• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Ramnicu Sarat - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Ramnicu Sarat - AngliaIti doresti sa ajungi in Anglia cat mai repede posibil? Pretul biletului de avion este destul de mare si ai vrea o modalitate de transport mai ieftina? Atunci apeleaza cu incredere la Marius Trans singura companie care iti asigura cel mai bun serviciu de transport persoane Ramnicu Sarat – Anglia la cele mai avantajoase tarife din piata locala. Plecarea din Ramnicu Sarat are loc de pe Restaurant Turist pe centura in zilele de marti joi si sambata la ora 08.00. Anglia este o tara care impresioneaza prin frumusetea si prin istoria pe care o are.  Atractiile turistice in Anglia sunt multiple si te asigur ca nu te vei plictisi. Daca vrei sa faci ceva inedit trebuie sa ajungi la Palatul Buckingham atunci cand se schimba tura.  Schimbarea garzii se face prin mars militar pe ritumuri muzicale.  Viziteaza Galeria Guildhall Art unde poti admira cateva dintre ramasitele care dateaza din perioada romana. In plus Zidul Londonez dateaza din anul 2000 si a facut parte din structura de aparare a orasului Londinium.

Agentia noastra iti pune la dispozitie un serviciu de transport persoane Ramnicu Sarat – Anglia ireprosabil ca toti calatorii sa fie pe deplin multumiti.  Autocarele sunt doatate cu sisteme video-audio, aer conditionat, toaleta ecologica si scaune rabatabile. In plus sunt moderne si sunt de ultima generatie, marca acestora fiind Mercedes, Setra sau Scania.  Pe durata traseului vei putea beneficia de o masa calda, de o bautura calda si de o racoritoare. In plus soferii sunt intotdeauna atenti la drum si se asigura ca toti calatorii sa ajunga in deplina siguranta la destinatie.

Plecari din Ramnicu Sarat catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 08.00 de la Restaurant Turist pe centura

Plecarile din Anglia catre Ramnicu Sarat au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Ramnicu Sarat - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Ramnicu Sarat - AngliaCu Marius Trans vei avea parte de cele mai sigure curse autocar Ramnicu Sarat – Anglia. Toate plecarile din tara noastra se desfasoara in cel mai sigur mod posibil. O calatorie spre Anglia poate dura 2 zile in functie de trafic dar si de conditiile meteorologice. Trebuie sa mai stii ca poti lua cu tine un bagaj format din doua genti care sa cantareasca in total 40 de kg. Acest bagaj il poti transporta in mod gratuit.

Ramnicu Sarat este un municipiu din judetul Buzau, din zona Munteniei a Romaniei si are o populatie de aproximativ 30.000 de locuitori. Orasul se afla in nordul Munteniei si al judetului Buzau, pe malul stang al raului cu acelasi nume. Este strabatut de soseaua nationala DN2, care il leaga spre sud de Buzau si Bucuresti, si spre nord de orasele din Moldova. Alege Marius Trans si vei avea parte de curse autocar Ramnicu Sarat – Anglia de cea mai inalta calitate. Pe langa vehicule performante de ultima generatie, agentia noastra de transport persoane international va pune la dispozitie si soferi profesionisti, bine pregatiti, care isi cunosc cu precizie traseul si care va vor transporta catre destinatia finala in deplina siguranta si confort.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Ramnicu Sarat - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete de autocar Ramnicu Sarat - AngliaAnglia este o tara minunata in care poti ajunge extrem de usor. Conditiile de transport pe care Marius Trans ti le ofera sunt excelente. In plus vei putea avea parte de bilete autocar Ramnicu Sarat – Anglia la cele mai mici preturi.  Pretul unui bilet incepe de la 100 de euro. Copii, pensionarii, studentii, clientii fideli dar si persoanele care achizitioneaza bilete tur retur pot beneficia de un discount de 50%.

Biletul de autocar se poate cumpara chiar in ziua plecarii dar cu o rezervare in prealabil la agentie. Aceasta rezervare se poate face telefonic. Cumpara chiar acum bilete autocar Ramnicu Sarat – Anglia la cele mai mici preturi. Calatoriile cu autocarul sau cu microbuzul retur se realizeaza atat catre judetul Buzau cat si catre alte regiuni din Romania.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Ramnicu Sarat

Marius Trans iti ofera cel mai bun serviciu de transport persoane Ramnicu Sarat – Anglia. Vei vedea ca intreaga calatorie se va dovedi a fi sigura si confortabila. In plus poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748926575  sau pe adresa office@mariustrans.ro.

0756 278 909