• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Roman - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Roman - AngliaMarius Trans este agentia care te poate ajuta sa ajungi cat mai repede in Anglia. Alaturi de noi vei avea parte de cel mai bun serviciu de transport persoane Roman – Anglia din piata locala. Te vei putea bucura de cel mai calitativ mod de transport. Din Roman plecarea are loc de la Strada Stefan cel Mare Nr.273 (langa Gara) la ora 05:00 in zilele de Marti, Joi si Sambata. Anglia este o tara minunata in care ai posibilitatea de a vizita cat mai multe atractii turistice. London Eye este cel mai inalt punct de observatie din lume iar fiecare rotatie a sa dureaza in jur de 30 de minute.  In plus raul Tamisa cel care strabate Londra are peste 200 de poduri si 20 de tunele. Windsor Castle este cea mai mare casa regala din lume. In plus metroul din Londra este cel mai vechi din lume.

Poti avea parte de cel mai bun serviciu de transport persoane Roman – Anglia alaturi de compania Marius Trans.  In plus autocarele care iti sunt puse la dispozitie sunt moderne si sunt dotate cu scaune rabatabile, toaleta ecologica, aer conditionat si sisteme video – audio. Pe durata calatoriei vei primi o masa calda, o bautura calda dar si o racoritoare. Soferii sunt atent pregati astfel incat orice persoana sa aiba parte de cele mai bune conditii de calatorie.

Plecari din Roman catre Anglia in zilele: Marti, Joi si Sambata la ora 05.00 de la Strada Stefan cel Mare Nr.273 (langa Gara)

Curse autocar Roman - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Roman - AngliaPoti ajunge in Anglia mai repede decat ai crede. Marius Trans realizeaza cele mai sigure curse autocar Roman – Anglia din cate exista. Trebuie sa stii ca ai posibilitatea de a ajune in Anglia in deplina siguranta  si ca te vei putea bucura de toate peisajele care iti ies in cale.  Calatoria spre Anglia poate dura chiar si doua zile totul depinde in functie de trafic, de conditiile meteorologice dar si de destinatie. Trebuie sa stii ca poti transporta cu tine in mod gratuit un bagaj care sa fie format din 2 genti cu o greutate totala de 40 de kg.

Roman este un municipiu din judetul Neamt, din zona Moldovei a Romaniei si detine o populatie de aproximativ 50.000 de locuitori. La cativa kilometri de oras se afla vestitul Han al Ancutei, vizitat de scriitorul Mihail Sadoveanu, reconstruit in aceleasi locuri dupa ce a fost odata mistuit de flacari. Alege chiar acum cele mai eficiente curse autocar Roman – Anglia. Calatoriile retur din Anglia catre judetul Neamt, sunt realizate saptamanal la tarife extreme de avantajoase.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Roman - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Roman - AngliaCu Marius Trans poti ajunge in Anglia cat mai repede posibil. In plus poti beneficia de bilete autocar Roman – Anglia cat mai ieftine. Pretul unui bilet de autocar costa 100 de euro de persoana. In plus copii, studentii, pensionarii, clientii fideli dar si persoanele care cumpara biletul dus-intors pot beneficia de un discount destul de avantajos , de 50% din pretul intreg al biletului.

Poti cumpara biletul de autocar chiar in ziua plecarii iar asta iti va asigura confortul pe care il doresti. Cu toate astea trebuie sa stii ca este necesara rezervarea in prealabil la agentie. Rezervarea o poti face telefonic dupa care in ziua plecarii poti sa iti cumperi bilete autocar Roman – Anglia.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Roman cu autocarul

Alaturi de Marius Trans vei avea parte de cel mai bun serviciu de transport persoane Roman – Anglia din cate exista.  Vei putea ajunge in Anglia in cele mai bune conditii si complet relaxat. In plus Marius Trans iti pune la dispozitie cele mai bune autocare. Poti lua legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748926575  sau le poti trimite oricand un email pe adresa office@mariustrans.ro.

0756 278 909