• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Borsec - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane borsec - AngliaMarius Trans este compania care iti va pune la dispozitie cele mai bune conditii de transport. Este o companie de transport persoane Borsec – Anglia care se numara printre cele mai sigure de pe piata. In plus doar aici ai posibilitatea de a ajunge in Anglia in cel mai scurt timp posibil si in deplina siguranta.

Plecarea din Borsec are loc periodic iar pentru mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei. In Anglia te vei bucura de cateva zile de poveste. Aici vei putea vizita castelul regelui Arthur , mai exact castelul Tintagel din Cornwall. Vei putea face o baie in apele termale din Bath , fiind bogat in minerale.  Vei putea vedea cerbii la doar un drum distanta de metrou. Parcul Richmond gazduieste peste 600 de cerbi.

Marius Trans iti ofera un transport persoane Borsec – Anglia realizat in cele mai bune conditii. Autocarele sunt de ultima generatie si sunt marca Mercedes, Setra sau Scania. In plus acestea sunt dotate cu toaleta ecologica, sisteme video-audio, aer conditionat sau scaune rabatabile.  Soferii care conduc aceste autocare se asigura intotdeauna ca totul decurge perfect si ca toti calatorii sunt multumiti de rezultatul final. Pe durata traseului vei primi o masa calda, o bautura calda si o racoritoare.

Plecari din Borsec catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica

Plecarile din Anglia catre Borsec au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Borsec - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Borsec - AngliaCele mai bune curse autocar Borsec – Anglia sunt realizate de Marius Trans. Plecarea din Borsec are loc constant iar pentru mai multe detalii trebuie sa iei legatura cu reprezentantii companiei. Trebuie sa mai stii ca o calatorie in Anglia poate dura 2 zile in functie de trafic si de conditiile meteorologice. Bagajul pe care il poti lua cu tine in mod gratuit este format din doua genti care sa cantareasca in total 40 de kg.

Borsec este un oras in care natura predomina si in care vei avea parte de linistea si de relaxarea pe care o doresti. Orasul este ideal pentru drumetii si te asigur ca vei gasi atractii turistice la tot pasul. Printre cele mai importante atractii turistice enumeram : Poiana Zanelor, Grota Ursilor sau Pestera de Gheata.  Doar cu Marius Trans vei putea beneficia de curse autocar Borsec – Anglia care sa te multumeasca pe deplin si care sa te faca sa revii ori de cate ori ai nevoie.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Borsec - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Borsec - AngliaPoti ajunge in Anglia cu ajutorul unui autocar mai repede decat ai crede. Poti avea parte de siguranta si de confort doar daca vei apela la serviciile companiei Marius Trans. In  plus trebuie sa mai stii ca poti beneficia de cele  mai avantajoase bilete autocar Borsec – Anglia.

Pretul unui bilet porneste de la 100 de euro. Copii, pensionarii, clientii fideli , studentii dar si persoanele care achizitioneaza bilete tur retur potn beneficia de un discount de 50% din pretul intreg al biletului.  Cu Marius Trans vei avea parte de bilete autocar Borsec – Anglia la cele mai mici preturi.  Trebuie sa iti faci o rezervare in prealabil la agentie iar biletul il poti cumpara chiar in ziua plecarii.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Borsec international

Cel mai bun serviciu de transport persoane Borsec-Anglia iti este pus la dispozitie doar de Marius Trans. Poti ajunge in Anglia asa cum iti doresti si fara prea multe batai de cap. Pentru a obtine mai multe informatii poti oricand lua legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0322086122 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909