• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Orastie - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Orastie - AngliaPoti ajunge in Anglia mai repede decat crezi daca vei opta pentru modalitatea de transport cea mai potrivita. Marius Trans este companie care te poate ajuta sa ajungi in Anglia in cele mai bune conditii. In plus serviciu de transport persoane Orastie – Anglia se numara printre cele mai bune de pe piata. Plecarea din Orastie are loc in zilele de Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 23:30 de la Parcare supermarket LIDL. Anglia este o tara interesanta in care te asigur ca nu te vei plicitisi. Cea mai veche casa din Regatul Unit al Marii Britanii are o vechime de aproape 6.000 de ani. In plus Marea Britanie este despartita de Franta de doar 36 de kilometri ( Canelul Manecii). Castelul Windsor este cea mai mare casa regala din lume. Intreaga ta calatorie spre Anglia se va dovedi a fi extrem de placuta.

Cu Marius Trans vei avea parte de cel mai sigur serviciu de transport persoane Orastie – Anglia. Autocarele puse la dispozitie de aceasta companie sutn moderne si sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sisteme audio – video si toaleta ecologica. In plus masinile sunt de ultima generatie si sunt marca Mercedes, Setra sau Scania. Soferii sunt profesionsti si sunt atenti la drum. Principalul lor tel este sa te transporte in deplina siguranta la destinatia dorita. Vei primi o masa calda si bauturi calde sau racoritoare pe durata traseului.

Plecari din Orastie catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 23.30 de la Parcare supermarket LIDL

Plecarile din Anglia catre Orastie au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Orastie - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Orastie - AngliaVei putea benefecia de curse autocar Orastie – Anglia la cele mai inalte standarde de calitate. Marius Trans iti ofera o calatorie sigura si calitativa. Plecarea din Orastie are loc in zilele de Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 23:30 de la Parcare supermarket LIDL. O cursa in Anglia poate dura chiar si doua zile , totul tine de trafic, de destinatie dar si de conditiile meteorologice.

In plus poti lua cu tine doua genti care sa cantareasca in total 40 de kg. Alege serviciile noastre de transport persoane international daca vrei sa ai parte de cea mai relaxanta si cea mai confortabila modalitatea de a calatori. Toate aceste curse de autocar Orastie – Anglia sunt desfasurate in cele mai bune conditii astfel incat si cel mai pretentios client sa fie pe deplin multumit. Orastie este un municipiu din judetul Hunedoara din zona Transilvaniei a Romaniei si are o populatie de paroximativ 20.000 de locuitori. Localitatea are o importanta deosebita a  traditiilor sale istorice, importantei culturale si gradului de dezvoltare economica si urbana.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Orastie - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Orastie - AngliaO vacanta in Anglia este oricand binevenita. Poti avea parte de cele mai bune conditiii de transport daca vei apela la Marius Trans. Doar cu aceasta companie vei avea parte de cele mai avantajoase preturi la bilete autocar Orastie – Anglia. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 de euro. Copii, pesnionarii, studentii, clientii fideli dar si persoanele care achita biletul dus intors beneficiaza de un discount de 50% din pretul intreg.

In plus biletul il poti cumpara chiar in ziua plecarii dar cu rezervare in prealabil la agentie. Trebuie sa stii ca toate aceste bilete autocar Orastie – Anglia se pot rezerva printr-un simplu telefon.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Orastie cu microbuzul

Poti beneficia de un serviciu de transport persoane Aiud – Anglia la cele mai mici costuri. Autocarul reprezinta cea mai sigura modalitate de a ajunge in Anglia. In cazul in care doresti sa afli mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0322086122 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909