• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Ramnicu Valcea - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Ramnicu Valcea - AngliaIti doresti sa ajungi in Anglia in cele mai bune conditii posibile? In acest caz trebuie sa apelezi la servicii unei companii precum Marius Trans care iti va pune la dispozitie cel mai bun serviciu de transport persoane Ramnicu Valcea – Anglia de pe piata. Plecarea din Ramnicu Valcea are loc de la Peco Socar ( pe centura), fosta benzinarie Dacos in fiecare zi de Marti , Miercuri, Joi, Vineri si Duminica de la ora 13.45.

Anglia este o tara frumoasa in care vei avea foarte multe atractii turistice de vizitat. Aici se afla cel mai vechi metrou construit din lume, acesta a fost realizat in anul 1863. In Anglia se afla si cel mai vechi pub aflat in Nottingham. Acesta seamana cu o pestera si este unul dintre cel mai excentric loc in Anglia.

Alaturi de Marius Trans vei avea parte de un transport persoane Ramnicu Valcea – Anglia efectuat cat mai calitativ. Autocarele disponibile sunt de ultima generatie si sunt marca Mercedes, Setra sau Scania. In plus acestea sunt moderne si sunt dotate cu sisteme video-audio, aer conditionat, toaleta ecologica si scaune rabatabile. Pe intreaga durata a traseului vei putea beneficia de o masa calda, de o bautura sau de o racoritoare.

Plecari din Ramnicu Valcea catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 13.45 de la Peco Socar ( pe centura) , fosta benzinarie Dacos

Plecarile din Anglia catre Ramnicu Valcea au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Ramnicu Valcea - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Ramnicu Valcea - AngliaPuteti avea parte de cele mai bune curse de autocar Ramnicu Valcea – Anglia din piata locala alaturi de agentia noastra de transport persoane in strainatate. Toate plecarile sunt atent planificate si se doreste ca intotdeauna acestea sa decurga cat mai normal. Traseul in Anglia este destul de lung, o astfel de calatorie poate dura 2 zile in functie de trafic si de conditiile meteorologice. Poti lua cu tine in mod gratuit un bagaj format din doua genti care sa cantareasca 40 de kg.

Ramnicu Valcea este municipiul de resedinta al judetului Valcea din zona Olteniei a Romaniei si are o populatie de aproximativ 100.000 de locuitori. Nu trebuie neglijat faptul ca dezvoltarea orasului este strans legata si de dezvoltarea sa economico-industriala. In domeniul serviciilor sunt o serie de ateliere confectionat mobilier, reparatii auto, reparatii aparatura electrocasnica, aparatura electronica, restaurante si baruri, cofetarii si pizzerii, persoane fizice care se ocupa de zugravit, pus faianta si gresie. Alaturi de Marius Trans vei avea parte de curse autocar Ramnicu Valcea – Anglia care sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Ramnicu Valcea - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Ramnicu Valcea - AngliaAnglia este o tara plina de turisti. Daca si tu vrei sa ajungi in aceasta tara atat de frumoasa trebuie sa te orientezi catre cele mai bune bilete autocar Ramnicu Valcea – Anglia. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 de euro iar copii , pensionarii, studentii, clientii fideli sau persoanele care cumpara biletul dus intors vor beneficia de un discount de 50% din pretul intreg al biletului.

Poti cumpara biletul chiar in ziua plecarii dar cu o rezervare in prealabil la agentie. Poti face aceasta rezervare telefonic cu cea mai mare usurinta. Cumpara chiar acum bilete autocar Ramnicu Valcea – Anglia si vei avea ocazia de a merge in calatoria cea mai importanta din viata ta.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Ramnicu Valcea

Marius Trans iti ofera un serviciu de transport persoane Ramnicu Valcea – Anglia ireprosabil. Poti oricand suna la numarul de telefon afisat pe site 0748926575 sau poti trimite un email pe adresa office@mariustrans.ro.

0756 278 909