• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Sebes - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Sebes - AngliaIti doresti sa ajungi in Anglia si nu stii cum sa o faci la cel mai avantajos pret? Ei bine , Marius Trans este compania care iti va pune la dispozitie cel mai bun serviciu de transport persoane Sebes – Anglia la cele mai mici costuri din piata locala. Cu aceasta companie vei avea parte de cele mai bune conditii de transport. Plecarea din Sebes are loc de pe strada Peco Rompetrol – Partener la ora 23:15 in zilele de Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica. Anglia este o tara frumoasa in care poti petrece cateva zile de neuitat. In plus aici niciodata nu poti fi la o distanta mai mare de 100 de kilometri de tarmul marii, oriunde te-ai afla. Limba franceza a fost declarata limba oficiala pentru mai bine de 300 de ani.

Marius Trans iti pune la dispozitie un bun serviciu de transport persoane Sebes – Anglia. Autocarele pe care compania Marius Trans le pune la dispozitie sunt moderne si sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, toaleta ecologica  si sisteme video – audio. In plus pe durata calatoriei poti primi o masa calda, o bautura calda sau o racoritoare. Soferii care te vor transporta sunt mereu atenti la drum si se asigura ca totul sa decurga cat mai perfect.

Plecari din Sebes catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 23.15 de la Peco Rompetrol – Partener

Plecarile din Anglia catre Sebes au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Sebes - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Sebes - AngliaCa sa poti ajunge in Anglia trebuie sa apelezi la curse autocar Sebes – Anglia. Doar asa te vei putea bucura de peisaje cu adevarat superbe. O calatorie catre Anglia poate dura pana la zile, totul in functie de trafic, de conditiile meteorologice dar si de destinatie. Mai poti transporta in mod gratuit si un bagaj format din doua genti care sa cantareasca in total 40 de kg.

Sebes este un municipiu din judetul Alba, din zona Transilvaniei a Romaniei si are o populatie de aproximativ 30.000 de locuitori. In prezent Sebesul este un oras cu o economie dinamica, datorita in mare parte investitiilor externe facute in ultimul deceniu. Prelucrarea lemnului, confectiile si marochinaria constituie principalele domenii ale industriei.  In localitate se pot regasi doua Monumente ale Eroilor Romani din primul si al doilea razboi mondial. Alege  curse autocar Sebes – Anglia daca vrei sa ai parte de cele mai bune conditii de transport.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Sebes - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Sebes - AngliaCompania Marius Trans te va ajuta sa calatoresti in cele mai bune conditii. Poti beneficia de cele mai ieftine bilete autocar Sebes – Anglia din cate exista. In plus pretul unui bilet de autocar este in valoare de 100 de euro. Este necesar sa mai stii faptul ca studentii, copii, clientii fideli, pensionarii sau persoanele care cumpara biletul dus – intors pot beneficia de un discount destul de avantajos, mai exact de 50% din pretul intreg al biletului.

Iti poti cumpara biletul de autocar chiar in ziua plecarii. Trebuie ca mai intai sa iti faci o rezervare la agentie. Poti face rezervarea telefonic dupa care poti cumpara bilete autocar Sebes – Anglia chiar in ziua plecarii. Calatoriile cu autocarul sau cu microbuzul retur, are loc atat catre judetul Alba cat si catre alte regiuni si localitati din tara noastra.

Contact Mariustrans pentru transport Anglia - Sebes

Alege Marius Trans daca vrei sa ai parte de cel mai bun serviciu de transport persoane Sebes – Anglia. Autocarul te ajuta sa ajungi in Anglia mult mai relaxat si mai odihnit. Poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei Marius Trans la numarul de telefon 0748926575  sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909