• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Piatra Neamt - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Piatra Neamt - AngliaUnul dintre cele mai avantajoase si mai sigure sisteme de a calatori intrainatate este autocarul. Nu ai absolute niciun motiv pentru care sa te alarmeze faptul ca vei calatori in Anglia cu autocarul, din contra poti avea linistea si relaxarea de care ai nevoie pentru ca atunci cand ajungi in Anglia sa te poti plimba atat cat iti doresti. Marisu Trans este compania care iti va pune la dispozitie cel mai bun serviciu de transport persoane Piatra Neamt – Anglia.  Plecarea din Piatra Neamt are loc in zilele de Marti, Joi si Sambata din Bulevardul Republicii nr. 42 (langa Rocri) intre orele 05.00 si 07.00.  Anglia este o tara in care vei avea parte de aventura vietii tale. Poti sa vizitezi Padurea Sherwood cea despre care se povesteste in Robin Hood.  Poti merge in cel mai vechi pub care seamana cu o pestera, acest pub se numeste Ye Olde Trip to Jerusalem si a fost infiintat in anul 1189.

Marius Trans iti pune la dispozitie cel mai bun serviciu de transport persoane Piatra Neamt – Anglia. Autocarele puse la dispozitie de aceasta companie sunt moderne si sunt dotate cu aer conditionat, toaleta ecologica , scaune rabatabile si sisteme video – audio. In plus toate autocarele sunt marca Mercedes , Setra si Scania. Pe toata durata traseului vei primi o masa calda si o bautura calda sau o racoritoare. Soferii sunt mereu atenti la drum si te vor duce pana la adresa in deplina siguranta.

Plecari din Piatra Neamt catre Anglia in zilele: Marti, Joi si Sambata  la ora 05.00 de la Bulevardul Republicii nr. 42 (langa Rocri)

Curse autocar Piatra Neamt - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Piatra Neamt - AngliaPoti avea parte de curse autocar Piatra Neamt – Anglia desfasurate in cele mai bune conditii daca vei colabora cu Marius Trans. Doar as ate vei putea bucura de peisajele care iti ies in cale si vei putea sta relaxat pe scaun. O calatorie spre Anglia poate dura 2 zile in functie de aglomeratia din trafic, de conditiile meteorologice dar si de destinatie. Bagajul pe care il poti transporta in mod gratuit este format din doua genti care sa cantareasca in total 40 de kg.

Piatra Neamt este municipiul de resedinta al judetului Neamt din zona Moldovei a Romaniei si detine o populatie de paroximativ 90.000 de locuitori. In regiune se poat vizita obiective ecleziastice de interes arhitectural si istoric, arealele protejate, coline si alte facilitati turistice. Cu Marius Trans vei putea beneficia de cele mai sigure curse autocar Piatra Neamt – Anglia care sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Piatra Neamt - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Piatra Neamt - Anglia ieftineAnglia este o tara pe care trebuie sa o vezi. Profita acum si cumpara cele mai ieftine bilete autocar Piatra Neamt – Anglia de pe piata. Pretul unui bilet porneste de la 100 de euro iar copii, pensionarii, studentii, clientii fideli sau persoanele care cumpara biletul dus – intors vor beneficia de un discount de 50% din pretul intreg al biletului.

Trebuie sa mai stii ca biletul se poate cumpara chiar in ziua plecarii. Trebuie sa faci mai intai o rezervare in prealabil la agentie. Aceasta rezervare o poti face si telefonic dupan care poti cumpara bilete autocar Piatra Neamt – Anglia si asa vei avea parte de o experienta minunata. Calatoriile retur se desfasoara atat catre judetul Neamt cat si catre alte regiuni si localitati din tara noastra.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Piatra Neamt

Poti beneficia de un serviciu de transport persoane Aiud – Anglia la cele mai mici costuri. Autocarul reprezinta cea mai sigura modalitate de a ajunge in Anglia. In cazul in care doresti sa afli mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0322086122 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909