pretul intreg al biletului.

Iti poti cumpara biletul de autocar chiar in ziua plecarii dar mai intai trebuie sa faci o rezervare la agentie. Poti face rezervarea cu cea mai mare usurinta, chiar la telefon. Beneficiaza chiar acum de cele mai accesibile bilete autocar Tecuci – Anglia si nu vei regreta.

Contact Mariustrans pentru transport Anglia - Tecuci

Cu Marius Trans poti avea parte de o calatorie reusita in care sa te simti in siguranta.  Serviciul de transport persoane Tecuci – Anglia pus la dispozitie este cel mai sigur din cate exista si vei avea garantia ca vei ajunge in deplina siguranta la destinatie. Pentru mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748 926 575 sau poti trimite un email pe adresa office@mariustrans.ro.

0756 278 909