• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Turda - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Turda - AngliaIti doresti sa vizitezi Anglia? Nu ai vrea sa cheltui foarte multi bani pe mijlocul de transport? Atunci alege Marius Trans care este cel mai sigur si cel mai ieftin serviciu de transport persoane Turda – Anglia. Calatoria cu autocarul este sigura si linistita. Plecarea din Turda are loc de la Autogara Sens –Vest la ora 21:30 in zilele de duminica, marti, miercuri, joi si vineri. Anglia este o tara pe care trebuie sa o vizitezi cat mai repede posibil. De indata ce ai ajuns aici trebuie sa vezi Lake District care este cel mai mare parc national al Angliei.  Trebuie sa mai vezi Stonehenge cel mai cunoscut monument preistoric dar si Turnul din Londra care a fost inchisoare, palat , seif de comori, observator si menajerie.

Serviciul de transport persoane Turda – Anglia pus la dispozitie de agentia Marius Trans este calitativ si sigur. Autocarele pe care Marius Trans ti le pune la dispozitie sunt moderne si dotate cu toaleta ecologica, scaune rabatabile, sisteme video si audio dar si aer conditionat. Trebuie sa mai stii ca toate sunt marca Setra, Mercedes sau Scania. Pe durata traseului vei primi o bautura calda o masa calda sau o racoritoare in mod gratuit.  Soferii sunt mereu atenti la nevoile clientilor si se asigura ca acestia sa ajunga la destinatie in cele mai bune conditii.

Plecari din Turda catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 21.30 de la Autogara Sens –Vest

Plecarile din Anglia catre Turda au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Turda - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Turda - AngliaCu Marius Trans vei avea parte de cele mai bune conditii de transport. Poti beneficia de curse autocar Turda – Anglia sigure si calitative. Plecarea de la Turda are loc de la Autogara Sens –Vest la ora 21:30 in zilele de duminica, marti, miercuri, joi si vineri. In plus poti lua cu tine un bagaj format din doua genti care sa cantareasca in total 40 kg. Plecarea in Anglia poate dura chiar si doua zile in functie de trafic, destinatie sau de conditiile meteorologice.

Turda este un municipiu din judetul Cluj, din zona Transilvaniei a Romaniei si are o populatie de 50.000 de locuitori. Economia locala a localitatii este bazata pe industrie in urmatoarele domenii: materiale de constructii, industrie chimica si metalurgica, portelan tehnic si piese pentru autovehicule. Totodata, orasul este un centru important de industrie usoara. Trebuie sa profiti acum de cele mai bune curse de autocar Turda – Anglia.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Turda - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Turda - AngliaCu Marius Trans poti ajunge in Anglia cat ai clipi. Poti avea parte in primul rand de cele mai avantajoase bilete autocar Turda – Anglia din cate exista. In plus trebuie sa stii ca pretul unui bilet este de 100 de euro de adult. Copii, clientii fideli, persoanele care achizitioneaza bilete tur-retur sau pensionarii si studentii pot beneficia de o reducere de pana la 50% din pretul biletului.

Ca sa poti calatori cu aceasta companie trebuie sa iti faci o rezervare la agentie iar biletul il poti cumpara chiar in ziua plecarii. Alege Marius Trans pentru a avea parte de cele mai bune bilete autocar Turda – Anglia. Cursele retur din Anglia catre judetul Cluj, au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Turda

Cu Marius Trans poti avea parte de cel mai bun serviciu de transport persoane Turda –Anglia. Vei putea avea parte de cea mai frumoasa calatorie. In plus poti avea parte oricand de mai multe informatii la numarul de telefon 0748 926 575 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909