• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Dej - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Dej - AngliaAnglia este o tara in care iti doresti sa ajungi dar costurile unui bilet de avion te ingrijoreaza? Atunci poti opta pentru cel mai sigur mijloc de transport persoane Dej – Anglia care este autocarul. Marius Trans este compania care iti va oferi cele mai bune servicii din cate exista. Din Dej plecarea se realizeaza de la Peco OMW la ora 19:30 in zilele de duminica, marti, miercuri, joi sau vineri.  Anglia este o tara in care trebuie sa ajungi. Aici vei avea acces la fel de fel de atractii turistice care sa te faca sa te simti ca in al noulea cer. In plus aici a fost montat primul semafor din lemn iar in Londra vei gasi o strada pe care se circula doar pe partea dreapta.

Poti ajunge in Anglia mai repede decat iti poti da seama cu autocarul. Marius Trans iti pune la dispozitie un serviciu de transport persoane Dej – Anglia de-a dreptul ireprosabil. Autocarele puse la dispozitie de aceasta companie sunt moderne si sunt dotate cu scaune rabatabile, toaleta ecologica, aer conditionat si sisteme video – audio. In plus pe drum vei primi in mod gratuit o masa calda, o bautura calda sau o racoritoare.

Plecari din Dej catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 19.30 de la Peco OMW

Plecarile din Anglia catre Dej au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Dej - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Dej - AngliaAnglia este tara in care trebuie sa ajungi. Te asigur ca aici vei petrece cele mai frumoase zile din viata ta. Alege sa beneficiezi de curse autocar Dej – Anglia si vei vedea cat de important este sa calatoresti cu bani putini. Trebuie sa mai stii ca aceasta calatorie poate dura 2 zile. Aceasta durata este conditionata de meteo, de trafic dar si de destinatie. In plus mai poti transporta un bagaj format din doua genti care sa cantareasca impreuna 40 de kg.

Dej este un oras interesant in care poti petrece cateva zile interesante. Obiectivele turistice cele mai interesante din Dej sunt Salina Ocna Dej, Biserica Reformata – Calvina, Sinagoga din Dej sau Muzeul Militar Dej. Toate astea iti vor asigura cateva zile de exceptie.  Cu Marius Trans te poti bucura de cele mai sigure  curse autocar Dej – Anglia.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Dej - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Dej - AngliaPoti vizita Anglia mai ieftin decat te-ai astepta. Vei vedea cat de mult conteaza sa ai parte de un serviciu ireprosabil de transport. Marius Trans iti pune la dispozitie cele mai ieftine bilete autocar Dej – Anglia din cate exista.  Pretul unui bilet de autocar este de 100 de euro pentru adult.

In plus copii, pensionarii, persoanele care cumpara biletul dus intors, studentii dar si clientii fideli beneficiaza de un discount de 50% din pretul intreg al biletului. Biletul il poti cumpara exact in ziua plecarii dar cu o rezervare in prealabil la agentie. Cu toate astea trebuie sa faci la inceput rezervarea la agentie dupa care poti cumpara bilete autocar Dej – Anglia.

Contact Mariustrans pentru transport Anglia - Dej cu autocarul

Alaturi de Marius Trans vei avea parte de cel mai avantajos serviciu de transport persoane Dej – Anglia. Autocarele puse la dispozitie de aceasta companie sunt calitative si sigure. In plus calatoria o poti efectua in cele mai bune conditii din cate exista. Pentru mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748926575  sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909