• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Bucuresti - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Bucuresti - AngliaTrebuie sa ajungi in Anglia cat mai repede posibil? Atunci trebuie sa apelezi la cea mai buna companie de transport persoane Bucuresti – Anglia. Marius Trans este compania care iti asigura un serviciu calitativ de care te poti bucura oricand. Plecarea din Bucuresti are loc din parcarea Muzeului CFR, Calea Grivitei, nr 157 de la ora 12. Poti pleca din Bucuresti doar in ziele de dumunica, marti, miercuri, joi sau vineri. Anglia este o tara care merita vizitata. Doar in Londra se gasesc peste 200 de muzee. Pe langa asta Castelul Windsor este cea mai mare casa regla din lume. Big Ben este numele clopotului nu al ceasului , turnul cu ceas se numeste St. Stephen`s Tower.

Marius Trans iti pune la dispozitie cel mai bun serviciu de transport persoane Bucuresti – Anglia din cate exista. Autocarele pe care compania Marius Trans le pune la dispozitie sunt marca Setra, Mercedes sau Scania. In plus sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, toaleta ecologica  si sisteme video – audio. Soferii sunt profesionisti si iti vor oferi o calatorie frumoasa si relaxanta, cu siguranta vei ajunge in timp util la destinatie. Mai mult de atat pe durata calatoriei vei primi o masa calda, o bautura calda sau o racoritoare.

Plecari din Bucuresti catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 12.00 de la Parcare Muzeul CFR, Calea Grivitei, nr. 157 (GARA DE NORD)

Plecarile din Anglia catre Bucuresti au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Bucuresti - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Bucuresti - AngliaVei putea ajunge cat mai repede in Anglia daca vei opta pentru curse autocar Bucuresti – Anglia. Cu autocarul vei putea ajunge in Anglia in deplina siguranta si te vei putea bucura de toate peisajele care iti ies in cale. O calatorie spre Anglia poate dura pana la 2 zile iar aceasta durata este influentata de conditiile meteorologice, de trafic dar si de destinatie. In plus poti transporta in mod gratuit un bagaj format din 2 genti care sa cantareasca in total 40 de kg.

Bucuresti este capitala Romaniei si este o destinatie de neratat. Aici ai posibilitatea de a vizita cele mai importante atractii turistice din Romania precum : Palatul Parlamentului, Palatul Cotroceni, catedrala Mantuirii Neamului, Mausoleul din Parcul Carol dar si Muzeul Taranului Roman. Profita chiar acum si alege curse autocar Bucuresti – Anglia desfasurate in cele mai bune conditii.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Bucuresti - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete de autocar Bucuresti - AngliaAlege compania Marius Trans daca vrei sa calatoresti in Anglia cu un cost redus. Poti beneficia de cele mai ieftine bilete autocar Bucuresti – Anglia. Pretul unui bilet de autocar este in valoare de 100 de euro de adult. Copii, pensionarii, studentii, clientii fideli sau persoanele care cumpara biletul dus – intors pot beneficia de un discount destul de avantajos, mai exact de 50% din pretul intreg al biletului.

Biletul se poate cumpara chiar in ziua plecarii, cu siguranta asta este un lucru bun pentru tine. Este recomandat sa iti faci o rezervare in prealabil la agentie. Rezervarea se poate face telefonic dupa care in ziua plecarii poti cumpara bilete autocar Bucuresti – Anglia.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Bucuresti

Marius Trans iti ofera cel mai bun servicu de transport persoane Bucuresti – Anglia. In mod sigur vei putea ajunge in Anglia in cele mai bune conditii. Cu autocarul ai sansa de a fi mai relaxat si mai odihnit. Poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei Marius Trans la numarul de telefon 0748926575  sau le poti trimite oricand un email pe adresa office@mariustrans.ro.

0756 278 909