• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
 • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
 • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
 • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

 • Transport zilnic cu microbuzul la destinatie
 • Oferim o masa Calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti
 • Plecari zilnice din aproape toata tara
 • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 120 E

Oferta transport autocar la destinatie

 • Transport direct cu autocare moderne direct la gari si autogari
 • Oferim o masa calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti 75 Kg
 • Plecari in zilele Marti,Joi, Vineri, si Sambata
 • Reduceri pt copii intre 2-10 de pana la 50%
 • Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 E

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Botosani - GermaniaImpreuna cu Mariustrans puteti sa beneficiati de servicii profesioniste pentru transportul de persoane Botosani – Germania cu autocarul sau cu microbuzul. Agentia noastra va ofera unele dintre cele mai avantajoase oferte pentru a calatori in strainatate in raport cu calitatea oferita din piata locala din Romania. Pretul pentru un bilet de autocar incepe de la 100 euro pentru un adult iar cele de microbuz de la 120 euro. De asemenea, soferii nostri indeplinesc toate conditiile legale si au experienta necesara pentru a va transporta direct la adresa cu microbuze noastre si la adresa cu autocare. Mijloacele de transport pe care compania noastra vi le pune la dispozitie sunt marca Mercedes, Setra si Scania, lideri mondiali in astfel de vehicule, dotate corespunzator cu aer conditionat, toaleta ecologica, sisteme video si audio dar si cu scaune rabatabile pentru fiecare pasager. Plecarile Botosani – Germania au loc de la ora 06.00 de la Calea Nationala nr.71 din localitate. Germania joaca un rol important in Uniunea Europeana inca de la inceputurile sale si a mentinut o alianta puternica cu multe tari inclusiv cu Romania, motiv pentru care in tara noastra sunt disponibile numeroase locuri de munca datorita investiitilor externe dar si pentru cei care doresc sa munceasca in strainatate.

Plecari din Botosani catre Germania cu autocarul in zilele: Marti, Joi, Vineri si Sambata la ora 06.00 de la Calea Nationala nr.71, Bl.G11

Plecarile din Germania catre Botosani au loc in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Botosani - Germania de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la adresa zilnic

curse autocar Botosani - GermaniaDaca doriti sa beneficiati de curse autocar Botosani – Germania, trebuie sa aveti in vedere ca plecarile au loc din localitate la ora 06.00 de la Calea Nationala nr.71 cu autocarul in zilele de Marti,Joi, Vineri, si Sambata iar cele de microbuz au loc zilnic. Unul dintre cele mai importante beneficii pe care le aveti din colaborarea cu Mariustrans este ca puteti sa beneficiati de transport gratuit al bagajelor, de pana la 75 de kg dispus in 3 genti de cala si una de mana pe care o puteti lua cu dvs. in interiorul vehiculului.Soferii transportului de persoane Botosani – Germania va vor oferi pe parcursul calatoriei si o masa calda pe traseu, intr-o locatie placuta pe care acestia o vor alege. Botosani este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume din zona Moldovei a Romaniei si are o populatie de peste 100.000 de locuitori. Municipiul Botosani realizeaza in momentul de fata 70% din PIB-ul judetului, desi populatia acestuia reprezinta doar 25% din populatia judetului. In Botosani isi desfasoara activitatea peste 7000 de societati. Din punct de vedere turistic, de aici se poate ajunge cu usurinta la manastirile din zona Bucovinei (Voronet, Moldovita, Sucevita, Putna), cat si la cele din judet, cum ar fi Vorona sau cele nemtene si iesene. Durata unei calatorii pentru transportul cu autocarul Botosani – Germania poate dura pana la 24 de ore, tinand cont de conditiile meteo, destinatie sau dificultatile legate de trafic intampitate pe traseu. Calatoriile retur din Germania catre Botosani se desfasoara in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica.

Transport autocar Botosani - Germania tur - retur catre si din urmatoarele orase:

AachenDortmundGoppingenLeipzigPotsdam
AugsburgDresdenHalleLudwigsburgRastatt
AlbstadtDuisburgHofLubeck Reggensburg
BalingenDusseldorfHannoverMagdeburgReutingen
Bad KissingenEmdenHamburgMainzRosenheim
Berlin ErfurtHeidelbergMannheimSchweinfurt
BielefeldEssenHeilbronnMunsterSiegen
BremenFulda IngolstdtMunchenStuttgart
BonnFrankfurt am MainJenaNurnberg Tubingen
BremerhavenFreiburgKasselOffenburgTraunstein Ulm
ChemnitzFreilassingKarlsruheOffenbachWiesbaden
CottbusGiesenKoblenzOldenburgWurzburg
CloppenburgGeraKrefeldOsnabruckWolfsburg
Darmstadt GothaKolnPforzheim

Bilete de autocar Botosani - Germania la destinatie | Plecari directe cu autocarul

bilete autocar Botosani - GermaniaMariustrans este alaturi de clientii sai si de persoanele care doresc sa circule sigur dar si la preturi avantajose in strainatate. Astfel, alaturi de noi veti putea avea parte de bilete autocar Botosani – Germania incepand cu 100 euro pentru un adult, direct la destinatie, catre cele mai importante localitati din Germania. Aceste calatorii se desfasoara catre garile si autogarile din marile orase. Pentru o mai buna experienta va oferim si reduceri de pana la 50%, destinate copiilor, studnetilor, pensionarilor, grupurilor de persoane sau celor care cumpara bilete tur-retur de la agentia noastra de transport persoane international. Achizitionarea biletelor se poate efectua atat tur cat si retur direct la imabrcare de la soferii nostri, dar cu o rezervare prealabila efectuata in cadrul agentiei noastre. Pretul biletelor de microbuz Botosani – Germania incep de la 120 euro pentru un adult si merg direct la adresa stabilita de dvs. din Germania si de asemenea acestea bilete beneficiaza de aceleasi oferte promotionale ca si in cazul calatoriilor cu autocarul. Chiar daca alegeti sa calatoriti in vacanta impreuna cu familia sau sa calatoriti in vederea locului de munca din Botosani catre Germania sau retur, Mariustrans constituie una dintre cele mai accesibile dar si mai serioase solutii.

Contact Mariustrans pentru transport Germania – Botosani

Am alcatuit o echipa bine stabilita si profesionista care va sta la dispozitie pentru transportul de persoane Botosani – Germania la telefon 0756 278 909. Nu in ultimul rand, ne mai puteti scrie si electronic la email-ul office@mariustrans.ro pentru detalii suplimentare cu privire la programul calatoriilor, destinatii, oferte promotionale sau alte informatii.

0756 278 909