• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Alba Iulia - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Alba Iulia - AngliaMarius Trans este compania care te va ajuta sa ajungi in timp util in Anglia. Serviciile ireprosabile si angajatii vor face din aceasta experienta una de neuitat. Serviciul de transport persoane Alba Iulia – Anglia pus la dispozitie de Marius Trans se numara printre cele mai bune de pe piata.  Plecarea din Alba Iulia are loc in zilele de duminica, marti, miercuri, joi sau vineri la ora 23:00 de la Peco Europas , pe centura orasului.

Anglia este o tara interesanta plina de atractii turistice. Cea mai veche din Regatul Unit al Marii Britanii are o vechime de aproape 6.000 de ani . In aceasta tara orice cal, ponei sau magar trebuie sa aiba un “ pasaport special”.  Londra este capitala Angliei in care se gasesc peste 200 de muzee, fiecare avand farmecul sau personal.

Poti calatori in Anglia in cele mai sigure conditii doar cu Marius Tans.  Aici vei avea parte de un serviciu sigur de transport persoane Alba Iulia – Anglia de care sa te bucuri oricand. In plus toate autocarele care iti sunt puse la dispozitie sunt moderne si sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sisteme video – audio si toaleta ecologica. In plus acestea sunt de ultima generatie si sunt marca Mercedes, Setra sau Scania. Soferii sunt profesionisti si se vor asigura intotdeauna ca vei ajunge in timp util la destinatie si in deplina siguranta. Pe toata durata calatoriei vei mai primi si o masa calda plus bauturi racoritoare si bauturi calde.

Plecari din Alba Iulia catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 17.00 de la Peco Europas pe centura orasului.

Plecarile din Anglia catre Alba Iulia au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Alba Iulia - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Alba Iulia - AngliaMarius Trans iti pune la dispozitie cele mai bune curse autocar Alba Iulia – Anglia. Cu ajutorul acestei companii vei avea parte de o calatorie sigura si calitativa. Plecarea din Alba Iulia are loc in zilele de duminica, marti, miercuri, joi sau vineri la ora 23:00 de la Peco Europas , pe centura orasului. O astfel de cursa poate dura chiar si doua zile, in functie de trafic, de destinatie dar si de conditiile meteorologice. Poti lua cu tine oricand un bagaj format din doua genti care sa cantareasca in total 40 de kg.

Alegand curse autocar Alba Iulia – Anglia vei avea parte de cea mai buna dar si cea mai relaxanta varianta de transport. Alba Iulia a fost un oras in care s-au petrecut multe lupte. Este incarcat cu istorie iar povestile de glorie trezesc in noi o emotie imensa. Cel mai mare tun costruit vreodata in Transilvania a fost denumit Lupus si a fost fabricat la Alba Iulia.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Alba Iulia - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Alba Iulia - AngliaMarius Trans este cea mai sigura posibilitate de a ajunge mai ieftin in Anglia. Aici vei gasi cele mai ieftine bilete autocar Alba Iulia – Anglia de pe piata.Trebuie sa stii ca pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 de euro de adult. Clientii fideli, pensionarii, copii, persoanele care achizitioneaza biletel tur-retur sau studentii pot beneficia de o reducere de 50% din pretul intreg al biletului.

Biletul il poti cumpara in ziua plecarii dar este necesar sa faci o rezervare cu cateva zile inainte. Cumpara bilete autocar Alba Iulia – Anglia si vei avea parte de cea mai avantajoasa calatorie. Cursele retur se desfasora periodic atat catre Alba Iulia cat si catre alte regiuni din tara noastra la tarife extreme de avantajoase.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Alba Iulia cu autocarul sau cu microbuzul

Alege sa beneficiezi de cel mai bune serviciu de transport persoane Alba Iulia – Anglia de pe piata. Cu Marius Trans vei putea calatorii in cele mai bune conditii. Daca iti doresti sa ai parte de mai multe informatii atunci poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0322086122 sau pe adresa de email office@mariustrans.ro.

0756 278 909