• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Hunedoara - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Hunedoara - AngliaVrei sa ajungi in Anglia cat mai repede posibil? Atunci trebuie sa optezi pentru serviciile unei companii de transport persoane Hunedoara – Anglia asa cum este Marius Trans. Calatorind cu autocarul vei avea parte de cea sigura si linistita calatorie.  Plecarea din Hunedoara are loc constant si pentru mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei Marius Trans. Anglia este o tara frumoasa in care te vei putea plimba ore in sir  fara a te plictisi. In Regatul Unit sunt in prezent peste 300 de limbi vorbite.  Trebuie sa mai stii ca doar in Londra se gasesc peste 200 de muzee.  Cele mai cunoscute muzee din Londra sunt : British Museum, National History Museum, Victoria and Albert Museum dar si Tate Modern.

Marius Trans este compania care iti pune la dispozitie un serviciu de transport persoane Hunedoara – Anglia din cele mai calitative din cate exista.  Autocarele pe care aceasta companie ti le pune la dispozitie sunt moderne si sunt dotate cu toaleta ecologica, scaune rabatabile, sisteme video si audio dar si aer conditionat. Masinile sunt marca Setra, Mercedes sau Scania. Pe toata durata calatoriei vei mai primi o masa calda, o bautura calda sau o racoritoare. Soferii sunt intotdeauna atenti la drum si se asigura ca totul va decurge perfect.

Curse autocar Hunedoara - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Hunedoara - AngliaMarius Trans este compania care te va putea transporta in cele mai bune conditii in Anglia. Poti avea parte de cele mai reusite curse autocar Hunedoara – Anglia din cate exista . Plecarea din Hunedoara are loc in mod constant si pentru mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei Marius Trans. Poti lua cu tine un bagaj format din doua genti care sa cantareasca in total 40 de kg, in mod gratuit.  O astfel de cursa poate dura pana la doua zile in functie de trafic, destinatie dar si de conditiile meteorologice.

Hunedoara este un oras frumos in care atractiile turistice sunt la tot pasul. Daca ai ajuns aici trebuie sa vizitezi : Lacul Cincis – iti ofera o priveliste superba care te cucereste imediat, este o destinatie perfecta pentru vacanta, Cetatea Devei – este emblema orasului si a ajuns sa fie cea mai frumoasa fortificatie din Romania, aceasta a fost construita in anul 1269, Sarmizegetusa – este un complex de sanctuare vechi din roca contruite pe o suprafata de 30.000 mp dar si multe altele. Profita acum de cele mai calitative curse autocar Hunedoara – Anglia.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Hunedoara - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Hunedoara - AngliaVei putea ajunge in Anglia mai repede decat ai crede cu ajutorul autocarului. Marius Trans este compania care iti ofera cele mai avantajoase bilete autocar Hunedoara – Anglia din piata. Este necesar sa stii ca pretul unui bilet de autocar este de 100 de adult. In plus, copii, clientii fideli, persoanele care achizitioneaza bilete tur-retur sau pensionarii si studentii pot beneficia de o reducere de pana la 50% din pretul intreg al biletului.

Poti sa iti cumperi biletul chiar in ziua plecarii dar cu o rezervare in prealabil la agentie.  Cu Marius Trans vei avea parte de cele mai bune bilete autocar Hunedoara – Anglia.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Hunedoara cu autocarul sau cu microbuzul

Poti avea parte de cea mai buna calatorie spre Anglia doar cu Marius Trans. Aceasta companie iti ofera o modalitate sigura de transport persoane Hunedoara –Anglia. In plus pentru mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentiatii companiei la numarul de telefon 0748 926 575 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909