• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Medgidia - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Medgidia - AngliaAgentia Marius Trans iti asigura cel mai calitativ mijloc de transport cu ajutorul caruia poti ajunge in Anglia. Autocarele puse la dispozitie de acestia se numara printre cele mai sigure de pe piata. Poti beneficia de un serviciu de transport persoane Medgidia -Anglia desfasurat in cele mai bune conditii. Plecarea din Aiud are loc in zilele de Marti, Joi si Sambata de la Peco Petrom la iesire la ora 00:00.  Anglia este o tara frumoasa in care poti petrece cateva zile de calitate. Poate ca nu stiai dar in Anglia este cel mai vechi metrou din lume construit inca din 1863.  Suprafata Angliei este mai mare de 74 de ori decat cea a Americii iar capitala Londra, este cel mai sigur oras din lume.

Poti avea parte de un serviciu sigur de transport persoane Medgidia -Anglia defasurat in cele mai bune conditii. Toate autocarele puse la dispozitie de Marius Trans sunt moderne si sunt de ultima generatie , marca Mercedes, Setra sau Scania. In plus acestea sunt dotate cu aer conditionat, sisteme audio-video, scaune rabatabile si toaleta ecologica.  Soferii sunt intotdeauna atenti la drum si au grija ca intrega calatorie sa se desfasoare cat mai bine posibil. Vei mai primi si o masa calda in mod gratuit plus bauturi calde si racoritoare pe toata perioada calatoriei.

Plecari din Medgidia catre Anglia in zilele: Marti, Joi si Sambata la ora 00.00 de la Peco Petrom la iesire

Curse autocar Medgidia - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Medgidia - AngliaAlaturi de Marius Trans vei avea parte de cele mai bune curse autocar Medgidia – Anglia. Toate plecarile din marile orase din tara noastra sunt atent programate, astfel incat plecarea din Medgidia are loc in zilele  de Marti, Joi si Sambata de la Peco Petrom la iesire la ora 00:00. O calatorie spre Anglia poate dura pana la 2 zile , in functie de trafic, destinatie dar si de conditiile meteorologice. Poti lua cu tine cu bagaj format din doua genti care sa cantareasca in total 40 de kg.

Medgidia este un municipiu din judetul Constanta din zona Dobrogei a tarii noastre si are o populatie de 40.000 de locuitori. Aici putem regasi Monumentul eroilor patriei, Muzeul de arta Lucian Grigorescu, Mausoleul eroilor sarbi, croati si sloveni, cat si faleza din localitate, expozitii sau alte obiective turistice. Cursele de autocar Medgidia – Anglia sunt insotite de soferi profesionisti, care isi cunosc cu precizie drumul si care va vor transporta la destinatie in deplina siguranta. Nu in ultimul rand, autocarele si microbuzele noastre marca Mercedes, Setra si Scania sunt dotate corespunzator si verificate periodic.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Medgidia - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Medgidia - AngliaPuteti avea parte de o calatorie catre Anglia in cel mai sigur mod posibil cu ajutorul companiei Marius Trans. Doar aici vei gasi cele mai ieftine bilete autocar Medgidia – Anglia.  Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 de euro pentru adulti.  Pot beneficia de o reducere de pana la 50% din pretul intreg: clientii fideli, copii, persoanele care achizitioneaza bilete tur- retur, pensionarii sau studentii.

Biletul se poate cumpara in ziua plecarii dar este necesara o rezervare inainte cu cateva zile. Alaturi de Marius Trans vei avea parte de o calatorie sigura si calitativa care sa te multumeasca pe deplin. Cumpara bilete autocar Medgidia – Anglia si vei avea parte de cele mai bune preturi.

Contact Mariustrans pentru transport Anglia - Medgidia

Poti beneficia de un serviciu de transport persoane Medgidia – Anglia la cele mai mici costuri. Autocarul reprezinta cea mai sigura modalitate de a ajunge in Anglia. In cazul in care doresti sa afli mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748 926 575 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909