• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Brasov - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Brasov - AngliaIti doresti sa ajungi in Anglia? Ei bine, atunci trebuie sa apelezi la serviciile unei companii de transport persoane Brasov – Anglia. Marius Trans este compania care iti va pune la dispozitie autocarele de care ai nevoie pentru a avea parte de o calatorie sigura si linistita. Plecarea din Brasov are loc de la Peco OMV langa gara sau Autogara Internationala Bartolomeu linia 5 la ora 20:00 in zilele de duminica, marti, miercuri, joi si vineri.

Anglia este o tara interesanta in care nu te vei plictisi. Poate ca nu stiai dar numele Big Ben este cel al clopotului nu al ceasului. In Londra a fost deschis primul magazin de ciocolata calda.  London Eye este cel mai inalt punct de observatie din lume iar fiecare rotatie a sa dureaza in jur de 30 de minute.

Marius Trans este compania care iti pune la dispozitie cel mai bun serviciu de transport persoane Brasov – Anglia de pe piata. Autocarele puse la dispozitie sunt moderne si sunt dotate cu aer conditionat, toaleta ecologica , scaune rabatabile si sisteme video – audio. Pe durata calatoriei vei primi o masa calda impreuna cu o bautura calda sau cu o racoritoare. Trebuie sa mai stii ca toate autocarele sunt marca Setra, Mercedes sau Scania. Soferii sunt profesionisti si se vor asigura intotdeauna ca toti calatorii sa ajunga la timp la destinatie.

Plecari din Brasov catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 20.00 de la Peco OMV langa gara sau Autogara Internationala Bartolomeu linia 5

Plecarile din Anglia catre Brasov au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Brasov - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Brasov - AngliaDaca vrei sa ajungi cat mai repede in Anglia atunci opteaza pentru curse autocar Brasov – Anglia realizate cat mai sigur posibil. In acest mod te vei putea bucura de toate peisajele care iti ies in cale in timp ce tu vei sta relaxat pe scaun. O calatorie in Anglia poate dura pana la 2 zile. Durata este influentata de aglomeratia din trafic, conditiile meteorologice sau de destinatie. Bagajul pe care il poti transporta in mod gratuit este format din 2 genti care sa cantareasca in total 40 de kg.

In Brasov vei putea petrece cateva zile de exceptie. Este un oras frumos in care atractiile turistice te vor impresiona. Aici vei putea vizita Piata Sfatului, Biserica Neagra care a fost construita in anul 1385, Cetatea Brasovului dar si  Poarta Ecaterinei.

Alege curse autocar Brasov – Anglia si nu vei regreta. Marius Trans iti ofera serviciile de care ai nevoie pentru a beneficia de o calatorie unica.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Brasov - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Brasov - AngliaPoti merge in Anglia cu un cost redus daca vei apela la serviciile companiei Marius Trans. Aici poti avea parte de cele mai ieftine bilete autocar Brasov – Anglia. Pretul unui bilet este in valoare de 100 de euro iar copii, pensionarii, studentii, clientii fideli sau persoanele care cumpara biletul dus – intors vor beneficia de un discount considerabil de 50% din pretul intreg al biletului.

Biletul de autocar se poate cumpara chiar in ziua plecarii. Cu toate astea trebuie sa faci o rezervare in prealabil la agentie. Rezervarea o poti face telefonic dupa care poti cumpara bilete autocar Brasov – Anglia. Calatoriile retur se desfasora de asemenea saptamanal, cu destinatie atat catre judetul Brasov cat si catre alte regiuni si localitati din tara noastra.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Brasov cu autocarul sau cu microbuzul

Cel mai bun serviciu de transport persoane Brasov – Anglia iti este pus la dispozitie de Marius Trans. Cu siguranta vei ajunge in Anglia mult mai relaxat si mai binedispus decat te-ai astepta. Ia legatura oricand iti doresti cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748926575  sau poti trimite un email pe adresa office@mariustrans.ro.

0756 278 909