• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Reghin - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Reghin - AngliaIti doresti sa ajungi in Anglia? Ei bine, atunci trebuie sa apelezi la serviciile unei companii de transport persoane Reghin – Anglia. Marius Trans este compania care iti va pune la dispozitie autocarele de care ai nevoie pentru a avea parte de o calatorie sigura si linistita. Plecarea din Reghin are loc de la Peco Petrom la ora 09:30 in zilele de Marti, Joi si Sambata. Anglia este o tara interesanta in care nu te vei plictisi. Poate ca nu stiai dar numele Big Ben este cel al clopotului nu al ceasului. In Londra a fost deschis primul magazin de ciocolata calda.  London Eye este cel mai inalt punct de observatie din lume iar fiecare rotatie a sa dureaza in jur de 30 de minute.

Marius Trans este compania care iti pune la dispozitie cel mai bun serviciu de transport persoane Reghin – Anglia de pe piata. Autocarele puse la dispozitie sunt moderne si sunt dotate cu aer conditionat, toaleta ecologica , scaune rabatabile si sisteme video – audio. Pe durata calatoriei vei primi o masa calda impreuna cu o bautura calda sau cu o racoritoare. Trebuie sa mai stii ca toate autocarele sunt marca Setra, Mercedes sau Scania. Soferii sunt profesionisti si se vor asigura intotdeauna ca toti calatorii sa ajunga la timp la destinatie.

Plecari din Reghin catre Anglia in zilele: Marti, Joi si Sambata la ora 09.30 de la Peco Petrom

Curse autocar Reghin - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Reghin - AngliaDaca vrei sa ajungi cat mai repede in Anglia atunci opteaza pentru curse autocar Reghin – Anglia realizate cat mai sigur posibil. In acest mod te vei putea bucura de toate peisajele care iti ies in cale in timp ce tu vei sta relaxat pe scaun. O calatorie in Anglia poate dura pana la 2 zile. Durata este influentata de aglomeratia din trafic, conditiile meteorologice sau de destinatie. Bagajul pe care il poti transporta in mod gratuit este format din 2 genti care sa cantareasca in total 40 de kg.

Reghin este un municipiu din judetul Mures din zona Transilvaniei a Romaniei si are o populatie de aproximativ 35.000 de locuitori. In zona se pot vizita numeroase muzee si biserici, parcuri sau cladiri si monumente istorice. Plecarea din Reghin are loc de la Peco Petrom la ora 09:30 in zilele de Marti, Joi si Sambata. Alege curse autocar Reghin – Anglia si nu vei regreta. Marius Trans iti ofera serviciile de care ai nevoie pentru a beneficia de o calatorie unica.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Reghin - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar ieftine Reghin - AngliaPoti merge in Anglia cu un cost redus daca vei apela la serviciile companiei Marius Trans. Aici poti avea parte de cele mai ieftine bilete autocar Reghin – Anglia. Pretul unui bilet este in valoare de 100 de euro iar copii, pensionarii, studentii, clientii fideli sau persoanele care cumpara biletul dus – intors vor beneficia de un discount considerabil de 50% din pretul intreg al biletului.

Biletul de autocar se poate cumpara chiar in ziua plecarii. Cu toate astea trebuie sa faci o rezervare in prealabil la agentie. Rezervarea o poti face telefonic dupa care poti cumpara bilete autocar Reghin – Anglia. Calatoriile retur se desfasora de asemenea saptamanal, cu destinatie atat catre judetul Reghin cat si catre alte regiuni si localitati din tara noastra.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Reghin cu autocarul sau cu microbuzul

Cel mai bun serviciu de transport persoane Reghin – Anglia iti este pus la dispozitie de Marius Trans. Cu siguranta vei ajunge in Anglia mult mai relaxat si mai binedispus decat te-ai astepta. Ia legatura oricand iti doresti cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748926575  sau poti trimite un email pe adresa office@mariustrans.ro.

0756 278 909