• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Caransebes - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Caransebes - AngliaAi nevoie sa ajungi in Anglia cat mai repede posibil? Atunci apeleaza la Marius Trans, singura companie care iti va oferi cel mai bun serviciu de transport persoane Caransebes – Anglia din  piata. Vei putea avea acces la cel mai bun serviciu de transport. Din Caransebes plecarea are loc de la Gara la ora 00:30 in zilele de luni, miercuri, joi, vineri si sambata. Anglia este o tara superba in care vei putea petrece cateva zile perfecte. Metroul din Londra este cel mai vechi din lume, tot aici s-a deschis primul magazin de ciocolata fierbinte. Londra este strabatuta de raul Tamisa si are peste 200 de poduri si 20 de tunele. Tot aici se gaseste si cea mai mare casa regala din lume, Windsor Castle.

Ca sa poti ajunge in Anglia in deplina siguranta ai nevoie de un transport persoane Caransebes – Anglia desfasurat in cele mai bune conditii. Autocarele puse la dispozitie de Marius Trans sunt moderne si sunt dotate cu scaune rabatabile, toaleta ecologica, aer conditionat si sisteme video – audio. Soferii sunt mereu atenti la drum si iti asigura calatoria pe care o doresti. In plus vei putea primi o masa calda, o bautura calda sau o racoritoare.

Plecari din Caransebes catre Anglia in zilele: Luni,  Miercuri, Joi, Vineri si Sambata la ora 00.30 de la Gara

Plecarile din Anglia catre Caransebes au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Caransebes - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Caransebes - AngliaAnglia este o destinatie pe care nu trebuie sa o ratezi. Marius Trans te ajuta sa ai parte de cele mai sigure curse autocar Caransebes – Anglia din cate exista. Ai posibilitatea de a ajunge in Anglia in cele mai bune conditii si te vei putea bucura de toate peisajele care iti ies in cale. Intreaga calatorie poate dura si 2 zile, totul depinde de conditiile meteorologice, trafic dar si de destinatie. Poti transporta in mod gratuit un bagaj format din 2 genti care au o greutate totala de 40 de kg.

Caransebes este un oras in care cultura si institutiile culturale sunt prezente la tot pasul. Atractiile turistice din Caransebes sunt prezente la tot pasul . Aici te vei putea bucura de : Pesterea Buhui care este cel mai lung rau subteran din tara, Lacurile de acumulare marghita si Buhui, Cheile Nereu si rezervatia Beusnita. Alege cele mai sigure curse autocar Caransebes – Anglia si nu vei regreta.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Caransebes - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Caransebes - AngliaMarius Trans iti ofera posibilitatea de a ajunge in Anglia in cele mai sigure conditii. Doar  prin aceasta colaborare vei putea beneficia de bilete autocar Caransebes – Anglia accesibile. Pretul unui bilet de autocar este in valoare de 100 de euro iar copii, persoanele care cumpara biletul dus intors, studentii, pensionarii si clientii fideli pot beneficia de un discount considerabil de 50% din pretul intreg al biletului.

Biletul de autocar se poate cumpara chiar in ziua plecarii iar asta iti va asigura confortul de care ai nevoie. Ca sa poti ajunge in Anglia trebuie sa faci o rezervare in prealabil la agentie dupa care poti sa cumperi bilete autocar Caransebes – Anglia.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Caransebes cu autocarul sau cu microbuzul

Alege Marius Trans deoarece este singura companie care iti poate oferi cel mai sigur serviciu de transport persoane Caransebes – Anglia. Autocarele puse la dispozitie sunt sigure si calitative iar pentru mai multe informatii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748926575  sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909