• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Targu Jiu - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Targu Jiu - AngliaAnglia este o tara care merita vizitata. Ca sa poti ajunge aici trebuie sa alegi cea mai buna modalitate de transport.  Marius Trans este compania cea mai in masura sa iti ofere cel mai bun transport persoane Targu Jiu – Anglia. Plecarea din Targu Jiu are loc de la Autogara Vest peste podul Jiului la fostul Ijil de la ora 20:30 in zilele de duminica, marti , miercuri, joi sau vineri.  Anglia este tara in care trebuie sa ajungi macar o data in viata. In Anglia ai acces la numeroase atractii turistice precum Big Ben, Palatul Buckingham, Muzeul Madame Tussauds, catedrala Sf Paul, Turnul Londrei dar si multe altele.

Alaturi de Marius Trans vei avea parte de un serviciu de transport persoane Targu Jiu – Anglia de-a dreptul ireprosabil. Trebuie sa stii ca autocarele puse la dispozitie sunt moderne si sunt dotate cu aer conditionat, toaleta ecologica , scaune rabatabile si sisteme video – audio. Soferii sunt mereu atenti la drum si se asigura ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Autocarele puse la dispozitie sunt marca Setra, Mercedes sau Scania.

Plecari din Targu Jiu catre Anglia in zilele: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica la ora 20.30 de la Autogara Vest peste podul Jiului la fostul Ijil

Plecarile din Anglia catre Targu Jiu au loc in zilele de Luni, Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Targu Jiu - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Targu Jiu - AngliaPoti ajunge cat mai repede in Anglia daca vei opta pentru curse autocar Targu Jiu – Anglia realizate cat mai bine posibil. Toate peisajele care iti ies in cale iti vor trezi interesul si te vor face sa te bucuri pe deplin de calatorie. O astfel de calatorie poate dura pana la 2 zile. De cele mai multe ori durata este influentata de aglomeratia din trafic, de destinatie dar si de conditiile meteorologice. Bagajul il poti transporta in mod gratuit iar acesta poate fi format din doua genti care sa cantareasca impreuna 40 de kg.

Targu Jiu este municipiul de resedinta al judetului Gorj, localizat in zona Olteniei din Romania. In localitate se poate vizita Coloana Infinitului, Poarta Sarutului, Masa Tacerii cat si alte obiective turistice de importanta nationala. Poti beneficia chiar acum de cele mai sigure curse autocar Targu Jiu – Anglia si vei avea parte de cea mai interesanta experienta.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Targu Jiu - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete de autocar Targu Jiu - AngliaAlege sa mergi in Anglia cu un cost redus , asta doar daca apelezi la serviciile companiei Marius Trans. De aici iti poti cumpara cele mai ieftine bilete autocar Targu Jiu – Anglia. Pretul unui bilet este in valoare de 100 de euro. Copii, pensionarii, studentii, persoanele care cumpara biletul dus intors dar si clientii fideli pot beneficia de un discount considerabil. Acest discount este de 50% din pretul intreg al biletului.

In plus poti cumpara bilete autocar Targu Jiu – Anglia chiar in ziua plecarii. Un aspect de-a dreptul minunat. Cu toate astea trebuie sa faci o rezervare in prealabil la agentie. Vei vedea cat de usor poti ajunge in Anglia daca apelezi la cele mai bune servicii. Cursele cu autocarul sau cu microbuzul se realizeaza saptamanal atat catre judetul Gorj cat si catre alte regiuni din Romania la tarife extreme de competitive.

Contactati-ne pentru transport Anglia - Targu Jiu

Marius Trans iti pune la dispozitie un serviciu de transport persoane Targu Jiu – Anglia . Cu siguranta autocarul reprezinta cea mai avantajoasa modalitate de a calatori intr-o alta tara. In plus poti lua oricand legatua cu reprezentantii companiei pentru mai multe detalii la numarul de telefon 0748926575  sau poti trimite un email pe adresa office@mariustrans.ro.

0756 278 909