• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Targu Mures - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Targu Mures - AngliaAnglia este o tara in care iti doresti sa ajungi dar costurile unui bilet de avion te ingrijoreaza? Atunci poti opta pentru cel mai sigur mijloc de transport persoane Targu Mures – Anglia care este autocarul sau microbuzul. Marius Trans este compania care iti va oferi cele mai bune servicii din piata locala. Din Targu Mures plecarea se realizeaza de la Strada Gheorghe Doja, nr 161,  la ora 10:30 in zilele de Marti, Joi si Sambata.  Anglia este o tara in care trebuie sa ajungi. Aici vei avea acces la fel de fel de atractii turistice care sa te faca sa te simti ca in al noulea cer. In plus aici a fost montat primul semafor din lemn iar in Londra vei gasi o strada pe care se circula doar pe partea dreapta.

Poti ajunge in Anglia mai repede decat iti poti da seama cu autocarul. Marius Trans iti pune la dispozitie un serviciu de transport persoane Targu Mures – Anglia de-a dreptul ireprosabil. Autocarele puse la dispozitie de aceasta companie sunt moderne si sunt dotate cu scaune rabatabile, toaleta ecologica, aer conditionat si sisteme video – audio. In plus pe drum vei primi in mod gratuit o masa calda, o bautura calda sau o racoritoare.

Plecari din Targu Mures catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 10.30 de la Strada Gheorghe Doja, nr 161,

Curse autocar Targu Mures - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Targu Mures - AngliaAnglia este tara in care trebuie sa ajungi. Te asigur ca aici vei petrece cele mai frumoase zile din viata ta. Alege sa beneficiezi de curse autocar Targu Mures – Anglia si vei vedea cat de important este sa calatoresti cu bani putini. Trebuie sa mai stii ca aceasta calatorie poate dura 2 zile. Aceasta durata este conditionata de meteo, de trafic dar si de destinatie. In plus mai poti transporta un bagaj format din doua genti care sa cantareasca impreuna 40 de kg.

Targu Mures  este municipiul de resedinta al judetului Mures, localizat in zona Transilvaniei a Romaniei si are o populatie de 150.000 de locuitori. Dintre obiectivele turistice ale orasului face parte Centrul, cu piata centrala, numita Piata Trandafirilor, unde se afla nenumarate cladiri construite in stil baroc, neoclasicist si secesionist. De-a lungul timpului a fost centrul cultural, industrial, economic si de educatie al Tinutului Secuiesc. Cu Marius Trans te poti bucura de cele mai sigure  curse autocar Targu Mures – Anglia.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Targu Mures - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Targu Mures - AngliaPoti vizita Anglia mai ieftin decat te-ai astepta. Vei vedea cat de mult conteaza sa ai parte de un serviciu ireprosabil de transport. Marius Trans iti pune la dispozitie cele mai ieftine bilete autocar Targu Mures – Anglia din cate exista.  Pretul unui bilet de autocar este de 100 de euro pentru adult. In plus copii, pensionarii, persoanele care cumpara biletul dus intors, studentii dar si clientii fideli beneficiaza de un discount de 50% din pretul intreg al biletului.

Biletul il poti cumpara exact in ziua plecarii dar cu o rezervare in prealabil la agentie. Cu toate astea trebuie sa faci la inceput rezervarea la agentie dupa care poti cumpara bilete autocar Targu Mures – Anglia. Calatoriile retur din Anglia catre judetul Mures se realizeaza saptamanal cu autocare si microbuze performante la preturi extreme de avantajoase.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Targu Mures

Alaturi de Marius Trans vei avea parte de cel mai avantajos serviciu de transport persoane Targu Mures – Anglia. Autocarele puse la dispozitie de aceasta companie sunt calitative si sigure. In plus calatoria o poti efectua in cele mai bune conditii din cate exista. Pentru mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748926575  sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909