• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Lugoj - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Lugoj - AngliaDaca iti doresti sa ajungi in Anglia rapid si eficient? Situatia financiara nu iti permite sa iti cumperi un bilet de avion sau de tren? Atunci apeleaza cu incredere la serviciile companiei Marius Trans si vei beneficia de cele mai bun serviciu de transport persoane Lugoj – Anglia. Plecarea din Lugoj are loc de la intrare Peco Petrom la ora 01:00 in zilele de Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica.

Anglia este o tara impresionanta in care nu ai cum sa te plictisesti. Obiectivele turistice cele mai interesante in Anglia sunt: The Lake District este cel mai mare parc national al Angliei si atrage mai mult de 15 milioane de vizitatori anual, St. Ives este un sat de pescari care este singurul port din sud-estul Angliei dar si multe altele.

Serviciul de transport persoane Lugoj -Anglia pus la dispozitie de Marius Trans este sigur si calitativ. Autocarele puse la dispozitie de catre aceasta companie sunt sigure si sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sisteme audio-video si toaleta ecologica.  In plus toate autocarele sunt de ultima generatie, marca Mercedes, Setra sau Scania. Soferii vor avea grija ca intotdeauna toti calatorii sa ajunga in timp util la destinatie. Pe durata traseului vei primi o masa calda insotita de bauturi calde sau racoritoare.

Plecari din Lugoj catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 01.00 de la Peco Petrom

Plecarile din Anglia catre Lugoj au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Lugoj - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Lugoj - AngliaApeleaza cu incredere la Marius Trans daca vrei sa ai parte de cele mai bune curse autocar Lugoj – Anglia. Plecarea din Lugoj are loc intotdeauna in zilele de Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica de la intrare Peco Petrom la ora 01:00. Poti lua cu tine in mod gratuit un bagaj format din doua genti care sa cantareasca in total 40 de kg. O astfel de cursa poate dura cateva zile in functie de aglomeratia din trafic dar si de conditiile meteorologice. Lugoj este un important centru cultural si renumit centru muzical. Este al doilea oras ca marime si importanta din judetul Timis si are o populatie de aproximativ 40.000 de locuitori.

In localitate se pot vizita numeroase obiective turistice precum case memoriale, monumente istorice, statui sau teatrul vechi, construit la 1902. Calatoriile retur au loc atat ctre Adjud cat si catre alte regiuni si orase din tara noastra, cu plecare saptamana direct la destinatie. Cursele de autocar Lugoj – Anglia se realizeaza cu vehicule de ultima generatie, marca Mercedes, Scania sau Setra de 3 si 4 stele, dotate corespunzator si verificate periodic de catre specialist nostri atat tehnic cat si estetic.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Lugoj - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete de autocar Lugoj - AngliaDaca iti doresti sa ajungi in Anglia relaxat si binedispus atunci iti recomand autocarul.  Cu Marius Trans vei avea parte de cele mai ieftine bilete autocar Lugoj – Anglia.  Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 de euro pentru adulti. Clientii fideli, copii, persoanele care achizitioneaza bilete tur-retur sau pensionarii si studentii pot beneficia de o reducere de pana la 50% din pretul intreg al biletului.

Biletul se poate cumpara chiar in ziua plecarii dar este necesara o rezervare inainte cu cateva zile. Marius Trans iti ofera o calatorie sigura si civilizata astfel incat sa fii pe deplin multumit. Cumpara chiar acum bilete autocar Lugoj – Anglia la cele mai avantajoase preturi.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Lugoj cu autocarul sau cu microbuzul

Poti ajunge in timpul util in Anglia cu ajutorul unui mijloc de transport persoane Lugoj -Anglia sigur si calitativ. Marius Trans reprezinta cel mai sigur mijloc de transport. Poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748 926 575 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909