• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
 • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
 • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
 • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

 • Transport zilnic cu microbuzul la destinatie
 • Oferim o masa Calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti
 • Plecari zilnice din aproape toata tara
 • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 120 E

Oferta transport autocar la destinatie

 • Transport direct cu autocare moderne direct la gari si autogari
 • Oferim o masa calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti 75 Kg
 • Plecari in zilele Marti,Joi, Vineri, si Sambata
 • Reduceri pt copii intre 2-10 de pana la 50%
 • Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 E

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Iasi - GermaniaUnele dintre cele mai accesibile dar si mai profesionale curse cu autocarul international pot fi accesate cu ajutorul companiei Mariustrans, care va ofera periodic transport persoane Iasi  – Germania cu autocarul sau cu microbuzul. Alaturi de noi veti beneficia de calatorii sigure si confortabile cu o perioada de transport de maxim 24 de ore. Pretul calatoriilor cu autocarul din Romania catre Germania sau retur incep de la 100 euro si au ca destinatie principalele gari si autocari din marile orase iar cele cu microbuzul incep de la 120 euro si calatoresc direct la adresa. Germania detine una dintre cele mai puternice economii din Europa dar si din lume, fiind o putere mondiala din punct de vedere economic, motiv pentru care a devenit o atractie in vederea locurilor de munca bine platite si stabile. Plecarile Iasi  – Germania cu autocarul si cu microbuzul au loc de la Strada Străpungerii Silvestru nr.7 la ora 05.00 catre principalele orase si localitati. Impreuna cu Mariustrans veti calatori la cele mai intalte standarde de calitate si confort, deoarece noi va oferim autobuze si microbuze de 3 si 4 stele, dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sisteme video si audio, toaleta ecologica dar si o igiena corespunzatoare. Nu in ultimul rand, pentru siguranta calatoriilor am alocat doar cei mai capabili si mai profesionisti soferi, care va vor transporta catre destinatia dorita in cele mai sigure conditii dar si in cel mai scurt timp posibil.

Plecari din Iasi catre Germania cu autocarul in zilele: Marti, Joi, Vineri si Sambata la ora 05.00 de la Strada Străpungerii Silvestru nr.7

Plecarile din Germania catre Iasi au loc in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Iasi - Germania de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la adresa zilnic

curse autocar Iasi - GermaniaCunoastem importanta unei curse rapide catre destinatia dvs. de aceea soferii nostri vor face tot posibilul pentru a va transporta rapid dar si in siguranta. Totusi, timpul pentrecut alaturi de noi este influentat si de conditiile meteo dar si de starea traficului. Cursele de autocar Iasi  – Germania isi au plecarea de Strada Străpungerii Silvestru nr.7 la ora 05.00 in zilele de Marti,Joi, Vineri, si Sambata, iar cel de microbuz zilnic. Alegand Mariustrans ca partener de calatorie, veti avea posibilitatea de a transporta 3 bagaje de cala de pana la 75 kg in total dar si o geanta de mana in mod gratuit. Mai mult de atat, veti avea parte si o de masa calda pe traseu tot in mod gratuit. Impreuna cu compania noastra de transport persoane Iasi  – Germania la destinatie si la adresa, aveti parte de cel mai bun raport pret-calitate. Iasi  este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume din zona Moldovei a Romaniei si are o popualtie de minim 450.000 de locuitori si este a doua localitate ca marime din Romania. Iasi este cel mai important centru economic al Moldovei si unul dintre cele mai importante ale tarii noastre. Cine vrea sa descopere aceata regiune va intra aici ca pe o imensa poarta a istoriei neamului romanesc. Transportul cu microbuzul si autocarul  Germania – Iasi  are loc in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica atat catre judetul Vrancea cat si catre alte regiuni si judete din Romania. Durata unei calatorii este mai aproximativ 1 zi, tinand cont de situatia traficului rutier dar si de conditiile meteorologice.

Transport autocar Iasi - Germania tur - retur catre si din urmatoarele orase:

AachenDortmundGoppingenLeipzigPotsdam
AugsburgDresdenHalleLudwigsburgRastatt
AlbstadtDuisburgHofLubeck Reggensburg
BalingenDusseldorfHannoverMagdeburgReutingen
Bad KissingenEmdenHamburgMainzRosenheim
Berlin ErfurtHeidelbergMannheimSchweinfurt
BielefeldEssenHeilbronnMunsterSiegen
BremenFulda IngolstdtMunchenStuttgart
BonnFrankfurt am MainJenaNurnberg Tubingen
BremerhavenFreiburgKasselOffenburgTraunstein Ulm
ChemnitzFreilassingKarlsruheOffenbachWiesbaden
CottbusGiesenKoblenzOldenburgWurzburg
CloppenburgGeraKrefeldOsnabruckWolfsburg
Darmstadt GothaKolnPforzheim

Bilete de autocar Iasi - Germania la destinatie | Plecari directe cu autocarul

bilete autocar Iasi - GermaniaIntelegem si importanta pretului unei calatorii in strainatate, astfel agentia noastra va ofera doar preturi avantajoase, cu bilete de autocar Iasi  – Germania incepand cu 100 euro pentru un adult. Acest tarif se poate modifica in avantajul dvs. cu pana la 50%, intrucat oferim aceasta reducere pentru copii, pensionari, clienti fideli sau pentru cei care achizitioneaza bilete tur-retur. Chiar daca alegeti sa calatoriti din Romania catre Germania sau retur in vederea locului de munca sau in vacanta alaturi de familie sau prieteni, autocarul si microbul ramane una dintre cele mai sigure si avantajoase solutii. Biletele de microbuz Germania – Iasi  pot fi achizitionate direct la imbarcare in vehicul dar cu o rezervare in prealabil la agentia noastra printr-una dintre metodele de contact.

Contact Mariustrans pentru transport Germania – Iasi la adresa

Compania noastra de plecari cu autocarul si cu microbuzul international poate fi contactata la telefon 0756 278 909 pentru detalii si rezervari legat de transportul de persoane Iasi  – Germania. De asemenea, va mai stam la dispozitie si prim email-ul office@mariustrans.ro pentru raspunsuri la intrebari, diverse solicitari legat de calatoriile in strainatate pe care vi le furnizam.

0756 278 909