• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Bistrita - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Bistrita - AngliaAnglia este o tara minunata care trebuie vizitata. Daca ai sansa sa ajungi in Anglia nu trebuie sa o ratezi. Marius Trans este compania care iti poate pune la dispozitie cel mai bun serviciu de transport persoane Bistrita – Anglia. Vei vedea ca vei ajunge in Anglia in deplina siguranta si vei fi relaxat si binedispus.  Din Bistrita plecarea are loc de la Peco OMV langa pasarela la ora 18:00 . Toate plecarile au loc in zilele de duminica, marti, miercuri, joi si vineri. Anglia este o tara care impresioneaza prin frumusetea sa si prin atractiile turistice cu totul aparte. Aici vei putea vizita un castel situat in Cornwall care era casa unul urias mitic. Un mic sat si un port inconjoara casa uriasului iar asta o face sa fie demna de basm.

In plus tot in Anglia vei putea vizita Observatorul Regal din Greenwich locul prin care trece Meridianul 0. Marius Trans iti pune la dispozitie  serviciul de transport persoane Bistrita – Anglia pentru ca tu sa ai parte de tot confortul dorit. In plus autocarele puse la dispozitie sunt moderne si sunt dotate cu sisteme video-audio, aer conditionat, toaleta ecologica si scaune rabatabile. Soferii sunt profesionisti si se vor asigura ca toate persoanele sa ajunga in timp util la destinatie. Pe toata durata calatoriei vei putea beneficia de o masa calda , de o bautura calda si de o racoritoare.

Plecari din Bistrita catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 18.00 de la Peco OMV de langa pasarela

Plecarile din Anglia catre Bistrita au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Bistrita - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Bistrita - AngliaPlecarile catre Anglia se fac cu cea mai mare seriozitate. Vei putea avea parte de curse autocar Bistrita – Anglia efectuate cat mai calitativ.  Orice persoana isi doreste sa calatoreasca cat mai bine posibil.  Cu Marius Trans poti avea parte de cea mai relaxanta calatorie.  Timpul in care poti ajunge in Anglia este de 2 zile, aceasta perioada de timp este influentata de trafic, de destinatie dar si de conditiile meteorologice.

Poti lua cu tine in mod gratuit doua bagaje care sa cantareasca in total 40 de kg. Bistrita este un oras frumos in care natura te lasa fara cuvinte. Vei vedea cat de important este sa evadezi din aglomeratia din oras  si sa petreci cateva zile in natura. In Bistrita vei putea vizita Muntii Rodnei, Pasul Tihuta, Pestera Izvorul Tausoarelor, Cetatea Ciceu dar si multe altele. Cu Marius Trans vei putea avea parte de cele mai sigure curse autocar Bistrita – Anglia efectuate vreodata.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Bistrita - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete de autocar Bistrita - AngliaAnglia este o tara pe care o poti vizita oricand. Cu Marius Trans vei putea avea parte de cele mai bne conditii de transport si vei putea beneficia de bilete autocar Bistrita – Anglia la cele mai mici preturi. Pretul unui bilet de autocar incepe de la 100 de euro iar copii, pensionarii, studentii , clientii fideli si persoanele care cumpara biletul dus intors vor beneficia de o reducere de 50% din pretul intreg al biletului.

Biletul se poate cumpara in ziua plecarii dar este necesara o rezervare in prealabil la agentie. Rezervarea o poti face telefonic si asa vei putea avea parte de cele mai ieftine bilete autocar Bistrita – Anglia.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Bistrita

Nu poti pierde din vedere aceasta experienta de neuitat. Serviciul de transport persoane Bistrita – Anglia oferit de Marius Trans se numara printre cele mai bune de pe piata.  Pentru mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0322086122 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909