• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Gura Humorului - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Gura Humorului - AngliaVrei sa vizitezi Anglia? Ai nevoie de un mijloc de transport accesibil dar care sa se ridice la nivelul standardelor tale? Atunci apeleaza la Marius Trans, doar asa vei putea avea parte de o calatorie unica in care sa beneficiezi de cel mai bun serviciu de transport persoane Gura Humorului – Anglia. Plecarea de la Gura Humorului are loc de pe Bulevardul Bucovinei, numar 5 , mai exact langa hotelul Best Western. Zilele in care se face aceasta plecare sunt : marti, joi  si sambata. Anglia este o tara pe care trebuie sa o vezi macar o data in viata. Aici vei gasi fel de fel de atractii de care te vei putea bucura in orice anotimp.

In plus daca nu stiai primul semafor din lemn a fost montat in Londra. Tot in Londra se gaseste peste 200 de muzee. Vei putea ajunge in Anglia doar cu cel mai sigur mijloc de transport persoane Gura Humorului – Anglia. Marius Trans este sinngura companie care iti pune la dispozitie autocare moderne si dotate cu toaleta ecologica, aer conditionat, scaune rabatabile si sisteme video si audio. Soferii sunt mereu atenti la drum si sunt oricand pregatiti sa iti ofere suportul de care ai nevoie. Pe drum vei putea primi in mod gratuit o masa calda, o bautura calda dar si o racoritoare.

Plecari din Gura Humorului catre Anglia in zilele: Marti,  Joi si Sambata la ora 08.30 de la Bulevardul Bucovinei nr.5 (lângă hotelul Best Western)

Curse autocar Gura Humorului - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Gura Humorului - AngliaAnglia este o tara minunata in care poti ajunge mai repede decat ai crede cu ajutorul companiei Marius Trans. Poti avea parte de cele mai sigure curse autocar Gura Humorului – Anglia. Calatoria catre Anglia poate dura 2 zile, totul depinde de conditiile meteorologice dar si de destinatie sau de trafic. In plus trebuie sa mai stii ca poti transporta in mod gratuit un bagaj format din doua genti care sa cantareasca impreuna 40 de kg.

Gura Humorului este un oras frumos pe care istoria si traditiile au reusit sa il faca unic. Acest mic orasel este un loc important pentru Bucovina incarcat de folclor si de foarte multe atractii turistice. Este un loc care te incarca cu energie pozitiva si care te va face sa vezi Romania cu alti ochi. Alege chiar acum curse autocar Gura Humorului – Anglia si nu vei regreta.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Gura Humorului - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Gura Humorului - AngliaAlege sa vizitezi Anglia la cele mai mici costuri. Calatoria cu autocarul este cea mai potrivita pentru tine si pentru nevoile tale.  Iti poti cumpara chiar acum cele mai ieftine bilete autocar Gura Humorului – Anglia.  Pretul unui bilet de autocar este in valoare de 100 de euro pentru adult.

Pe langa asta trebuie sa mai stii ca pensionarii, studentii, copii clientii fideli si persoanele care cumpara biletul dus intors pot beneficia de un discount considerabil de 50% din pretul intreg al biletului. Poti cumpara biletul direct din ziua plecarii dar cu o rezervare la agentie.  Rezervarea o poti face telefonic dupa care poti veni si cumpara bilete autocar Gura Humorului – Anglia.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Gura Humorului cu autocarul

Poti avea parte de cele mai bune conditii de transport doar cu Marius Trans. Aceasta companie iti pune la dispozitie un serviciu de transport persoane Gura Humorului – Anglia. Intreaga calatorie va fi cat mai sigura si poti lua legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748 926 575 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909